shirrrapeira Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Ja tez sledze losy Pani Irenki i oczywiscie bardzo podziwiam Was dziewczynki. Jak by ktos mi podal adres do pani Irenki,to chetnie wysle Jej list. Zdjecia sa cudowne. To taka pogodna i usmiechnieta kobieta. Quote
Roxana Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Ja również pragnę złożyć wszystkim Cioteczkom życzenia: [SIZE="4"]Wesołego zająca , Co śmieje się bez konca, Szczerbatego barana, co beczy od rana, Pisanek w koszyku oraz Mokrego ubrania w Dzień Polewania- Życzy Wam wszystkim: Roxana z całym swoim przybytkiem [SIZE="3"]Wesołych Świąt !!! Quote
shirrrapeira Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Ja rowniez dzisiaj dzwonilam do Pani Irenki skladajac Jej zyczenia Swiateczne. To cudowna kobieta z charakteru przypomina mi moja babcie, ktora juz jest w Niebie. Taka cudowna i mila kobieta, obiecalam Jej po Swietach liscik i zdjecia swoje i swoich psiakow. Jak do niej zadzwonilam prawie sie poplakalam, tak sie ucieszyla z Pamieci o niej. Ja sie tak szybko wzruszam. To wspaniala kobieta i bardzo sie ciesze, ze dziewczynki Jej pomogly. Ona o was mowi tak cieplo i z takim sercem. Ps. Dusje masz pieknego psiaka. Quote
Roxana Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Czekam czy Anetka lub Ania zdadzą relację ze swojej dzisiejszej wizyty u Pani Irenki i Maxia :) Quote
Anne&Mila Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Kochane Cioteczki Wszystkim Wam chciałam złożyć spóźnione ale bardzo gorące życzenia Wielkanocne. Niech nadzieja Was nie opuszcza, a w serduchach niech zawsze będzie radosnie. W sobotę byłam z Anetą i Natalią u Pani Irenki. Rzeczywiscie to wspaniała i bardzo ciepła osoba. I pomimo, że do tej pory "obca" to jednak bardzo bliska. Maksiu też jest wspaniały. Dał sobie obciąć pazurki, przymilał się i popisywał. Dostał też Fiprexa na pchełki. Natalia oceniła:p , że sierść mu się poprawiła! No i wielki jest z niego psiak! W szoku :razz: byłam. Pani Irenka bardzo się ucieszyła. Ugościła nas światecznie białą (tradycyjnie a co!), jajeczkiem:eviltong: i super ciachem od dziewczyn. Kwiatki Roksano śliczne! Pochwaliła nam się bucikami, które od was dostała. Bardzo fajne! Wygodne do chodzenia i w ładnym kolorze;) Jestem na prawdę szcześliwa :loveu: , że są razem. :multi: kochane dziewczyny, teraz to już na prywatce się pewnie spotkamy, przynajmniej wiekszość z nas. Czy jest już jakiś termin? Chyba to najbardziej od dusje zależy, więc Kochana Dusje, kiedy przyjeżdżasz? Pani Irenka też wspominała o tobie:) Pozdrawiam Quote
dusje Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No i doczekalysmy sie relacji:multi: Fajnie, ze bylyscie u Pani Irenki, bez takich odwiedzin Pani Irenka bylaby baaardzo smutna. Ona kocha ludzi, to sie daje wyczuc w rozmowie z nia. Maksiul tez w siodmym niebie:multi:, lepiej nie myslec jak zakonczylby zywot w schronie:shake: A co u Amiski, gdziez podziewa sie zalozycielka watku? Amiiiiska, hop hop gdzie jestes?:lol: jak dobrze ze chcecie zaczekac na moj przyjazd:loveu: Plany sa na mniej wiecej 22 maj, choc mialo byc wczesniej:angryy: No niestety, nie zawsze jest tak jak sie chce wiec i za ten pozniejszy termin jestem wdzieczna, bo wyrwac sie nie jest latwo. Wiec jesli zaczekacie to bedzie mi bardzo milo:loveu: Pozdrawiam anielice. Acha, Shirrapera dzieki za komplemencik dla panny Zaby, ona jest naprawde fajna babeczka:evil_lol: Quote
Anne&Mila Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dusje! Pewnie, że poczekamy na Ciebie. W końcu o to chodzi, żeby być razem. :lol: Dobrze, że to w sumie już niedługo i z tego można się tylko cieszyć, a że w życiu nie zawsze wychodzi jak się chce czy zaplanuje to już inna sprawa.:eviltong: Całe szczęście, że Maxiu w schroni nie był długo. Wiecie tak sobie myślę, że nawet ten krótki pobyt tam wyszedł w sumie na dobre. Ostatecznie to Pani Irenka sama rzeczywiście nie podołałaby tym wszystkim wydatkom i troskom. Teraz przynajmniej dobre duszki im pomagają i wspierają. Nie są już sami ze swoimi problemami. Swoją drogą to, już od jakiegoś czasu się zastanawiam, czy Pani Irenka nie ma jakiejś rodziny? Jest zupełnie sama? Może wiecie coś na ten temat? W końcu rodziny są różne, ale ... hm nie chcę wyciągać zbyt dalekoidących wniosków, aby kogos nie urazic. Quote
Roxana Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dzięki za relację Aniu :loveu: Cieszę się, ze Maxiu ma obcięte pazurki i precz na pchełki dostał :lol: Dusje- czekamy na Ciebie! W maju powinno być już ciepełko :) Amiśka ma bardzo chorą mamę i pracę do tego, wiec nie może wpadać na Dogo tak często jakby chciała- niestety... Co do rodziny Pani Irenki- wiem, ze ma syna ale co dalej to nie wiem. Nie wypytuję, bo nie chcę aby Jej przykro było. Jak będzie uważała, że czas to myślę, że sama powie. Dziś dostałam kartkę świąteczną od Pani Irenki- super poczta działa... Quote
dusje Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 To ja odliczam pomalu dzionki;) Ten czas tak pedzi ze ani sie obejrze a tu juz walize pakowac przyjdzie. Oj tak, maj to piekny miesiac i powinno byc ciepelko a nawet jesli nie, to zadna przeszkoda:lol: Mysle podobnie jak Ty Roxano.....nie nalezy Pani Irenki pytac o pewne sprawy....wazne, ze ma nas i zawsze moze liczyc na pomoc z naszej strony. Maksiul ma taka opieke ze ho ho, niczym ksiaze otoczony dworem:evil_lol: Takiemu to tylko zyc jak najdluzej i nie chorowac:lol: pozdrawiam serdecznie Quote
Anne&Mila Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 dusje napisał(a): Maksiul ma taka opieke ze ho ho, niczym ksiaze otoczony dworem:evil_lol: Takiemu to tylko zyc jak najdluzej i nie chorowac:lol: pozdrawiam serdecznie Cudnie to ujęłaś!:razz: Zgadzam się w 100%! Quote
BeataJ Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Fajnutko, ze odwiedzacie Pania Irenke. A czy moze jutro tez jest planowana jakas wizyta? Ja dzis pedze po pracy do mojego ukochanego Szczecina:multi: , zostaje do jutra. Czy jutro ktos z Was Pania Irenke i Maksia odwiedza moze? Beata Quote
BoWa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Beata jak tylko masz chwilę czasu, to wstąp do p. Irenki, ona tak sie cieszy z każdej wizyty! Quote
BeataJ Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 GoWa napisał(a):Beata jak tylko masz chwilę czasu, to wstąp do p. Irenki, ona tak sie cieszy z każdej wizyty! Nie wiem czy mi sie uda a znow tak bez zapowiedzi chyba niezrecznie...A ja bedac w Szczecinie mam normalnie reglamentacje czasu wprowadzona.... Beata Quote
dusje Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dzisiaj przyszla kartka swiateczna i liscik od Pani Irenki i Maksia:loveu: Dziekuje pieknie Pani Irenko za pamiec i jak zwykle wzruszyla mnie Pani ogromnie tym co w liscie:loveu: Przesylam dla Pani i Maksia taaaakie duze buzi:calus: Dziewczyny dla was wszystkich tez oczywiscie:lol: Quote
AnkaG Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Kupiłam majowego Mojego Psa - jest artykuł o Maksiu, Pani Irenie i o was ciotki. Mogę jutro zrobić skan i chętnym wysłać. Kto chce niech podaje adres mailowy. Quote
BoWa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No proszę, p. Irenka i Maksio sławni sie stali :lol: Quote
AniaAniołek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 dziś czytałam artykół w " MOIM PSIE " to jest cudowne przywraca wiare ze nie jest tak zle z ludżmi , tylko potrzeba ludzi takich jak "TY" któży potrafią poderwać reszte do LOTU KAżDY Z NAS JEST ANIOłEM Z JEDNYM SKRZYDłEM , JEśLI CHCEMY POFRUNąć,MUSIMY MOCNO SIE OBJąć. luciano de crescenzo :lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel: Quote
katarzyna kuczewska Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 wow Pani Irenka i Maksio sławni suuper:):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Roxana Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Muszę jutro koniecznie kupić gazetkę :) Mam nadzieję, ze jeszcze dostanę. W tym tygodniu będę u Pani Irenki :) Quote
ALMA2 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Mogę jutro zrobić skan i chętnym wysłać. Kto chce niech podaje adres mailowy. To ja poproszę: biuro@dal.pl Quote
AnkaG Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Wysłałam skan do trzech osób, które wyraziły zapotrzebowanie. :lol: Quote
BoWa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dziękuje Aniu,:lol: Tak pomyślałam,żeby może p. Irence kupić tą gazetę a może wyciąć artykuł i oprawić np w antyramkę, co myślicie? Quote
Bewarka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Przeczytałam o tym dziś w MP aż mi szczęka opadła...i dopiero teraz zdołałam dorwać się do kompa...oh jakie macie dobre serce...:loveu: dobrze, że wszystko szczęśliwie się skończyło...:p zaraz przeczytam do końca ten wątek, bo przeczytałam ledwo jedną strone...:lol: Quote
Recommended Posts