Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co za historia, zryczałam się jak rzadko kiedy...:placz: Jesteście kochane szczecińskie cioteczki!!!:loveu:
I ja poproszę na pw adres p.Irenki. Wiele tego nie będzie, pare złotych i kartka, w styczniu postaram się więcej.
Nie można takich ludzi pozostawiać w zapomnieniu...bo kiedyś i o nas być może cały świat zapomni. Trzymam kciuki za leczenie Maxia - śliczne psisko.:loveu:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dajcie adres i mnie!!!! przed swietami nie dojdzie (chociaz moze z firmy kurierem wysle ) to podesle cos dla pani i Maksa!!
PS. jakie jedzenie wysyłacie w paczce, bo ja nie nigdy tak nie robiłam i boje sie co by w dobrym stanie dotarło :oops: :oops:

Posted

witam kochane dziewczyny
ja dałam link do wszystkich których znam
sa juz pierwsi chetni na wpałate dla tej Pani I OSOBY KTORE DEKLARUJĄ STAŁA CO MIESIĘCZNA POMOC
GoWa daj mi adres wysle kartke wpłace pieniadze jakby co dzwon
jestem do dyspozycji

aaa i mała paczuszke trza Pani ZROBIĆ :loveu::loveu::loveu::loveu:
lUDZI O TAK WIELKIM SERCU BRAKUJE A TA pANI
ONA PRZYWRACA WIARE W DOBROC LUDZI

Posted

Napisał(a) akucha
Ja tez poproszę o namiary, cioteczki, a jak wysyłać pieniążki??? Pewnie przekazem pocztowym, bo nie wiem, czy Ta Pani ma konto...
No a jak skoordynujemy wpłaty, żeby nie była to jednorazowa pomoc.

I właśnie dlatego proponuję aby utworzyć skarpetę na AFN pod tytułem
"PANI I PIES MAX ZE SZCZECINA"
I dziewczyny z tego konta płaciłyby za weta i kupowały karmę dla Maxa ,i rozliczały przed dogo,
i każdy by miał wgląd na stan konta:lol: .
I co Wy na to??
-----------------------------------------------------------------------

Jeszcze raz proponuję pieniążki wplacać na skarpetę na AFN,ZA CAŁE LECZENIE I ZA ZAKUP KARMY ODPOWIEDNIEJ DLA MAXA ODPOWIADAĆ BĘDĄ DOGOMANIACZKI ZE SZCZECINA:lol: oczywiście w miarę możliwości bedą uwzględniać inne propozycje:lol: -pomoc Pani
]Zglosily się na razie dwie ale i jeszcze co najmniej jedna mile widziana:lol:

Wplaty nie muszą byc duże ale stałe,najpierw trzeba bedzie wyleczyć MAXa a póżniej znając życie odpowiednia karma dla alergików wystarczy.
Pomoc rzeczowa napewno Pani sie przyda:loveu:
I tak jak ktoś :loveu: napisal kartki i listy ,Pani napewno sie ucieszy .

Posted

katarzyna kuczewska napisał(a):
kochane ciotki moge pogadac z lekarka z TOZ
jak moge jeszcze pomoc
?????/
Boże
popłakałam sie
jeżeli koszt leczeni a to 200 zł
zróbmy zbiórke po 10zł i czy 20 i uzbieramy ta sume :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
napiszcie cos wiecej

GoWa, Kasia...weszlam w ten watek czytam czytam i wlasnie o was myslalam o transporcie, ktory wiem ze GoWa proponowala w Mapie... o Kasi, ktora zawsze pomocna w Szczecinie w awaryjnych sytuacjach
i oto doszlam do miejsca w ktorym widze, ze juz jestescie
Chwala Wam wszystkim, ze starszej Pani i Jej Przyjacielowi zbieracie sie by pomoc.
Tak moze ten rozglos telewizyjny nie byc jej potrzebny.
Sa dobrzy ale i zli ludzie.
Schroniskowy weterynarz..zrozumialam ze ona ma z miasta wlasnie 6 km do sschroniska, czyli daleko. Jakis dobry na miejscu wet...
Moze Sandra Greven, bywajaca w szczecinie bedzie cos wiedziec. Kasiu moze z nia sie skontaktuj. Pamietasz sprawe?. Wspominala chyba wtedy o jakims ze Szczecina. Ona ma tyle zwierzat, ze moze jakiegos "ludzkiego" wskaze.

Trzymam kciuki mocno za wigilijna rozmowe przy stole Starszej Pani i Jej Przyjaciela Psa

Posted

Nie mogę teraz dłużej pisać, po poludniu wszystkim odpowiem.
Podaję tylko numer konta:

wplaty z dopiskiem "irena i Max" poprosze na konto:
31 1140 2017 0000 4902 0527 0923
MultiBank

Dorota Romaniuk
Żabia 2 m 7

05-220 Zielonka

Posted

Ekstra
przekazuje numer konta
dalej
i sam cosik wpłace
pzdr

aaaaaaaaaaaa
cioteczki co do karmy - przesyłania
może wstrzymajmy się ponieważ jak pies jest alergikiem
może byc potrzebna specjalistyczna karma dla alergików
poczekajmy co powiedza lekarze i dziewczyny

Posted

cioteczki
rozmawiałam z GoWa
Pani POTRZEBUJE TYLKO I WYŁACZNIE POMOCY FINANSOWEJ DLA PSA!!!!!!!!
Sama żyje skromnielecz wystarcza jej do pierwszego
przed świetami możemy uraczyc pania małymi podarkami ale pozniej raczej byłoby to poprostu nie grzeczne z naszej strony
a pani czyła by sie zarzenowana
POMOC DLA PSS JEST POTRZEBA NA LEKI , KARME ITD
PZDR

Posted

Pies MAX i jamnik AMI opuścili schronisko o godzinie 9 :multi: .
Kosztowało to razem 105 zł.

MAX poszedł do swojego domku.
AMI pojechał do tymczasowego ,GoWa AMI bedzie Twoim sąsiadem:lol: .
Rozglądaj sie za nim na spacerkach.:lol:

Jaki zbieg okoliczności;) ja w schronisku bylam aby zrobić zdjecia AMIEMU,pięknemu mlodemu jamnisiowi i własnie wtedy zaczepiła mnie pani Irenka.I razem psiaki wyszły.:multi: :multi:

Pan który wydawał MAXA powiedział że to ZŁOTY PIES i prosze go dobrze pilnować nie wiedząc że Pani odbiera swojego psa:loveu: :loveu:

Przyprowadzili mnie ,ale jestem szczęśliwy MAX:multi: :multi:
A teraz przymierzaja kaganiec,w Szczecinie wszystkie duże psy muszą miec kaganiec.

PANI IRENKA Z MAXEM BARDZO DZIEKUJE WSZYSTKIM DOGOMANIAKOM

Posted

jaki maxio zadowolony! a o co chodzi z jamnisiem? czy pani maxa wystąpiła w roli przyszłej właścicielki na użytek schronu? przepraszam,że taka ciemna jestem, ale nie wiem o co chodzi? :oops:

Posted

[quote name='em-bub']jaki maxio zadowolony! a o co chodzi z jamnisiem? czy pani maxa wystąpiła w roli przyszłej właścicielki na użytek schronu? przepraszam,że taka ciemna jestem, ale nie wiem o co chodzi? :oops:

Nie to nie tak ,myślałam ze dobrze opisalam:oops: .
Ja byłam w schronie w zeszły czwartek aby zrobić zdjęcia jamnikowi na kwarantannie.
I wtedy spotkałam Panią Irenkę i opisałam jej historię. A dziś pojechalam po jamnika,którego ja wykupilam/65zł/i wykupiłam też Maxa/40 zł/.
Jamnik ma już zalożony swój wątek
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36632

Ja pisałam o fajnym zbiegu okoliczności:lol:
O dwóch psiakach ,które razem wyszły ze schronu:lol: :lol:

Posted

Dzięki wszystkim,którzy nie pozostali obojętni na okrutny,zimny los.Dziewczyny ze Szczecina-jesteście wspaniałe!Błagam miejcie tę rodzinę w swej stałej opiece,bo przecież zasługują na to jak rzadko kto.Myślę,że i p.Irence jakoś delikatnie trzeba pomóc,co zresztą już tu było poruszane.Nie trzeba zważać na protesty,p.Ireny,jest to bardzo dla niej trudne i może nawet czuć się dotknięta,ale ja wiem ile kosztuje realizacja recepty przy aptecznym okienku.A przecież to już i wiek wymagający wsparcia lekowego.Ale przecież Wy jesteście wrażliwe i subtelne i doskonale sobie z tym poradzicie.Dzięki Wam jeszcze raz za wszystko.Szkoda,że Szczecin tak daleko,bo z radością gościlibyśmy p.Irenkę i Maksa w naszym domu i to nie tylko podczas świąt. Wyślę w takim razie pieniążki "do skarpety" a Wy najlepiej będziecie wiedzieć co z nimi zrobić.POzdrawiam ciepło Ala

Posted

Poproszę na priv jakieś namiary do Pani Ireny...

carolinascotties napisał(a):
bardzo chcialabym pomoc- moge podrzucic karme dla psa i inne potrzebne rzeczy- ale dopiero w styczniu- jestem zmotoryzowana- prosze zapytac Pania, czy wyrazi zgode na takie spotkanie :)

Posted

Myślałam;) myślałam ;)
i wymyśliłam:multi:

Jest w Szczecinie na ulicy Bogusława niedaleko Łokietka taki piękny ,przyjazny i pieskom i ludziom sklep "PSIE RANCZO"
i ten sklep za zgoda przemilej włascicielki:lol: naszej dogomaniaczki-atena501
będzie punktem kontaktowym dla Pani Irenki i Maksia.
Pani Irenka mieszka niedaleko sklepu PSIE RANCZO:multi: ,
i w kazdym problemie może tam pójść i otrzyma pomoc i od atena501 i od dogomaniaków:lol:

Posted

Co za piękna historia, aż łzy się same cisną do oczów. Kobitki jesteście tak Wielkie, że aż trudno to opisac!!!!:):) Wspomogę Pania finansowo napewno, ale dopiero 10 stycznia po wypłacie niestety, bo wydatków w tym miesiącu straasznie duużo:(:( Czy ktoś może mi wysłać adres tej Pani PW?? Chciałabym wysłac szczesliwej rodzince piękną świąteczną kartkę:):) proszę o namiary

Posted

[quote name='AMIŚKA']Myślałam;) myślałam ;)
i wymyśliłam:multi:

Jest w Szczecinie na ulicy Bogusława niedaleko Łokietka taki piękny ,przyjazny i pieskom i ludziom sklep "PSIE RANCZO"
i ten sklep za zgoda przemilej włascicielki:lol: naszej dogomaniaczki-atena501
będzie punktem kontaktowym dla Pani Irenki i Maksia.
Pani Irenka mieszka niedaleko sklepu PSIE RANCZO:multi: ,
i w kazdym problemie może tam pójść i otrzyma pomoc i od atena501 i od dogomaniaków:lol:
SWIETNY POMYSŁ
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
PUNKT KONTAKTOWY PSIE RANCZO:cool3::cool3::cool3::cool3: