Anne&Mila Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 dusje napisał(a):Off teraz: gdzie w Szczecinie w sobote lub niedziele moge pieknie ostrzyc swojego psiaka sznaucopodobnego? Prosze o namiarki. Pozdrawiam i do zobaczenia:loveu: Przecież u Anety s sklepie jest Natalia, która pięknie strzyże psiaki. Moja Mila była u niej na czesanku i strzyżeniu przed wystawą w bydgoszczy i było super. Polecam gorąco. No i może się jakoś dogadasz co do godziny otwarcia. Ale wiem też, że Natalia jak coś to u siebie w domu też psiaczki przyjmuje. Jak coś to na PW podam ci numer do niej to się umówisz. No i oczywiście poczekamy. Szczerze mówiąc, czy może to być jakiś weekend? Inaczej nie dojadę do Szczecina. Quote
Roxana Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 No masz! Zapomniałam o Psim Ranczu! Faktycznie przecież u Anetki też jest salon piękności dla psiaczków :) Quote
carolinascotties Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Roxana napisał(a):Ja u Pani Irenki będę przed samymy świętami, bo 5 kwietnia ma Imieninki i odrazu podrzucę coś na święta dla Nich :) Cudna Żaba- Toska :) Roxano- o której będziesz u pani Irenki 5 kwietnia? Quote
Roxana Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Jutro będę dzwonić do pani Irenki, bo mam dwie luźne godziny w pracy w czwartek 10-12 i właśnie wtedy chciałabym do nich wpaść. Tylko muszę Panią Irenkę uprzedzić, zeby mi nie wywędrowała z domku ;) Quote
dusje Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Anne, Roxano dzieki za namiary na fryzjera dla mojego malenkiego. Postaram sie skontaktowac z Pania Natalia w tej sprawie. Ale do rzeczy. W dniu imienin zadzwonie na pare minut do pani Irenki z zyczeniami. Niestety komory nadal drogie w rozmowach miedzyn.:placz: szkoda ze Pani Irenka nie ma skypa, dopiero pogadaloby sie bez patrzenia na zegarek. Roxano czy pamietasz o bukieciku ode mnie?:oops: :loveu: Dziekuje Ci serdecznie. Prywatka musi byc i juz:evil_lol: najlepiej z adapterem i plytami z dawnych lat:lol: Paczuszke przekazuje Pani Ewie, tej samej wspanialej osobie ktora wraz z mezem dowiozla do NL Zabule gdynska. Pani Ewa prawdopodobnie dopiero w drodze powrotniej do NL bedzie mogla przekazac paczuszke w rece Pani Ireny czyli za okolo 2-3 tygodnie, chyba ze w miedzyczasie uda sie Pani Ewie przekazac komus wczesniej kto bedzie jechal do Szczecina. Pospiechu chyba nie ma, wazne ze juz w te niedziele paczka wyjezdza z Pania Ewa do PL. Ale cicho sza, nie mowimy nic Pani Irence, niech to bedzie niespodzianka:multi: Anielice pozdrawiam cieplo z chlodnej nieco Holandii i do zobaczenia na watku jeszcze przed Swietami. Quote
Roxana Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Pamiętam o kwiatuszkach- oczywiście! Tylko moze byc kłopot z fiołkami, bo przesłam dziś z pól miasta i nigdzie fiołków ni ma :shake: A w razie czego, jakie inne kwiatki mogłyby być? Quote
Anne&Mila Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Kochane Dziewczyny! Ja się zgadałam z Anetą i postanowiłam nie wysyłać książki pocztą tylko osobiście w sobotę pójdziemy z życzeniami imieninowymi i świątecznymi. W końcu poznam Panią Irenkę i Maksińskiego. Prywatka zapowiada się bajecznie. Już nie mogę się doczekać. pozdrawiam Quote
dusje Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Roxana napisał(a):Pamiętam o kwiatuszkach- oczywiście! Tylko moze byc kłopot z fiołkami, bo przesłam dziś z pól miasta i nigdzie fiołków ni ma :shake: A w razie czego, jakie inne kwiatki mogłyby być? Roxano, zem ci glupia:mad: Toz to nie koniecznie fiolki, wybacz mi.... ale nie szukaj juz prosze, tak mi glupio ze narazilam cie na wedrowke. Chyba teraz przyjdzie mi odpokutowac i na kolanach do Szczecina pojsc:evil_lol: Kochana cokolwiek dostepne bez szukania i zdzierania obcasow, byleby wiosna zapachnialo. Dziekuje Ci z calego serca:loveu: i przepraszam za te fiolki, chyba sama mam fiolka w lepetynie:x :wallbash: Quote
Roxana Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 A tam zaraz- spacerek odrazu miałam. Ale naprawdę byłam zaskoczona faktem, ze fiołków u nas nie uświadczysz :roll: Kiedyś bywały a teraz nie ma... Napewno jakieś pachnące wiosennie wybiorę. Sama też jeszcze nie wiem jakie kupię od siebie Pani Irence, choć uwielbiam frezje... Quote
BoWa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Roxana, o której idziesz do p. Irenki- może i ja z Tobą pójdę? Torcik jakiś kupię imieninowy? Quote
Roxana Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Umówiłam się z Panią Irenką, ze będę przed 11- tą u niej, bo póżniej nie mam już jak. Kwiatki już zamówione, aparacik się ładuje, bo w koncu muszę zrobić Im zdjęcia. Gosiu, jeśli możesz o tej porze to ja bardzo chętna na towarzystwo :cool3: A Pani Irenka jaka byłaby szczęśliwa :loveu: Quote
dusje Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 To prosimy pieknie o zdjecia, duuuuuzo zdjec:multi: A mnie te kwiatki przesladuja. W nocy snilo mi sie ze bylam w Pl, zajrzalam do sklepu ateny i spotkalam Roxane / brunetka?/ ale zagadalam sie i zapomnialam zwrocic kase, a Roxana patrzyla i patrzyla. W drodze do Nl przypomnialam sobie ale bylo za pozno....upsss obudzilam sie spocona:evil_lol: Milej wizyty jutro dziewczyny:loveu: Quote
Roxana Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Madzia- Ty sie tak nie stresuj :lol: dziewczyno, wszystko jest okej. Kwiatki mam już w domku, potem wkleję ich zdjęcia- śliczne są i pachnące :cool3: Ja nie brunetka- mahoniowa jestem :) Nic się nie martw! Zaraz wychodzę a u nas w Szczecinie dziś tak zimno jest, ze zimą tak nawet czasem nie bywało jak teraz... Quote
dusje Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Roxano mila, juz mi odeszlo:evil_lol: ale jednak w tym snie troche prawdy bylo....machon wprawdzie to wprawdzie nie czern ale jednak:lol: a przeciez mogla byc blondynka w tych nocnych marach. Ja juz wszystko wiem:multi: bo wlasnie dzwonilam do pani Irenki z zyczeniami. Ale ona jest fajowa i przebojowa babka. Bardzo byla zadowolona z wizyty i tak zakrecona ze hej. Ucieszylam sie ze pogadalysmy milutko jakbysmy znaly sie 1000 lat. Cudowna osoba i taka radosna:multi: :loveu: Roxano serdecznie dziekuje za kwiatuszki:loveu: :loveu: :loveu: Ten sen utwkil mi tak w glowie ze na pewno nie zapomne o rozliczeniu. Pani irence powiedzialam ze moze szykowac sie na prywatke u niej w domu hi hi, usmiala sie ale bardzo chetna do imprezki. Czekamy na zdjecia i do uslyszenia na dogo:loveu: Quote
BoWa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Napisałam dłuuuu...gi post ale mi wcięło... No to jeszcze raz. Byłyśmy z Roxaną u P. Irenki. Dostała od Roxany i od Dusje piękne bukiety kwiatów- zdjęcia wklei Roxana. Była kawka/herbatka + ciasteczko- kołacz na kruchym cieście z budyniem, owocami i kruszonką. P. Irenka dostała torbę owoców na przedwiosenne uzupełnienie witamin, krem czekoladowy z magnezem, regenerujący do twarzy-bardzo się ucieszyła, oraz wiosenne, zielone, wygodne mokasyny do chodzenia z Maksem na spacery. Była taka uśmiechnięta i radosna, że aż nam się ciepło pod sercem zrobiło. Cieszy się z każdego przejawu zainteresowania, tak więc, jak możecie dzwońcie do niej albo piszcie żeby zamienić nawet parę słów. Max wygląda dobrze, nie trzepie już uszami. Pomrukuje jak to on, gdy się go głaszcze i czochra. Ma za długie pazury, szczególnie te u góry "wilcze", prośba do Anetki, gdy będzie w sobotę o zabranie ze sobą obcinarki. Trochę zaczyna sie znowu drapać- nie wiadomo,czy uczulenie, czy złapał jakąś pchłę. Ew. prośba o trochę płynu przeciw drapaniu, bo poprzedni się skończył. Pani Irenka jest niezwykle miłą, starsza panią, serdeczną i bezpośrednią. Dla Ciebie Dusje jest przygotowany pokój- przyjeżdżaj:lol: Powiedziała,że sądząc po Twoich listach, jesteś niezwykle serdeczną i bezpośrednią osobą i Cię zaprasza, jak tylko będziesz w Polsce. Zdjęcia będą, jak tylko Roxana znajdzie chwilę. Quote
Roxana Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Cześć Ciotki :) Gosia opisała w zasadzie wszystko :) Było wzruszenie i wieeeelka radość z odwiedzin. Cieszyła się Pani Irenka i cieszył się Maxio. Niezły dyskutant z niego jest :lol: Tak fajnie mruczy jakby można go było zrozumieć, to pewnie fajne rzeczy człowiek mógłby od niego usłyszeć :) Kwiatki Madziu bardzo się Pani Irence podobały. Od Ciebie dostała bukiecik- hiacynty razem z tulipankami (jakby inaczej ;) ) Zdjęcie nawet w połowie nie oddaje jego uroku- a zapach bukietu- cuuudny :multi: Gosia sprezentowała właśnie Pani Irence bardzo fajne buciki, mięciutkie i wygodne. Bardzo się podobały i pasowały na Panią Irenkę, była bardzo szczęśliwa. O planowanej imprezce została oczywiście poinformowana i pewnie teraz doczekać nie będzie się mogła :cool3: Tak więc dziewczyny- będziemy sie bawić :multi: A teraz fotki: Bukiecik od dusje- Kwiatuszki odemnie- Pani Irenka- Gosia i Pani Irenka- Gosia i Max- Pani Irenka z komóreczką :) - Pani Irenk, Max i kawałek Gosi- Ja i Maxio- I tu też ja i Max- Jak Maxiu patrzy na Gosię :cool3: - Pani Irenka z kwiatuszkami i bucikami- Pani Irenka i ciacho :razz: - A to już sesja Maxia: Pozdrawiam Was Cioteczki :loveu: Quote
dusje Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dziewczyny, ogladam i oczu nie moge nacieszyc:multi: Piekne, rewelacyjne, anielskie kwiatuszki:loveu: , dzieki serdeczne jeszcze raz Roxano:loveu: . wiecie ze te w holenderskich kwiaciarniach prawie nie pachna? Wspominalas Roxano ze lubisz frezje, ja tez ale tutaj choc sa piekne to uwierz ze naprawde nie pachna, a przeciez w Polsce az w nosie wiruje od ich zapachu. A podobno tacy tu spece od kwiatow:diabloti: Ale wielka patera z ciachem:shake: :shake: :shake: No i te mokasynki sliczniutkie i wogole wszystko superowe. Pani Irenka widac ze zadowolona, pewnie dawno nie miala takich imienin, mnie rowniez wspominala o tym jak zle byc samotna, ale szybciutko ja pocieszylam ze przeciez teraz juz nie jest sama, ze ma nas:lol: Jak cudownie ogladac fotki jestem pod wrazeniem:multi: Maksio rewelacyjny, taki fajny misiowaty. Gosia piechota a dojde do Szczecina a jak da rade to na miotle przylece jeno musze podremontowac nieco bo juz stara i duzo lotow ma za soba. Ten pokoik to extra pomysl, ale nie naraze Pani Irenki na taka niedogodnosc. Trzy psy i moj TZ to naprawde za duzo:evil_lol: o sobie nie mowie bo grzeczna jestem;) Czekam niecierpliwie na ten przyjazd i dawaj krecimy Prywatke jak ta z piosenki: Gdzie sie podzialy tamte prywatki?........No buziaki ode mnie i jeszcze raz dziekuje wam Quote
Ambra Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 wzruszyłam sie strasznie, sledze po cichutku losy p. Irenki i Wasze poczynania! jestem pod wrazeniem dziewczyny! ze przywrociłyście uśmiech i radosc! poszłam za Waszym przykladem jednak u mnie w watku takich radosnych zdjec nie bedzie...domowych-ciastowych. Z męzczyznami nie tak łatwo!;) dziekuje Wam za inspiracjie i motywacje do dzialania! swiat funkcjonuje dzieki takim wlasnie ludziom! sciskam Was mocno! :loveu: Quote
dusje Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ambra napisał(a):wzruszyłam sie strasznie, sledze po cichutku losy p. Irenki i Wasze poczynania! jestem pod wrazeniem dziewczyny! ze przywrociłyście uśmiech i radosc! poszłam za Waszym przykladem jednak u mnie w watku takich radosnych zdjec nie bedzie...domowych-ciastowych. Z męzczyznami nie tak łatwo!;) dziekuje Wam za inspiracjie i motywacje do dzialania! swiat funkcjonuje dzieki takim wlasnie ludziom! sciskam Was mocno! :loveu: Ambra, najwyzsze slowa uznania dla Ciebie i wszystkich ktorzy pomagaja Panu Jozefowi. To wspaniale, ze nie pozostawilas Go samemu sobie i ze wspolnymi silami robicie wszystko by ulzyc Jego niedoli i psiakom. Ja, tak jak obiecalam na watku Pana Jozefa, zabieram ciuchy ktore mam i w maju wysle do Ciebie. A zdjecia pewnie tez w koncu beda:lol: , no bo ktory facet z takim serduchem jak Pan J. odmowi damie?;) Pozdrawiam Quote
malagos Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Taaa, bardzo jesteście kochane, dziewczyny...Aż wzruszenie tamuje mowę...I kwiaty i ciasto, i pani Irenka - zdjecia sliczne i świetnie oddaja tę świąteczna atmosferę. Dziękuję... Quote
BeataJ Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ojej......ale super. I moja komoreczka sie zalapala na fotke :-) Pozdrawiam swiatecznie i cieplutko! Beata Quote
agusiazet Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Jak przyjemnie popatrzeć na uśmiechnięte Panie i zadowolonego psa, zrobiłyście cudowną robotę dziewczyny i cześć Wam za to i chwała. Wszystkim, którzy śledzą losy Pani Irenki i Maksia, i nie tylko, najlepsze życzenia świąteczne i tak trzymać!!! Quote
Roxana Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Jutro Pani Irenka będzie miała kolejnych gości :cool3: Quote
dusje Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Czekamy na kolejne relacje:multi: Wszystkim Anielicom i Fankom Klubu Pani Ireny i Maksia Przesylam Zyczenia Radosnych, Spokojnych I Zdrowych Swiat Wielkanocnych:loveu: Quote
katarzyna kuczewska Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 dusje dzieki za zyczenia w dniu imienin zadzwoniłam do pani Irenki to wspaniała kobieta ciepła i lubi porozmawiac przez telefon :p:p dała mi pare rad co do diety watrobowej dla mojego jamnika :) pozdrawaiam wszystkie cioteczki i WESOłYCH śWIąT ZYCZE:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts