Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dusje,a czemu ty nie możesz spać o czwartej? :lol:
bo ja miałam pobudkę dziś o 5tej. i spacer jakby 6 minutowy, mój pies jest niesamowity, ech.
ale już wiem, że śnieg u nas wreszcie spadł.
:)
masz gdzieś link do tego psiaka z Wawy?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co do uszu Maksa propozycja jest następująca. Zbierzemy kasę na bilet miesieczny dla Pani Ireny i Maksa. I będzie mogła sama codziennie jeździc do weta. Pani Irena chodzi z Maksem codziennie na 1,5 godzinne spacery więc dle niej te wizyty będą formą spaceru.
Bo jak jak jej nie załatwimy biletu to ona będzie tam na piechotę chodzic :crazyeye: (tyle w niej determinacji) a cięzko znaleźć czas aby codziennie wozić ich do weta lub żeby ktoś codziennie przychodził do nich i sam podawał leki. Co myslicie na ten temat?
Jeszcze nie znam kosztów biletów, ale powiedzmy że wieczorem będę wiedziała

Posted

atena501 napisał(a):
Co do uszu Maksa propozycja jest następująca. Zbierzemy kasę na bilet miesieczny dla Pani Ireny i Maksa. I będzie mogła sama codziennie jeździc do weta. Pani Irena chodzi z Maksem codziennie na 1,5 godzinne spacery więc dle niej te wizyty będą formą spaceru.
Bo jak jak jej nie załatwimy biletu to ona będzie tam na piechotę chodzic :crazyeye: (tyle w niej determinacji) a cięzko znaleźć czas aby codziennie wozić ich do weta lub żeby ktoś codziennie przychodził do nich i sam podawał leki. Co myslicie na ten temat?
Jeszcze nie znam kosztów biletów, ale powiedzmy że wieczorem będę wiedziała

KOSZT BILETU MIESIECZNEGO To NA LINIE ZWYKŁA 73 ZŁ
NO I BILET DLA MAKSIA NA 20 MNI TO 1,90 ZŁ JEDNARAZOWO
CHYBA ZE TO BEDZIE POSPIESZNY autobus
TO DLA Pani ireny 130 zł

Posted

[quote name='atena501']Ale Pani Irena będzie miała chyba zniżkę i mówimy nie o bilecie sieciowym tylo np. na 2 linie

hmmm 2 linie nie ma takich biletów
na linie 1 zwykłą koszt po uldze
Bilety miesięczne:

RODZAJ BILETU

NORMALNY

ULGOWY

Imienny na jedną linię zwykłą dzienną 52,00 zł 26,00 zł Imienny sieciowy na linie zwykłe dzienne 73,00 zł 36,50 zł Imienny na jedną linię pospieszną 82,00 zł 41,00 zł Imienny sieciowy na wszystkie linie (z wyjątkiem indywidualnych) 121,00 zł 60,50 zł Sieciowy na okaziciela na wszystkie linie 135,00 zł

pies nie moze miec biletu sieciowego wiec koszt jego 1,90zł - to pewne
a co do Pani Ireny to znizka - bo przeciez dla emerytów
linie zwykłe maja byc rozumiem
nie jest to duzy koszt

Posted

Już wszystko wiem:
bilet miesięczny ulgowy (emeryci i renciści np.) na 1 linie (,może jechać tramwajem nr 5) - 26 zł.
niestety z psem jest gozej nie ma żadnych zniżek :mad: więc tak jak pisała Kasia:
1,9 zł na 20 min lub 2,9 zł za 60 min.
Całkowity miesięczny koszt dojazdu do weta to 113 zł (26 + 87).
I decydujcie co robimy !!! :p

Posted

Pamietajcie, ze to leczenie ma trwać około 2 miesiecy (jest oczywiscie gratis) i jeszcze za około 1,5 miesiąca trezba będzie kupić następny worek karmy.

kupujcie te bilety i podawajcie tu na forum ile kasy potrzeba. (a Pani Irena jako osoba po 70 tce nie ma bezpłatngo biletu?)

Posted

tanitka napisał(a):
kupujcie te bilety i podawajcie tu na forum ile kasy potrzeba. (a Pani Irena jako osoba po 70 tce nie ma bezpłatngo biletu?)

Pani Irena ma 69 lat , ale to fakt że po 70-tce jeździ za darmo

Posted

Tak Prosimy O Wpłaty Na Konto AFN !!! Z Dopiskiem "Irena I Maks":loveu:

Na dzień dzisiejszy zbieramy na bilety aby Pani Irena mogła codziennie jeździć z Maksem do weta i leczyć uszy!

:multi: Z Góry Dziekuję W Imieniu Maksa, Bo On Najbardziej Cierpi Z Powodu Chorych Uszu!!!:shake:

Posted

Ja wiem, ze sie wtracam ale czy u Was w Szczecinie nie ma czegos takiego ze jesli ktos ma karte to przewoz psa i bagazu jest za darmo? Pytam bo u nas w Krakowie specjalnie sprawdzalem i okazalo sie ze jesli mam wykupiona karte to moge jezdzic z psem bez dodatkowych oplat. Moze warto przewertowac regulamin, bo okaze sie ze niepotrzebnie przeplacacie ;)

Posted

DZiewczyny, podano przed chwilą w programie lokalnym informację o tym, że 5 stycznia jest akcja w schronisku - mpżna przynieść koce, karmy itd. będzie telewizja...pomyślałam, że może to dobry pomysł, żeby porozmawiać o tym, że wreszcie coś powinno się tam zmienić...