Roxana Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Madziu bo ja tak pomyślałam o tym sklepie gdzie by wam najbliżej było i dlatego pytałam jak wjeżdżacie. Od Kołbaskowa macie duży Real po drodze. Ja jestem w sobotę zablokowana od rana do 14-tej a może i trochę później. Muszę z córką parę spraw pozałatwiać- nieodwołalnie. I trochę się denerwuję, ze akurat moze w tym czasie zajedziecie ale do Pani Irenki traficie? Czy jakoś Was popilotować trzeba? To coś pomyślimy. Ja mieszkam dosłownie 10 minut drogi na pieszo od Pani Irenki :) Quote
dusje Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Roxano mila, jesli tylko taki problem, to nie denerwuj sie, damy rade:lol: Dzieki sredeczne za propozycje pilotazu, wiesz ty jestes niesamowita:lol: Dotrzemy na miejsce i personalnie oraz uczuciowo wyznam milosc anielicom:loveu: Kobity przygotowac tarcze obronne bo calusna jestem:evil_lol: Bo jak nie ucalowac tych mordusiow kochanych, tych dziewczyn zlotych??......... Quote
Roxana Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Chcę poprostu abyście bezpiecznie i cało dotarli do celu. Madziu- ja przed Twoimi całusami wcale nie zamierzam się bronić :lol: Sama Was wszystkie wycałuję :loveu: Quote
dusje Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Roxano, nie obronisz sie:evil_lol: nie ma takiej sily:loveu: Wiecie jak ja Was kocham???a aaa, nic nie wiecie:lol: Kobitki zlote, anielice drogie, dla Was rozami droga uslana:multi: Jesli kiedykolwiek bede w stanie wynagrodzic Wam serca zuzyte walka o zycie dla innych, tych w potrzebie to zrobie to natychmiast. Jak ja sie ciesze, ze Amiska byla we wlasciwym miejscu i czasie:lol: Gdyby nie ona.......Kochamy Pania Pani Irenko:multi: Niech Bog czuwa nad Pania. No i jest prywatka:lol: Gdzie sie podzialy tamte prywatki???????? Oj, pytal Gasowski glupio a przeciez mogl sie zameldowac na Wojska Polskiego:diabloti: Quote
AnkaG Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Wojska Polskiego to jest główna ulica Szczecina. Centrum centrum. Traficie. Quote
AMIŚKA Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 dusje napisał(a)::diabloti: Wywawalilo mi post to jeszcze raz Moj plan jest taki: 1/ po przekroczeniu granicy sms do Roxany 2/ wyprawa do tesco albo podobne, zakupy i szybko do pani Irenki. Szczecina nie znam ale postaram sie szybciutko znalezc to co trzeba i najpozniej do godz. 16 dotrzec na zbiorke:lol: 3/mam pytanie, czy w poblizu jest strzezony parking, idzie mi o psy wylacznie, musza miec otwarte okienko; jesli nie, czy przy domu Pani Irenki mozna gdzies zaparkowac samochod? Moj TZ bedzie dogladal psiakow bo nie bardzo kumaty w polskim to i nic nie straci na wizycie:diabloti: po nacieszeniu oka pieknymi polskimi kobitkami 4/ czy w poblizu w sobote dziala apteka? Sprobujemy wyciagnac recepty/ w grupie sila/ i zrealizujemy. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witaj:lol::lol::lol: Tesco masz po drodze z kolbaskowa:loveu: i bez błądzenia do pani Irenki p[rosciutko po drodze mijasz Roksanę:loveu: Czyli wjeżdzasz od Kołbaskowa na ul .Mieszka po drodze masz Makro a póżniej Tesko, Potem ul Mieszka przechodzi w ul.Piastów/tam za pl.Kosciuszki mieszka Roksana i jest pierwsza w prawo ul.Małkowskiego -tą ulicą do końca i tam po okręceniu sie na pl. wjeżdzasz w ul.Getta Warszawskiego /od tyłu bloku stojącego na ul.W.Polskiego/tam jest wejście do klatki p.Irenki przy domu na ul.Getta Warszawskiego mozna zaparkować samochód i nic sie nie płaci w sobotę za parkowanie:lol:. Quote
dusje Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :evil_lol: Po takich namiarach nie zbladze:lol: Powiedzcie prosze Pani Irence ze "burza nadchodzi":eviltong: chcialo sie prywatki to sie ma:evil_lol: O rany Pani Irenko, koniec swiata:evil_lol: A ten co gadal "cicho wszedzie, glucho wszedzie....to zwyczajnie pomylil date:evil_lol: Prorok za 5 groszy:diabloti: Odszkodowanie sie nalezy:evil_lol: Quote
BeataJ Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Usciskajcie Panie Irenke odemnie i prosze wyglaskac tez Maksia! Dla mnie za daleko niestety do mojego kochanego Szczecina. Beata Quote
Roxana Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 W razie czego Madziu jakbyście się ludzi po drodze pytali o Wojska Polskiego- a nie kazdy zna po numerach a ta ulica jest strasznie długaśna to mówcie, ze to jest koło- "Lucynki i Paulinki" Chyba mało kto nie wie gdzie jest ten sklep. Jeszcze tylko dwa dni :multi: Soboty nie liczę ;) Amiśka Ty lepiej pisz czy się zamieniłaś w pracy? Będziesz prawda? Quote
zdrojka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Przeklejam na prośbę Justynyvege, przepraszam za offa: PILNE!!!!! UWAGA na piątek( to jest na jutro) 18.05.2007 potrzebujemy koniecznie transportu dla ślepego Wondera. Jest to drugi etap jego podróży. Dom tymczasowy czeka, lekarze także. W schronisku jego czas powolutku się kończy, życie ucieka mu z dnia na dzień!!! Nie może zostać tam dłużej!! Bardzo chcemy zdążyć go zabrać. Z Żywca zabiera go Ania - dowozi do częstochowy. Dalszy etap zależy od Was-trzeba go dowiesc z Częstochowy do Warszawy. Musi trafić do Piastowa finalnie (koło Warszawy) i to w ten weekend. Prosimy o pomoc i skopiowanie tego postu gdzie się da, wraz z numerem kontaktowym: 66 88 13 003 Marta Pogorzelska, Pomorska Fundacja ROTTKA www.rottka.pl Fundacja zwraca za paliwo!!!! Quote
dusje Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Nie licze juz srody:lol: i tak na zapas rowniez czwartku:eviltong: My juz prawie w pelnej gotowosci:multi: i pedzimy ile powietrza w oponach Quote
shirrrapeira Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Zazdroszcze Wam tego spotkania, a ja wyslalam wczoraj list do Pani Irenki. Quote
AnkaG Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dzwoniłam przed chwilą do Anetki z Psiego Rancza. Przybędzie na spotkanie. :lol: Umówiłam się, że jak Roxana da mi znać, że Dusje dojeżdza to ja zadzwonię do Anetki. Quote
Roxana Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 A ja przed chwilą powiadomiłam Panią Irenkę o naszej wizycie :loveu: Gdy usłyszała moje pytanie czy ma może pokoje z gumy co by się rozciągneły na czas naszej wizuty w słuchawce zapadła cisza, poczym pytanie- to ile Was będzie? Gdy usłyszała moją odpowiedź to stwierdziła, ze dobra to Ona powynosi meble :lol: Zakazałam czynić takich ekscesów i uspokoiłam, że napewno się wszyscy pomieścimy :cool3: Pani Irenka też mnie prosiła, że jak tylko Magda da mi znać, że już jedzie to ja mam dać znać Jej- obiecałam, że tak zrobię. Ciotki- jeszcze dwa dni :multi: Ale się wycmoktamy :lol: :cool3: :loveu: Quote
katarzyna kuczewska Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 hahahah Pani Irenka wystraszyła sie nas:) i jakie poczucie humoru :) Quote
gosikf & dogs Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 No pięknie. Od dawna śledzę losy Maksa i Pani Irenki. Jak dowiedziałam się, że zostaną razem wyskoczyłam z krzesła krzycząc JES! Siostra siedząca w pokoju popatrzyła na mnie dośc specyficznie...A teraz czytam sobie gazetę i co? A tam Pani Irenka i Maksik:) W "Moim Psie". Może je jakaś zacofana w temacie ale nic nie wiedziałam, że będą w gazecie. Quote
dusje Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Anielice, podziwiam Was:loveu: Jestescie tak zorganizowane ze no naprawde brak slow. Pewnie ze wzruszenia zapomne, wiec juz teraz dziekuje Wam serdecznie ze chcecie przyjsc, ze zostawiacie wlasne sprawy, ze tak dlugo czekalyscie:loveu: To niewiarygodne ze na necie mozna poznac tak wspanialych ludzi. Sciskam Was mocno i do zobaczenia:multi: Quote
AMIŚKA Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Amiśka Ty lepiej pisz czy się zamieniłaś w pracy? Będziesz prawda? Zamienilam si ę :lol::lol::lol::lol: bedę:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
dusje Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Amiska:loveu: :loveu: :loveu: Sluchajcie Anielice, chyba mnie naprawde juz pogielo:evil_lol: Wchodze ja sobie na strone Tesco coby reklamy przejrzec i co ja widze 4 tesco w Szczecinie.Bylam na Dunajskiej, pozniej na Rydla i w czasie przegladania dostalam totalnego pomieszania i juz w koncu nie wiedzialam czy bylam i na jakich ulicach:evil_lol: Oj, zamiast pakowac manele to ja wycieczki sobie urzadzam:lol: Stary kazal mi isc do psychiatry na zdiagnozowanie jak to powiedzial tego kuriozalnego i nieuleczalnego przypadku/fakt, nie pierwszy to raz ze jezdze na wirtualne wycieczki i melduje sie w hotelu/:lol: a sam traba szuka jakiejs koszulki i znalezc nie moze hi hi:evil_lol: I kto tu potrzebuje pomocy?:shake: :roll: Quote
carolinascotties Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dusje - :) chyba chodzi TESCo na Pomorzanach :) - http://www.tesco.pl/sklepy-tesco/sklepy/szczecin-milczanska/szczecin-milczanska.html Cioteczki, o której spotkanie? :loveu: postaram się przyjść - AniuG - wczoraj się zorientowałam, że nie wysłałam, ani nie dałam Ci bazarkowego Gingko - strasznie mi wstyd - na smierć o tym zapomniałam - przepraszam !!! jutro - przyniosę Gingko i przeprosinowy prezent - do Pani Ireny :) Quote
dusje Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 EEEE....:evil_lol: ja tylko tak na biezaco dodalam sobie humorku na jutrzejsza wyprawe, ale zgodnie z prawda:lol: opisana w poscie. Carolinascotties, no super ze dolaczysz. Godziny spotkania nie ma konkretnie bo nie wiem jak uda sie dojechac, ale miedzy 14-16:lol: Dam znac Roxanie po przejechaniu granicy. Wyjezdzamy o 5.00 rano w sobote i liczac 2 postoje dla psiakow, zmiescimy sie w tych godzinach. Musimy!!!! Zeby juz jednak nie tracic czasu na robienie kanapeczek prywatkowych a spedzic go tylko z Wami i pania Irena na pogaduchach przybede z kielbacha i albo ja ugotujemy albo usmazymy, albo zwyczajnie na wiele innych sposobow:lol:. Musztarda i ketchup tyz bedzie, pieczywo, maslo. moze zdzielamy salatke z pomidorow z pyszna cebulka?, bo to tyz bedzie.. Czy to dobry pomysl? Jesli macie inne sugestie to podawajcie kobitki:multi: Wszystko pod kontrola:multi: Advocata juz zapakowalam he he, troche sie te jajka zagrzeja w drodze, ale da sie schodzic. Pomyslalam ze jeden adwokacik dajemy od nas wszystkich / nie zrozumcie zle, ja sponsoruje/dla pani weterynarz w podziekowaniu za opieke nad Maksiem. Dobry pomysl? Quote
Cosmo Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dzisiaj przeczytalam caly watek i jestem pod wrazeniem ;) Dziewczyny jestescie fantastyczne, pani Irenka z Maksiem na pewno bardzo szczesliwi, mam nadzieje, ze za jakis czas uda mi sie pomoc (w czerwcu), a moze kupic cos u weterynarza do 20zl (przepraszam, ze tak niewielka kwota, ale nie pracuje, wlasnie skonczylam szkole srednia, wiec pieniazkow sie nie dorobilam)? jakis srodek przeciwpchelny? i wyslac do Amisi lub Roxany lub innej zaangazowanej szczecinianki? ;) dajcie znak Goraco ucalujcie ode mnie pania Irenke i wyglaszczcie Maksa :loveu: - zyczcie IM przede wszystkim zdrowka i wszystkiego dobrego :) zycze udanej zabawy :) WSZYSCY JESTESCIE KOCHANI :loveu: :loveu: :loveu: pozdrawiam Karolina Quote
dusje Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Cosmo, pieknie, ze odezwalas sie tutaj:lol: Nie kombinuj z ta kasa, napisz zwyczajnie kartke do Pani Irenki, ona sie ucieszy!!!!A forsa jak bedzie to zwyczajnie dolozysz, poki co mloda abiturientka sredniej musi myslec rowniez o sobie:lol: Moze studia, moze jescze inna szkola a przeciez wszedzie chca pieniedzy. Uwierz, ze fajna kartka dla naszej zlotej Irenki i Maksia znaczy taaaak bardzo wiele. Ona zyje ta korespondencja:multi: Pragnie kontaktu z ludzmi i przeklada je ponad kase:lol: Jesli mieszkasz w poblizu, odwiedz Pania Irene po wczesniejszej zapowiedzi. Bedzie uradowana:multi: Quote
AnkaG Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 carolinascotties napisał(a):Dusje - :) chyba chodzi TESCo na Pomorzanach :) - http://www.tesco.pl/sklepy-tesco/sklepy/szczecin-milczanska/szczecin-milczanska.html Cioteczki, o której spotkanie? :loveu: postaram się przyjść - AniuG - wczoraj się zorientowałam, że nie wysłałam, ani nie dałam Ci bazarkowego Gingko - strasznie mi wstyd - na smierć o tym zapomniałam - przepraszam !!! jutro - przyniosę Gingko i przeprosinowy prezent - do Pani Ireny :) Ja miałam GINGO od ciebie odebrac i tak jadę , jadę i dojechac nie mogę. Dlatego nie wysyłałaś. A mnie coś po kościach kręci jakieś grypowe. Jak będę wiedziec, że dusje dojechała to zadzwonię do ciebie (nr mam) Quote
Cosmo Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 niestety Bełchatów jest położony 50km na południe od Łodzi, w Szczecinie nigdy nie byłam :shake: ... naprawdę jeśli mogę coś kupić do 20zl u weta - nie ma problemu, wysle do Was - i na bank do pani Irenki dojdzie, pomyslcie dziewczynki, co by bylo mozliwe za ta kwote :) a kartkę owszem kupię - i list napiszę z przyjemnoscia ;) :p pozdrawiam cieplutko :) niestety jestem laikiem w wysylaniu pieniazkow z konta na konto (którego zresztą nie mam, no chyba, ze udaloby mi sie wyslac pieniazki przez kolezanke) - przepraszam tak z ciekawosci poprosze o wklejenie raz jeszcze numeru konta, jak z tym dopiskiem, jak to powinno wygladac, naprawde dla mnie to czarna magia, nigdy pieniazkow nie wysylalam przez internet, wiec mysle, ze na poczcie latwiej pojdzie z wyslaniem paczuszki, ale jak juz wspomnialam wczesniej moze uda mi sie wyslac pieniazki przez kolezanke, naprawde glupio mi, ze jestem taka niekumata :oops: a własnie, pomyslalam sobie przed chwilka, ze przeciez teraz rozpoczal sie okres kleszczy, moze cos przeciwko kleszczom, jaka jest w przyblizeniu waga psa??? to chyba bedzie wazne w doborze i dawkowaniu??? co o tym sadzicie? a sumka tez skromna dlatego, ze chcialabym kupic jeszcze 20kg worek jakiejs zwyklej karmy i zawiezc do naszego schronu w Zdzieszulicach kolo Belchatowa, wiec to tez troszke bedzie kosztowalo ;) a jesli chodzi o prace, to wszystko bedzie zalezalo od tego czy zdam maturke i czy dostane sie na jakiekolwiek dzienne studia, jesli nie - znajde prace, bede studiowala zaocznie i bede mogla odstapic troche wiecej pieniazkow :) buzia :* Quote
Recommended Posts