Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cosmo napisał(a):
niestety Bełchatów jest położony 50km na południe od Łodzi, w Szczecinie nigdy nie byłam :shake: ... naprawdę jeśli mogę coś kupić do 20zl u weta - nie ma problemu, wysle do Was - i na bank do pani Irenki dojdzie, pomyslcie dziewczynki, co by bylo mozliwe za ta kwote :) a kartkę owszem kupię - i list napiszę z przyjemnoscia ;) :p pozdrawiam cieplutko :)

niestety jestem laikiem w wysylaniu pieniazkow z konta na konto (którego zresztą nie mam, no chyba, ze udaloby mi sie wyslac pieniazki przez kolezanke) - przepraszam tak z ciekawosci poprosze o wklejenie raz jeszcze numeru konta, jak z tym dopiskiem, jak to powinno wygladac, naprawde dla mnie to czarna magia, nigdy pieniazkow nie wysylalam przez internet, wiec mysle, ze na poczcie latwiej pojdzie z wyslaniem paczuszki, ale jak juz wspomnialam wczesniej moze uda mi sie wyslac pieniazki przez kolezanke, naprawde glupio mi, ze jestem taka niekumata :oops:

Na razie nic dla Maksia nie potrzeba. :lol:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Ciotki :loveu:
Normalnie już jutro się widzimy :multi: Śmiać mi się chce jak sobie wyobrażam jutrzejsze przekazyanie sobie info, że Magda do Polski przyjechała. Ja zaraz daję znać Ani i Gowie- wogóle mogę wszystkim dać znać, tylko do dwóch osób nie mam kontaktu. Ale wiem, że Wy macie. Fajnie Karolina, że będziesz :multi:
Magda- co do kiełbaski to raczej ją ugotujemy, bo smażąc ją zaczadzimy caly domek Pani Irenki- tam jest kuchnia bez okna :roll: Pani Irenka sama mało co smaży, bo potem trudno to wywietrzyć i wszystko przechodzi zapachem smażonki. Ja jakieś ciacho przyniosę, jak Magda z tym jedzeniem już tak pokombinowała.
Cosmo- narazie z tego co wiem to Maksiu obstawiony jest czym trzeba. A pieniążki jeśli już jakieś wysłać to normalnie przekazem na adres Pani Irenki- podam Ci na PW jeśli chcesz, nawet żeby kartkę wysłać musisz mieć namiary.
Ja do jutra chyba zbziknę, do południa muszę jeszcze całą masę spraw pozałatwiać, wciskam dziesiąty bieg w moich nogach, zeby ze wszystkim się wyrobić.
Jacie nie mogę, to normalnie już jutro :multi:

Posted

Cosmo- narazie z tego co wiem to Maksiu obstawiony jest czym trzeba. A pieniążki jeśli już jakieś wysłać to normalnie przekazem na adres Pani Irenki- podam Ci na PW jeśli chcesz, nawet żeby kartkę wysłać musisz mieć namiary.
dobrze, dziekuje, bede wdzieczna :)

bawcie sie dobrze jutro i narobcie fotek koniecznie :):):)

dusje - szczesliwej podrozy :);)

Posted

Cioteczki - już po spotkaniu... :multi:

Było FANTASTYCZNIE !!!

Spotkanie było wyjątkowe - dane mi było poznać Wspaniałe Osoby - Dusje:loveu: , Anię:loveu: , Bożenkę:loveu: , Roksanę:loveu: , Anetę :loveu: poza tym poznałam psiutki Dusje i suczkę Bożenki - Sasi oraz sunię Gosi - Alaskę. Moja Uszko była zafascynowana nowym kolegą - Maksem - wpakowała się nawet do jego kojca :cool3: :evil_lol:

Dziewczyny - bardzo Wam dziękuję za to spotkanie - jesteście wyjątkowe !!!

Gosia od Alaski zapytała Panią Irenę, czy nie przeszkadza jej ten ruch, który wokół niej powstał... Pani Irenka odpowiedziała, że może by i przeszkadzał...gdyby były to obce osoby i...oczy zaszły jej łzami... ten moment na zawsze pozostanie w mojej pamięci...

Ja i Uszko jesteśmy padnięte - poczekam więc na pozostałe Cioteczki i razem zdamy relację ze spotkania :) będą zdjęcia - Bożenka i Roksana postarały się o nie :)

Ale jestem szczęśliwa :)

Posted

super, na pewno bylo milo ;)

mialam ochote wyslac smska z pozdrowieniami [tatus w koncu doladowal mi konto w tel] ale sie wstydzilam :oops:

dzisiaj wymyslilam kolejny pomysl - moze doladuje konto tel pani Irence? co o tym sadzicie ? buziaki :*

Posted

bo tak pomyslalam, ze najpierw wysle list z kartka ;) a potem smsek, ze mnie taki wstydzioch jest, ze hoho.

ale naprawde przywrocilyscie tej pani wiare w ludzi, macie zlote dusze dziewczyny :) - jestem dumna, ze poznalam takich pozytywnych ludzi jak WY ;) :)

Posted

Ale było fajowo. :multi:

Wreszcie się osobiście poznałyśmy bo w większości to tylko przez dogo się znałyśmy.

Ludzi dużo, psów chmara.

Osoby Karolina wymieniła. To ja wymienię psy: rezydent Maksiu - siła spokoju, Uszko Karoliny, Sasanka Amiśki, Alaska Gosi, Tosia i Raf (albo jakoś tak) Dusje. I psy się nie zjadły chociaż siedziały w jednym pokoju.

Roxana jutro ma fotki wstawic. :lol:

Posted

Amiśka od 4 rano na nogach- była w pracy.

Ja miałam smakoszki dla psów - ale mnie od razu lubiły. :evil_lol: Cała banda stała w koło i wpatrywała się we mnie jak w obrazek.

Posted

A SASANKA?????

SPOTKANIE SUPER,
DZIEWCZYNY JESTEŚCIE WSPANIALE:loveu: :loveu: :loveu:

MAX oczekujacy na wszystkich GOŚCI:loveu: :loveu:

ostatnie przygotowania:lol:

Są przyjechali:loveu: :loveu:

Posted

Ale świetne zdjęcia!!!!! :multi: :multi:

Psiutki żebrakowate :loveu: :evil_lol:

ja chcę jeszcze raaaaaz takie spotkanie :evil_lol: :cool3: :lol: :multi: :loveu:

AMiśka - od 4 rano na nogach ... o rany... ja bym padła :)

Szkoda, że nie było GoWa i Kasi Kuczewskiej.

Pani Irenka tak się cieszyła z ubrań... oczywiście jej dobre serce - reagowało na nasze zachwyty - " chcesz? podoba Ci się? weź proszę..." - musiałyśmy tłumaczyc - że to Jej dzień, Jej prezenty itp. :)

najbardziej jednak cieszyła się, że ma nas - i to w dość pokaźnej liczbie :)

Posted

Maksiu to taki duuuży przytulanek. :lol:

A pani Irena ma problem z sąsiadem. :shake:

Nie pozwala jej jeździc windą z psem (6 piętro), bo córka ma alergie na psy. Grozi jej, że jak bedzie jeździc to powiadomi policję i każe ją wyeksmitowac z Maksiem.

Chyba trzeba do pana pójśc i go obtentegowac.

Co cioteczki można na to poradzic, czy są jakies przepisy ?

Posted

no właśnie...ten pacan powiedział Pani Irence, że zbierze podpisy sąsiadów i ją - cytuję - " wypieprzy " ... :angryy:

Cioteczki - może kilku kolegów kulturystów przeprowadzić kilka razy po klatce... i będzie spokój? ;)

Pacan nie wie, że Pani Irenka NIE JEST SAMA !!!

Posted

O rany,nie uwierzycie ale łzy mi pociekły z oczu :oops:
Dusje,kochana Magduniu chyba zrobiłam się zazdrosna :oops:
Pani Irenka to od razu widać wspaniała osoba a co do tego debila to nikt nie może zabrobnić Pani Irence jeździć windą z psem-nikt!!!!Winda jest dla wszystkich a jeśli debilowi coś się nie podoba to ma schody :mad: i niech zapie***** po nich-i to już!!!!:angryy:

Posted

a co ma piernik do wiatraka :angryy: - dziecko ma alergie i starsza pani nie moze wjezdzac z Maksem winda :cool1: - jak sobie na wlasnosc winde wykupi to niech sie rzadzi, o ile wiem kazdy ma prawo korzystac z windy, to nie ciemnogrod, tylko Szczecin...

Nagrac go tylko i pojsc z tym na policje albo do strazy miejskiej - z gnojem zrobia porzadek:mad:

ooo zeby to bylo w Belchatowie, gosc mialby pieklo...

aaa i czekam na odpowiedz Roxanki dotyczaca karty tel dla pani Irenki ;)

pozdrawiam cieplutko :)

Posted

Cioteczki szczecińskie, jesteście fantastyczne babeczki!!!!

A ja tą czekoladę skąś znam!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:
Nie mogę, Żabulec u Pani Irenki!
Dusje, aż się wzruszyłam. Jakie ona z Tobą światowe życie prowdzi.

Widać, że Pani Irenka taka szczęśliwa, piękne to!!!!

A tego podłego sąsiada można prasą postraszyć. Winda to miejsce publiczne, nie jest jego własnością!

Posted

Jejku cioteczki nie mialam wczoraj internetu :mad: Do 1-szej w nocy czekałam czy mi włączą czy nie. Niestety nie dali więc się poddałam. No, ale dzisiaj już jest.
Cosmo- jak będę u Pani Irenki po niedzieli to się dowiem jak tam stoi z doładowaniem telefonu. I wtedy dam Ci znać.
Teraz relacja moja ze spodkanka :cool3:
Było cudownie :multi: Emocje z tym związane zaczeło mi puszczać dopiero po powrocie do domku. Do tej pory osobiście było mi dane poznać tylko Anetkę i Anię. Wczoraj mogłam poznać- Amiśkę (z którą przez telefon rozmawiałyśmy już niejeden raz), Karolinkę, Gosię no i oczywiście Magdę (dusje) i jej męża Tona. Psów cała masa :lol: Super było! Gadałyśmy, gadałyśmy i gadałyśmy... Aaaa i jadłyśmy :lol: Jak Magda przyjechała to zadzwoniła domofonem, że potrzebuje dwóch osób do pomocy aby wtaszczyć się z tym wszystkim na górę. To poszłam ja z Karolinką i nawet nie wiecie co tam na dole się działo. Ludzie przechodzący osłupiali, bo niewiedzieli co się dzieje. Jak Magda nas dopadła, jak krzyku narobiła, wyściskała, wycałował :lol: No, mówię Wam komicznie to musiało wyglądać dla patrzących z boku. Przywitałyśmy się z Magdy psiakami i poszliśmy na górę. I tam też sie działo, powitaniom nie było konca :) Był pokaz mody- Pani Irenka robiła za modelkę i prtezentowała nma ciuszki przywiezione przez Magdę. Ciuszki piękne :loveu: Muszę do dusje puścić smska, zeby nad morzem wyczaiła jakąś kafejkę internetową i napisała parę słów jak tam im idzie. Musimy sobie koniecznie zrobić takie spodkanie w plenerze kiedyś, my i psiaki- koniecznie! Pani Irenka była przeszczęśliwa :loveu: Pewnie jak pójdę do niej w odwiedziny to nie będzie się pewnie mogła nachwalić cioteczek :cool3: Bardzo prosiła abym pozdrowiła Was wszystkie cioteczki spoza Szczecina. Dziękuje Wam bardzo za wszystkielisty, kartki i smsy :loveu:
Co do windy, to sytuacja jest taka, ze obowiązuje zakaz wożenia psów windą :roll: Zakaz taki ustanawiają przepisy spółdzielcze. W takich sytuacjach trzeba liczyć na wyrozumiałość sąsiadów- co jak widać niestety w przypadku Pani Irenki jest niemożliwe. Zawsze się jakaś menda znajdzie :angryy: Wyrzucić z mieszkania nikt Jej nie wyrzuci tylko biedna może mieć kłopoty jak zacznie sąsiad debil bombardować spółdzielnie skargami, ze są łamane przepisy przez Panią Irenkę.

Zaraz dam fotki :)

Posted

Imprezka się zaczyna :)
Atena, Carolinasccotes i Amiśka:

Ania i Anetka:

Gosia, Aneta i Ania:

Karolinka, Anetka i Bożenka:

Karolinka, Amiśka i Pani Irenka:

Magda(dusje), Ton i Pani Irenka:

Magda i Ania:

Magda, Ton i Amiśka:

Magda, Pani Irenka i Ton:

Pani Irenka:

Przy stole :cool3:

Resztę fotek dam póżniej, bo teraz muszę dzieciaki na Urodzinki kolegi zaprowadzić :)