Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jeszcze choć troszkę pierożków z kapustką i grzybkami chcę Pani Irence zaserwować. Takie, że paluszki lizać... :razz:
Pierożki zawsze zamrozić na później można w razie czego.

Posted

No o mamy takie menu:

ryba po grecku,
pasztet domowy pieczony,
karp w galarecie,
jakieś mięsko pieczone (od mojej psiolubnej sąsiadki),
kluski z makiem,
śledzik w oleju.
pierożki z kapusta i grzybami.......

Zapraszam inne Cioteczki Szczecińskie do dorzucenia swojego specialite de la maison :smile:

Posted

GoWa napisał(a):
No o mamy takie menu:

ryba po grecku,
pasztet domowy pieczony,
karp w galarecie,
kluski z makiem,
śledzik w oleju.
pierożki z kapusta i grzybami.......

Zapraszam inne Cioteczki Szczecińskie do dorzucenia swojego specialite de la maison :smile:

Ja na pewno podrzucę Pani Irenie:
uszka z grzybami,
barszczyk,
śledziki
i pewnie jakieś ciasto :lol:

Posted

ryba po grecku,
pasztet domowy pieczony,
karp w galarecie,
kluski z makiem,
śledzik w oleju.
pierożki z kapusta i grzybami
barszcz z uszkami
ciasto domowe........cdn

Posted

sorry ze sie tak wtrace :oops: ale Pani Irenka nawet jak jest sama to sobie napewno cos przyszykuje na Wigilie, zeby nie miala potem tyle ze nie podola temu bo ile moze zjesc jedna osoba:lol: moze jakos wczesniej jej podajcie jedzonko zanim zdazy zrobic sama .....to takie moje przemyslenia .....no i wogole jestescie wspaniale !!!!!!!

Posted

Cytrusy P. Irena dostała w paczkach,dopisuję makaowiec! Dziękuję Kasiu!

Św. Mikolaj ma dla p. Irenki rownież mały upominek pod choinkę - krem Sorayi "100róż" w świątecznym opakowaniu, bo przecież mimo wieku to przecież kobieta! Myślę,że się ucieszy :)

Posted

Suuper, ale Wy kobity jesteście WIELKIE:):) Normalnie aż serce krzyczec chce z radości, że są jeszcze na tym świecie ludzie o tak dobrych serduszkach jakie macie:D:):) Ja narazie wysłałam tylko kartke świąteczną, od czegoś trzeba zacząć:)

Posted

Dziekuje w imieniu Pani Irenki i Maxa.

Pani Irena zapytala mnie dziś:
"Czy wy dziewczyny jesteście jakimiś aniołami czy co?"

Maxowi nie za bardzo smakuje suche, ale musimy go na tej karmie potrzymać,żeby zobaczyć czy nie ma oprocz pcheł alergii. Przedtem dostawał gotowane jedzonko, wiec się nie dziwię, że chrupki są be...

Posted

GoWa napisał(a):
Dziekuje w imieniu Pani Irenki i Maxa.

pewnie ,że anioły tylko nam skrzydła nie wyrosły:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Maxowi nie za bardzo smakuje suche, ale musimy go na tej karmie potrzymać,żeby zobaczyć czy nie ma oprocz pcheł alergii. Przedtem dostawał gotowane jedzonko, wiec się nie dziwię, że chrupki są be...

nie dziwie sie jak moj dziad Loco idzie do mamy na gotowane jedzonko to nie chce wracac ze mna do domu przez tydzień:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='GoWa']Dziekuje w imieniu Pani Irenki i Maxa.

Tak sobie skromnie mysle ze to Pani Irena jest Aniolem ratujacym biedne psiaki i to Jej naleza sie najwieksze slowa uznania. Coz poczelibysmy bez Pani Ireny? My tutaj tylko Jej skromna gwardia, mlodziez wspierajaca idee Pani Ireny:lol:

Posted

Asior napisał(a):
zabrzmiało jak conajmniej młodzież wszechpolska :D

Od tej odzegnuje sie ASIOR na wieki i nie sadze by ich idea przyswiecala mojemu rozwojowi.:angryy: Jakos nie mam przekonania do karierowiczow i jednoczesnie tumanow wieku XXI. Jesli o mlodziezy mowa, to zdecydowanie tej chwalebnej... KK Baczynski- poeta oraz szeregi Akowcow dzis spoczywajacych w mogilach na Cmentarzu Powazkowskim w Warszawie i wielu innych.....Ich nie mozna zapomniec a Pani Irena to wlasnie to pokolenie, zaslugujace na wyroznienie i dozgonna pamiec i zapewne z taka mlodzieza chcialaby nas identyfikowac

Posted

dusje napisał(a):
mlodziez wspierajaca idee Pani Ireny:lol:

hi hi mnie tylko chodziło o to zdanie :evil_lol:
nie żebym Cię chciała urazić :cool3: a zeźliłaś się strasznie :p