AśkaK Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Co za historia, zryczałam się jak rzadko kiedy...:placz: Jesteście kochane szczecińskie cioteczki!!!:loveu: I ja poproszę na pw adres p.Irenki. Wiele tego nie będzie, pare złotych i kartka, w styczniu postaram się więcej. Nie można takich ludzi pozostawiać w zapomnieniu...bo kiedyś i o nas być może cały świat zapomni. Trzymam kciuki za leczenie Maxia - śliczne psisko.:loveu: Quote
Aggie Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 dajcie adres i mnie!!!! przed swietami nie dojdzie (chociaz moze z firmy kurierem wysle ) to podesle cos dla pani i Maksa!! PS. jakie jedzenie wysyłacie w paczce, bo ja nie nigdy tak nie robiłam i boje sie co by w dobrym stanie dotarło :oops: :oops: Quote
SuperGosia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ja tez pieknie prosze o adres tej wspanialej Pani!! Quote
agusiazet Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Do paczki rzeczy lekkie, nie w słoikach i konserwach, bo kto to Pani będzie nosił! Quote
katarzyna kuczewska Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 witam kochane dziewczyny ja dałam link do wszystkich których znam sa juz pierwsi chetni na wpałate dla tej Pani I OSOBY KTORE DEKLARUJĄ STAŁA CO MIESIĘCZNA POMOC GoWa daj mi adres wysle kartke wpłace pieniadze jakby co dzwon jestem do dyspozycji aaa i mała paczuszke trza Pani ZROBIĆ :loveu::loveu::loveu::loveu: lUDZI O TAK WIELKIM SERCU BRAKUJE A TA pANI ONA PRZYWRACA WIARE W DOBROC LUDZI Quote
AMIŚKA Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Napisał(a) akucha Ja tez poproszę o namiary, cioteczki, a jak wysyłać pieniążki??? Pewnie przekazem pocztowym, bo nie wiem, czy Ta Pani ma konto... No a jak skoordynujemy wpłaty, żeby nie była to jednorazowa pomoc. I właśnie dlatego proponuję aby utworzyć skarpetę na AFN pod tytułem "PANI I PIES MAX ZE SZCZECINA" I dziewczyny z tego konta płaciłyby za weta i kupowały karmę dla Maxa ,i rozliczały przed dogo, i każdy by miał wgląd na stan konta:lol: . I co Wy na to?? ----------------------------------------------------------------------- Jeszcze raz proponuję pieniążki wplacać na skarpetę na AFN,ZA CAŁE LECZENIE I ZA ZAKUP KARMY ODPOWIEDNIEJ DLA MAXA ODPOWIADAĆ BĘDĄ DOGOMANIACZKI ZE SZCZECINA:lol: oczywiście w miarę możliwości bedą uwzględniać inne propozycje:lol: -pomoc Pani ]Zglosily się na razie dwie ale i jeszcze co najmniej jedna mile widziana:lol: Wplaty nie muszą byc duże ale stałe,najpierw trzeba bedzie wyleczyć MAXa a póżniej znając życie odpowiednia karma dla alergików wystarczy. Pomoc rzeczowa napewno Pani sie przyda:loveu: I tak jak ktoś :loveu: napisal kartki i listy ,Pani napewno sie ucieszy . Quote
katarzyna kuczewska Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 jestem za skarpetą jestem za kartkami Quote
pixie Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 katarzyna kuczewska napisał(a):kochane ciotki moge pogadac z lekarka z TOZ jak moge jeszcze pomoc ?????/ Boże popłakałam sie jeżeli koszt leczeni a to 200 zł zróbmy zbiórke po 10zł i czy 20 i uzbieramy ta sume :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( napiszcie cos wiecej GoWa, Kasia...weszlam w ten watek czytam czytam i wlasnie o was myslalam o transporcie, ktory wiem ze GoWa proponowala w Mapie... o Kasi, ktora zawsze pomocna w Szczecinie w awaryjnych sytuacjach i oto doszlam do miejsca w ktorym widze, ze juz jestescie Chwala Wam wszystkim, ze starszej Pani i Jej Przyjacielowi zbieracie sie by pomoc. Tak moze ten rozglos telewizyjny nie byc jej potrzebny. Sa dobrzy ale i zli ludzie. Schroniskowy weterynarz..zrozumialam ze ona ma z miasta wlasnie 6 km do sschroniska, czyli daleko. Jakis dobry na miejscu wet... Moze Sandra Greven, bywajaca w szczecinie bedzie cos wiedziec. Kasiu moze z nia sie skontaktuj. Pamietasz sprawe?. Wspominala chyba wtedy o jakims ze Szczecina. Ona ma tyle zwierzat, ze moze jakiegos "ludzkiego" wskaze. Trzymam kciuki mocno za wigilijna rozmowe przy stole Starszej Pani i Jej Przyjaciela Psa Quote
katarzyna kuczewska Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 tak tez pomyslałam PIXIE o Greven i JEJ DOSWIADCZENIACJ Z WETEM:) ZARAz ZADZWONIE może sie uda po tańszych kosztach :lol::lol::lol: Wigilia - to juz pewne nie prawdaż cioteczki:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
BoWa Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Nie mogę teraz dłużej pisać, po poludniu wszystkim odpowiem. Podaję tylko numer konta: wplaty z dopiskiem "irena i Max" poprosze na konto: 31 1140 2017 0000 4902 0527 0923 MultiBank Dorota Romaniuk Żabia 2 m 7 05-220 Zielonka Quote
katarzyna kuczewska Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ekstra przekazuje numer konta dalej i sam cosik wpłace pzdr aaaaaaaaaaaa cioteczki co do karmy - przesyłania może wstrzymajmy się ponieważ jak pies jest alergikiem może byc potrzebna specjalistyczna karma dla alergików poczekajmy co powiedza lekarze i dziewczyny Quote
katarzyna kuczewska Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 cioteczki rozmawiałam z GoWa Pani POTRZEBUJE TYLKO I WYŁACZNIE POMOCY FINANSOWEJ DLA PSA!!!!!!!! Sama żyje skromnielecz wystarcza jej do pierwszego przed świetami możemy uraczyc pania małymi podarkami ale pozniej raczej byłoby to poprostu nie grzeczne z naszej strony a pani czyła by sie zarzenowana POMOC DLA PSS JEST POTRZEBA NA LEKI , KARME ITD PZDR Quote
carolinascotties Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 bardzo chcialabym pomoc- moge podrzucic karme dla psa i inne potrzebne rzeczy- ale dopiero w styczniu- jestem zmotoryzowana- prosze zapytac Pania, czy wyrazi zgode na takie spotkanie :) Quote
em-bub Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 o której godzinie planowane jest radosne wydarzenie odbioru psiaka? czekam i czekam na relację i nic! czy ktoś coś wie? Quote
Kar0la Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Piękna historia. Max i jego Pani będą mieli piękne święta. Quote
AMIŚKA Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Pies MAX i jamnik AMI opuścili schronisko o godzinie 9 :multi: . Kosztowało to razem 105 zł. MAX poszedł do swojego domku. AMI pojechał do tymczasowego ,GoWa AMI bedzie Twoim sąsiadem:lol: . Rozglądaj sie za nim na spacerkach.:lol: Jaki zbieg okoliczności;) ja w schronisku bylam aby zrobić zdjecia AMIEMU,pięknemu mlodemu jamnisiowi i własnie wtedy zaczepiła mnie pani Irenka.I razem psiaki wyszły.:multi: :multi: Pan który wydawał MAXA powiedział że to ZŁOTY PIES i prosze go dobrze pilnować nie wiedząc że Pani odbiera swojego psa:loveu: :loveu: Przyprowadzili mnie ,ale jestem szczęśliwy MAX:multi: :multi: A teraz przymierzaja kaganiec,w Szczecinie wszystkie duże psy muszą miec kaganiec. PANI IRENKA Z MAXEM BARDZO DZIEKUJE WSZYSTKIM DOGOMANIAKOM Quote
em-bub Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 jaki maxio zadowolony! a o co chodzi z jamnisiem? czy pani maxa wystąpiła w roli przyszłej właścicielki na użytek schronu? przepraszam,że taka ciemna jestem, ale nie wiem o co chodzi? :oops: Quote
carolinascotties Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='AMIŚKA'] HURA:multi: :multi: :multi: ale sie Max cieszy - spójrzcie na tą mordeczkę uśmiechniętą!!! Quote
AMIŚKA Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='em-bub']jaki maxio zadowolony! a o co chodzi z jamnisiem? czy pani maxa wystąpiła w roli przyszłej właścicielki na użytek schronu? przepraszam,że taka ciemna jestem, ale nie wiem o co chodzi? :oops: Nie to nie tak ,myślałam ze dobrze opisalam:oops: . Ja byłam w schronie w zeszły czwartek aby zrobić zdjęcia jamnikowi na kwarantannie. I wtedy spotkałam Panią Irenkę i opisałam jej historię. A dziś pojechalam po jamnika,którego ja wykupilam/65zł/i wykupiłam też Maxa/40 zł/. Jamnik ma już zalożony swój wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36632 Ja pisałam o fajnym zbiegu okoliczności:lol: O dwóch psiakach ,które razem wyszły ze schronu:lol: :lol: Quote
al-ka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Dzięki wszystkim,którzy nie pozostali obojętni na okrutny,zimny los.Dziewczyny ze Szczecina-jesteście wspaniałe!Błagam miejcie tę rodzinę w swej stałej opiece,bo przecież zasługują na to jak rzadko kto.Myślę,że i p.Irence jakoś delikatnie trzeba pomóc,co zresztą już tu było poruszane.Nie trzeba zważać na protesty,p.Ireny,jest to bardzo dla niej trudne i może nawet czuć się dotknięta,ale ja wiem ile kosztuje realizacja recepty przy aptecznym okienku.A przecież to już i wiek wymagający wsparcia lekowego.Ale przecież Wy jesteście wrażliwe i subtelne i doskonale sobie z tym poradzicie.Dzięki Wam jeszcze raz za wszystko.Szkoda,że Szczecin tak daleko,bo z radością gościlibyśmy p.Irenkę i Maksa w naszym domu i to nie tylko podczas świąt. Wyślę w takim razie pieniążki "do skarpety" a Wy najlepiej będziecie wiedzieć co z nimi zrobić.POzdrawiam ciepło Ala Quote
carolinascotties Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Poproszę na priv jakieś namiary do Pani Ireny...carolinascotties napisał(a):bardzo chcialabym pomoc- moge podrzucic karme dla psa i inne potrzebne rzeczy- ale dopiero w styczniu- jestem zmotoryzowana- prosze zapytac Pania, czy wyrazi zgode na takie spotkanie :) Quote
AMIŚKA Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Myślałam;) myślałam ;) i wymyśliłam:multi: Jest w Szczecinie na ulicy Bogusława niedaleko Łokietka taki piękny ,przyjazny i pieskom i ludziom sklep "PSIE RANCZO" i ten sklep za zgoda przemilej włascicielki:lol: naszej dogomaniaczki-atena501 będzie punktem kontaktowym dla Pani Irenki i Maksia. Pani Irenka mieszka niedaleko sklepu PSIE RANCZO:multi: , i w kazdym problemie może tam pójść i otrzyma pomoc i od atena501 i od dogomaniaków:lol: Quote
rudaa1 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Co za piękna historia, aż łzy się same cisną do oczów. Kobitki jesteście tak Wielkie, że aż trudno to opisac!!!!:):) Wspomogę Pania finansowo napewno, ale dopiero 10 stycznia po wypłacie niestety, bo wydatków w tym miesiącu straasznie duużo:(:( Czy ktoś może mi wysłać adres tej Pani PW?? Chciałabym wysłac szczesliwej rodzince piękną świąteczną kartkę:):) proszę o namiary Quote
katarzyna kuczewska Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='AMIŚKA']Myślałam;) myślałam ;) i wymyśliłam:multi: Jest w Szczecinie na ulicy Bogusława niedaleko Łokietka taki piękny ,przyjazny i pieskom i ludziom sklep "PSIE RANCZO" i ten sklep za zgoda przemilej włascicielki:lol: naszej dogomaniaczki-atena501 będzie punktem kontaktowym dla Pani Irenki i Maksia. Pani Irenka mieszka niedaleko sklepu PSIE RANCZO:multi: , i w kazdym problemie może tam pójść i otrzyma pomoc i od atena501 i od dogomaniaków:lol: SWIETNY POMYSŁ :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: PUNKT KONTAKTOWY PSIE RANCZO:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts