BoWa Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Tel do mnie 600-836186. Mieszkam na Warszewie. Quote
Roxana Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ja jeszcze choć troszkę pierożków z kapustką i grzybkami chcę Pani Irence zaserwować. Takie, że paluszki lizać... :razz: Pierożki zawsze zamrozić na później można w razie czego. Quote
BoWa Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 No o mamy takie menu: ryba po grecku, pasztet domowy pieczony, karp w galarecie, jakieś mięsko pieczone (od mojej psiolubnej sąsiadki), kluski z makiem, śledzik w oleju. pierożki z kapusta i grzybami....... Zapraszam inne Cioteczki Szczecińskie do dorzucenia swojego specialite de la maison :smile: Quote
carolinascotties Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 GoWa napisał(a):No o mamy takie menu: ryba po grecku, pasztet domowy pieczony, karp w galarecie, jakieś mięsko pieczone (od mojej psiolubnej sąsiadki), kluski z makiem, śledzik w oleju. pierożki z kapusta i grzybami....... Zapraszam inne Cioteczki Szczecińskie do dorzucenia swojego specialite de la maison :smile: Ja na pewno podrzucę Pani Irenie: uszka z grzybami, barszczyk, śledziki i pewnie jakieś ciasto :lol: Quote
BoWa Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 W ilościach jak wyżej napisałam, tj na spróbowanie. Nie wiemy czy pani ma zamrażarkę, może jutro się dowiem. Quote
carolinascotties Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ma zamrażarkę - przy mnie odmrażała kości dla Maksa:lol: Quote
BoWa Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ryba po grecku, pasztet domowy pieczony, karp w galarecie, jakieś mięsko pieczone (od mojej psiolubnej sąsiadki), kluski z makiem, śledzik w oleju. pierożki z kapusta i grzybami barszcz z uszkami ciasto domowe........cdn Quote
Brucio Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 sorry ze sie tak wtrace :oops: ale Pani Irenka nawet jak jest sama to sobie napewno cos przyszykuje na Wigilie, zeby nie miala potem tyle ze nie podola temu bo ile moze zjesc jedna osoba:lol: moze jakos wczesniej jej podajcie jedzonko zanim zdazy zrobic sama .....to takie moje przemyslenia .....no i wogole jestescie wspaniale !!!!!!! Quote
carolinascotties Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Brucio... to smutne, ale ja wiem, że Pani Irena będzieświętować bardzo, bardzo skromnie...poza tym - mięsko, uszka, pierogi można zamrozić :):) Quote
GreenEvil Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Maksio i Irena - 140,00 pzdr GreenEvil Quote
carolinascotties Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='GreenEvil']Maksio i Irena - 140,00 pzdr GreenEvil :multi::lol::multi: Quote
katarzyna kuczewska Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Dodaje Mały Kawałek Makowcai Może Jakieś Owoce Tzn Pomarańcze I Mandarynki Oraz Banany Quote
BoWa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Cytrusy P. Irena dostała w paczkach,dopisuję makaowiec! Dziękuję Kasiu! Św. Mikolaj ma dla p. Irenki rownież mały upominek pod choinkę - krem Sorayi "100róż" w świątecznym opakowaniu, bo przecież mimo wieku to przecież kobieta! Myślę,że się ucieszy :) Quote
rudaa1 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Suuper, ale Wy kobity jesteście WIELKIE:):) Normalnie aż serce krzyczec chce z radości, że są jeszcze na tym świecie ludzie o tak dobrych serduszkach jakie macie:D:):) Ja narazie wysłałam tylko kartke świąteczną, od czegoś trzeba zacząć:) Quote
BeataJ Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Od nas 50PLN z zyczeniami swiatecznymi poszlo na AFN. Beata Quote
BoWa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Dziekuje w imieniu Pani Irenki i Maxa. Pani Irena zapytala mnie dziś: "Czy wy dziewczyny jesteście jakimiś aniołami czy co?" Maxowi nie za bardzo smakuje suche, ale musimy go na tej karmie potrzymać,żeby zobaczyć czy nie ma oprocz pcheł alergii. Przedtem dostawał gotowane jedzonko, wiec się nie dziwię, że chrupki są be... Quote
carolinascotties Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Dziękujemy!!! jest mi tak ciepło w sercu, kiedy pomyślę, że Pani Irena już teraz wie, że tak naprawdę nie saz Maksiem sami :lol: :loveu: Quote
katarzyna kuczewska Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 GoWa napisał(a):Dziekuje w imieniu Pani Irenki i Maxa. Pani Irena zapytala mnie dziś: "Czy wy dziewczyny jesteście jakimiś aniołami czy co?" pewnie ,że anioły tylko nam skrzydła nie wyrosły:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maxowi nie za bardzo smakuje suche, ale musimy go na tej karmie potrzymać,żeby zobaczyć czy nie ma oprocz pcheł alergii. Przedtem dostawał gotowane jedzonko, wiec się nie dziwię, że chrupki są be... nie dziwie sie jak moj dziad Loco idzie do mamy na gotowane jedzonko to nie chce wracac ze mna do domu przez tydzień:lol::lol::lol: Quote
AMIŚKA Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Cioteczki pomóżcie ,poratujcie biedaka chociaż tymczsowym domkiem,jemu szybko znajdziemy domek staly http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36844&highlight=SZCZECIN Quote
dusje Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='GoWa']Dziekuje w imieniu Pani Irenki i Maxa. Pani Irena zapytala mnie dziś: "Czy wy dziewczyny jesteście jakimiś aniołami czy co?" Maxowi nie za bardzo smakuje suche, ale musimy go na tej karmie potrzymać,żeby zobaczyć czy nie ma oprocz pcheł alergii. Przedtem dostawał gotowane jedzonko, wiec się nie dziwię, że chrupki są be... Tak sobie skromnie mysle ze to Pani Irena jest Aniolem ratujacym biedne psiaki i to Jej naleza sie najwieksze slowa uznania. Coz poczelibysmy bez Pani Ireny? My tutaj tylko Jej skromna gwardia, mlodziez wspierajaca idee Pani Ireny:lol: Quote
Asior Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 zabrzmiało jak conajmniej młodzież wszechpolska :D Quote
dusje Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Asior napisał(a):zabrzmiało jak conajmniej młodzież wszechpolska :D Od tej odzegnuje sie ASIOR na wieki i nie sadze by ich idea przyswiecala mojemu rozwojowi.:angryy: Jakos nie mam przekonania do karierowiczow i jednoczesnie tumanow wieku XXI. Jesli o mlodziezy mowa, to zdecydowanie tej chwalebnej... KK Baczynski- poeta oraz szeregi Akowcow dzis spoczywajacych w mogilach na Cmentarzu Powazkowskim w Warszawie i wielu innych.....Ich nie mozna zapomniec a Pani Irena to wlasnie to pokolenie, zaslugujace na wyroznienie i dozgonna pamiec i zapewne z taka mlodzieza chcialaby nas identyfikowac Quote
Asior Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 dusje napisał(a):mlodziez wspierajaca idee Pani Ireny:lol: hi hi mnie tylko chodziło o to zdanie :evil_lol: nie żebym Cię chciała urazić :cool3: a zeźliłaś się strasznie :p Quote
malagos Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Mnie wprawdzie bliżej do tej młodzieży z AK :evil_lol: ,ale i tak cieszę sie z takiego zakończenia historii pani Irenki. To jak z filmu, prawda? Quote
Recommended Posts