dusje Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Kobitki, dopisuje na szybko...,.,.jesli sasiad stwarza problem to zalatwie i to szybciutko!!!!!!Nie wolno mu nekac Pani Irenki. Ja go zwyczajnie :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: uje....:angryy: :mad:Dajcie namiary i robie akcje/nie dlatego ze ja ta "dama" z NL ale wiem jak dziadowi oslodzic zycie:diabloti: :mad:Taka sasiadke/notabene z milicji ha ha stan wojenny mialam.....ha ha i zrobilam jej kuku/ no co.......nie chcialam bawic sie z nia w tej samej piaskownicy.Oj oj oj ciezkie miala zycie pozniej....ha ha Quote
ligia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Przepis jest taki W miejscach wspólnego użytku takich jak windy, klatki i korytarze pies musi być wyprowadzany na smyczy i w kagańcu. A sąsiad jak mu sie nie podoba i dziecko ma alergie to moze chodzić po schodach :diabloti: albo spuszaczać sie po linie przez okno:diabloti: Quote
Alaa Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Taka mala uwaga: Pani Irenka jest osoba samotna , starsza- a taki sasiad moze uprzykrzyc zycie.Mialam takowego mieszkajac jeszcze w Polsce - kawal sk.............. byl i toczylam z nim prawdziwa wojne. Tylko ze ja sobie nie pozwolilam na dyskusje i sprawde zalatwili prawde mowiac koledzy z silki.Ale nie wiem czy starsza osoba bedzie miala ochote i sile na takie przepychanki, a sasiad moze uprzykrzyc zycie. Szkoda mi Pani Irenki. Quote
AMIŚKA Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 DUSJE fajnie że już się zjawiłas:multi:na necie:multi: a to prawda że taki sąsiad moze uprzykrzyć życie!! Tam z windy korzysta dużo psów!! Ale p.Irenka jest sama,starsza kobietą!!! Czyli osoba której mozna bezkarnie dowalać i nic ona nie zrobi tylko bedzie sie bała!!! I myslę że jak młot zobaczy ze za nia stoi naprawdę duzo ludzi. to moze da spokój! Ja myslałam najpierw o spokojnych grzecznych pytaniach/telefonach /z cal;ej Polski typu podobno Panu MaX przeszkadza?? Dzwonię z Torunia- postaramy sie aby zawsze jeżdził w kagańcu? Dzwonię z Holandii a co za głosno sie zachowuje w windzie ? a co Wy o tym myslicie???? Quote
katarzyna kuczewska Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 bardzo dobry p[omysł ja pomyslama co by mu polecone wysyłac list z zapytanie czy znudzila mu sie jazda winda??????????????? Quote
carolinascotties Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Dusje - witaj :multi: !!!!! jak minęła podróż? jak psiutki?:loveu: co do sąsiadów - ja też próbowałam numeru z umięśnionymi kolegami:evil_lol: ... poskutkowało na kilka tygodni...potem spotkałam sie z sąsiadami w wydzile zabójstw, poniewaz uskuteczniali wobec mnie groźby karalne... kiedyś Wam to opiszę - będziecie śmiać się do rozpuku :) uważam, ze Amiśka ma rację - można spróbować zadzwonić... i piszę się na taką akcję :) alejesli to się powtórzy - trzeba iść drogą oficjalną - i wezwać policję- jeśli sąsiad Pani Irenki posunie się do gróźb, lub niecenzuralnych słów - kilka takich zgłoszeń i sprawa idzie do wyjaśnienia... gwarantuję Wam, że dziadyga przystopuje, jak zobaczy, że Pani Irenka się go nie boi :) DROGIE MAMY - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI WASZEGO ŚWIĘTA :B-fly: :BIG: :iloveyou: !!! ps. zawiozłam wczoraj wykładzinę do schroniska -wielkie podziękowania dla Dusje :) wykładzina i kocyki bardzo się przydadzą :) Quote
Roxana Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Madzia się odezwała :loveu: :multi: :loveu: Z telefonami dobry pomysł, tylko skąd jego numer wziąć? Nie mam teraz jak wpaść do pani Irenki u mnie w pracy trochę zmian zaszło i dosłownie nie mam chwili wytchnienia :roll: Buziaczki dla Was Cioteczki :loveu: Quote
AnkaG Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Cześc cioteczki - wreszcie sie pozbyłam tego choróbska ...:angryy: Dusje miło spędziłas urlop? Quote
dusje Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Anielice, mialam napisac wczesniej, ale zmoglo mnie chorobsko:angryy: Cisnienie w gorke poszlo i dalo mi czadu. Jestem pod wrazeniem naszego spotkania....co za piekne chwile ktore bede wspominac do konca zycia:lol: Jestescie odjazdowe, niesamowite i takie kochane:loveu: Pani Irenka jest naprawde cudowna ciepla osoba i ma ta niesamowite mlodziencze usposobienie:loveu: Coz za klasa w tej malenkiej drobnej kobietce!!!!Maksio...zakochalam sie w nim:loveu: Psiury towarzyszace tez boskie. Eh ta salatka sledziowa od Bozenki. Mniam mniam. Karolinka stary wieszal slipia na tobie:evil_lol: mimo zmeczenia ha ha. No i podziwial twoja znajomosc jezyka ang.:lol: Dobrze ze wykladzinki juz w schronie, psiurki nie zmarzna, zbieram dalej. Roxanka, taka dzielna jestes ze slow brak, Anetko dzieki ze bylas, AnkaG tez kochane dzieki Szwajcar cudoooowna, chyba sie w niej zakochalam platonicznie. Rufus obciachany wg modelu amerykanskiego, dolacze fotki pozniej. Kochane, ucalujcie ciocie Irenke od nas, ja napisze do niej liscik. Jakby co trzeba a najbardziej lekarstwa dla Irenki to piszcie, a najlepiej nie ch zalatwi recepty, prawda Roxanko? Co z tymi sasiadami? Robimy im wbrew? Jestem gotowa. Mysle, ze najpierw powiadomoc dzielnicowego o szykanach i prosic go o interwencje!!!! Jesli nie da rady z nim to same zalatwimy. Niech Pani Irenka sie nie martwi Urlop fajny ale zabiegany, niewiele czasu bylo na chodzenie brzegiem morza, niemniej jednak ciesze sie ze bylam i widzialam to czego brakuje nam tutaj w NL. Pozdrawiam ciotki i caluje mocno PS Raz jest Pani raz ciocia Irenka, dziwnie brzmi, to moze ustalamy ze mamy Ciocie Irenke...to tak rodzinnie i swojsko a Ciocia nie miala nic przeciwko temu, mysle ze bylo jej milo. No to jak====powinien byc znak zapytania..Ciocia Irenka ta nasza jedyna i tu znow zank zapytania Quote
dusje Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Pomyslalam jeszcze ze moze zalatwic Pani/cioci/ Irence jakis pobyt w Swinoujsciu zeby sie podkurowala. Zrobimy moze jakas zrzutke na zabiegi i jej pobyt/na tydzien/. Mieszkanko ewentualnie bym wyprosila za male pieniazki/ u dobrej duszy ratujacej psiaki i znajacej historie pani/cioci Irenki/ tak zeby Irenka mogla pojechac z Maksem. Jedynie kwestia dochodzenia na zabiegi i oplacenie no i dowiezienie jej na miejsce:lol: Pomyslcie, jesli nie juz, to przeciez wrzesien, pazdziernik tez dobry. Podkurujemy Ciocie a i Maksio wciagnie troche jodu w pluca:lol: Co wy na to kobitki= a znak zamiast zapytania bo znow klaewiaturka szaleje:evil_lol: Quote
dusje Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Patrzac na zdjecia z prywatki ,odnosze wrazenie ze padlam ofiara apratu he he.... nigdy nie bylam fotogeniczna, ale czasami udawalo sie i oto przyklad he he, kobitki kasujcie te szokujace dla oka foty, przeciez nie jestem taka czarownica, no spojrzcie same jaka lagodna owieczka obok zadziornego barana he he/ ale mowie szczerze, po kilku pieknych malych wylewach geba sie wykrzywia niestety/ Quote
Cosmo Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 hej dziewczynki skasowalo moja poprzednia notke, bo byla burza ehhh Po 5 godzinach internet wlaczyli :razz: a wiec, nie dowiedzialam sie jak jest z karta tel pani Irenki :cool3: wiec moze jutro uda mi sie nadac pieniazki na poczcie :) dzisiaj jeszcze dobila mnie odpowiedz schroniska, nie potrzebuja wolontariuszy, bo schronisko jest przez firme sposorowane i oni sie nie zgadzaja :angryy: no szlag mnie trafi zaraz :shake: ale ja Wam dziewczyny zazdroszcze, ze mieszkacie nad morzem, ja tez tak chce, bylam ostatnio pare dni na Zulawach Wislanych i normalnie zalamana wracam do Belchatowa, gdzie powietrze jest suche, zero wilgotnosci... ehhh ja chce tam wrocic ;) Quote
carolinascotties Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Dusje - jesteś piękną kobietą - widziałam Cię więc mam prawo się wypowiadać :) Co do Cioci Irenki - jestem ZA :) a wyjazd to świetny pomysł!!! będę mogła dorzucić określoną kwotę :) a gdzie wszystkie nasze dziewczynki? haaalo!!! AMiśka! Roksanko! AniuG! GoWa! Anetko! :loveu: Cosmo - dawaj namiary na firmę - zarzucimy ich mailami - z prośbą o utworzenie wolontariatu :) poza tym może spróbuj to załatwić przez gminę? Quote
AnkaG Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Cosmo - do morza to my mamy 100 km. :evil_lol: Ja się nie dziwię Tz-towi dusje - Karolina młoda ,ładna i pogadac mógł. :lol: Quote
BeataJ Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 dusje napisał(a):Pomyslalam jeszcze ze moze zalatwic Pani/cioci/ Irence jakis pobyt w Swinoujsciu zeby sie podkurowala. :evil_lol: Jestem jak najbardziej ZA! Swietny pomysl. Swinoujscie to moje rodzinne miasto, jesli tylko Pani Irenka bedzie tam to postaram sie przyjechac do rodzicow i w koncu poznac Pania Irenke i Maxa osobiscie. Beata Quote
Cosmo Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 nie robmy szumu, bo nie wiem jeszcze jak mi sie zycie ulozy - studia i te sprawy, ale pozniej ewentualnie pomysle o tym ;) chcialam chociaz przez czerwiec pomoc ;) - skoro i tak nic nie robie, a o prace trudno to ehhh :shake: Quote
yewcia1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Cześć kobitki:lol: Przeklejam post z wątku rozliczeniowego UWAGA NASTEPUJACE SKARPETKI WYTYPOWALAM DO ZAMKNIECIA : (brak obrotow przez ostatnie 2 m-ce). Wszelkie sugestie prosze kierowac PW, brak reakcji do 6 czerwca 2007 bedzie traktowany jako zgoda na przesuniecie zebranych pieniedzy, oraz zamkniecie skarpety. Ares-wnyki- Kielce 39.00 Bartek Podhalan 69.00 Chudy z Ostrowii 15.00 Czarny Radom 321.90 Dalia 50.00 Dalmatynczyk z Mlawy 50.00 Dredzik sznacuer 20.31 Dreptus 15.00 Gucio Eli i Waldiego 25.00 Hotel szczeniaka 10.00 Kora Radom 66.00 Lapek 55.00 Leos 35.00 Ligota Norton 210.00 Maksio i Irena 362.50 Maly cyganek 25.00 Mela swietokrzyskie 142.00 Momus 205.00 ON Rex 151.21 Oskar krk 15.00 Oskar Lublin 215.62 Pies z Tarowa 100.00 Pikusia 399.00 Potracone psy Chynow 611.00 Rogalik 70.00 Rotti 25.50 rottka zory 132.00 salomon Ostrow 63.00 Sunia Anouk 70.00 Sunie z Lodzi 79.50 Szarik Rybnik 73.00 Tonio 1,020.00 Toska 110.00 Yeti cmentarz brodnowski 30.00 Zwierzaki z kunowej 303.94 pzdr GreenEvil post nr 304 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=31 Nie wiem, niech któraś z Was czy Roxana czy dusje napisze priva do Grenn Evil, że skarpeta Maksio i Irena jest aktualna i oby nie przenoszono pieniążków na AFN ogólny bo Maks bedzie korzystał ze skarpety Pozdrawiam ciepło Ewka Quote
dusje Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Nie laz za mna ty paskudna babo, ilez razy mozna cie prosic o to samo? Quote
yewcia1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='yewcia1']Cześć kobitki:lol: Przeklejam post z wątku rozliczeniowego UWAGA NASTEPUJACE SKARPETKI WYTYPOWALAM DO ZAMKNIECIA : (brak obrotow przez ostatnie 2 m-ce). Wszelkie sugestie prosze kierowac PW, brak reakcji do 6 czerwca 2007 bedzie traktowany jako zgoda na przesuniecie zebranych pieniedzy, oraz zamkniecie skarpety. Ares-wnyki- Kielce 39.00 Bartek Podhalan 69.00 Chudy z Ostrowii 15.00 Czarny Radom 321.90 Dalia 50.00 Dalmatynczyk z Mlawy 50.00 Dredzik sznacuer 20.31 Dreptus 15.00 Gucio Eli i Waldiego 25.00 Hotel szczeniaka 10.00 Kora Radom 66.00 Lapek 55.00 Leos 35.00 Ligota Norton 210.00 Maksio i Irena 362.50 Maly cyganek 25.00 Mela swietokrzyskie 142.00 Momus 205.00 ON Rex 151.21 Oskar krk 15.00 Oskar Lublin 215.62 Pies z Tarowa 100.00 Pikusia 399.00 Potracone psy Chynow 611.00 Rogalik 70.00 Rotti 25.50 rottka zory 132.00 salomon Ostrow 63.00 Sunia Anouk 70.00 Sunie z Lodzi 79.50 Szarik Rybnik 73.00 Tonio 1,020.00 Toska 110.00 Yeti cmentarz brodnowski 30.00 Zwierzaki z kunowej 303.94 pzdr GreenEvil post nr 304 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=31 Nie wiem, niech któraś z Was czy Roxana czy dusje napisze priva do Grenn Evil, że skarpeta Maksio i Irena jest aktualna i oby nie przenoszono pieniążków na AFN ogólny bo Maks bedzie korzystał ze skarpety Pozdrawiam ciepło Ewka Kobity do roboty napiszcie pw do Grenn bo kasa pojdzie na ogólny Quote
dusje Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Roxana pewnie wszystko zalatwi, ja nie moge wypowiedziec sie w tym temacie, ciut za daleko od spraw jestem:lol: Kobitki dzialajcie zanim kasa Maksiunia odejdzie w sina dal:evil_lol: Do tego nie dopuscimy przeciez:diabloti: Quote
Recommended Posts