Temida Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Dobrze, postaram się to jakoś zorganizować. Quote
feliksik Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 przelałam 300zł z posagu Duniowego od Jaszy - malutka oby tobie też się tak poszczęściło jak Duni Quote
Igiełka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Temida bardzo dziękuje za zaproszenie:) przez nieobecność stawiam się dopiero teraz Quote
MALWA Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Proszę o pomoc dla maleńkiej Trusi, pieniążki są potrzebne na ratowanie czek! Quote
Temida Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Zrobię jakieś podsumowanie wpłat. Zbieramy 1500zł. na jedno oczko, bo drugie po konsultacjach z koleżankami z mojego Zarządu postanowiliśmy zapłacić. To tak szczytny cel, a do tego psiak z naszej interwencji. Quote
MALWA Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Czy coś wiadomo więcej kiedy mogłaby być operacja oczka? Chodzi mi o realny termin. Quote
Jasza Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Czemu taki termin? Ze względu na pieniądze? Badania? Uściski dla Trusi! Quote
Temida Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Tak, badania, termin weta i zorganizowanie odpowiednich soczewek. Quote
Jadun Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Buziaki dla Trusi od wuja Jacka :) Gwiazda filmowa bez dwóch zdań. Quote
_ogonek_ Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Uczcij pamięć swojego pupila zapalając wirtualny znicz za malutką sumę... http://www.dogomania.pl/threads/216893-Wirtualny-cmentarz-ZNICZE-%C5%9AWIECE-KWIATY-uczcij-pami%C4%99%C4%87-pupila-do2.11-NA-D%C5%81UGI Quote
MALWA Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Ten znicz mnie powalił.,.., NIe doczytałam od razu tego co pod spodem. Zaraz pomyśłałam, że coś z TRusią sie stało... To okropne, że patrząc na znicz można mieć od razu negatywne skojarzenia.... Quote
Lobaria Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 MALWA napisał(a):Ten znicz mnie powalił.,.., NIe doczytałam od razu tego co pod spodem. Zaraz pomyśłałam, że coś z TRusią sie stało... To okropne, że patrząc na znicz można mieć od razu negatywne skojarzenia.... Mnie też serce zamarło na chwilę... Quote
Jasza Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 I bardzo się cieszę z tego! Uściski dla małej szczęściary! Quote
MALWA Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Temida, może napisz tu na wątku ile jeszcze potrzeba kasy na operacje oczka . Niewątpliwie do zabiegu musi byc zgromadzona cała kota, ale na razie tu cisza taka. Jak już będzie wiadomo ile potrzeba, to może łatwiej będzie kogoś przekonać, zachęcić do pomocy... Quote
Temida Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Muszę dziewczyny zapytać jak z Facebookiem i podam dokładnie. Quote
Temida Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Jeśli chodzi o finanse to tak: Zebrane jest 1095zł. ŁTOnZ podaruje 1500zł. Mamy 2595zł. Koszt operacji to 3000zł. + 200zł. badania. BRAKUJE 605zł. Quote
Jasza Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Wklejam, znalazlam na wątku Kajtusia: " Uwaga!!!! W dniach 10-11.12.2011r. w Szczecinku (woj zachodniopomorskie) odbędą się warsztaty okulistyczne dla lekarzy weterynarii. Osobą prowadzącą będzie doc. Kiełbowicz. W związku z czym jest możliwość przeprowadzenia nieodpłatnych zabiegów okulistycznych. Poszukujemy psów ew. kotów wymagających specjalistycznej pomocy. Liczba zakwalifikowanych pacjentów jest ograniczona. Samej kwalifikacji do zabiegu będzie dokonywał doc. Kiełbowicz. Dlatego też jeśli ktoś z was jest właścicielem zwierzaka lub zna bidę z dogo wymagającą pomocy i chciałby z niej skorzystać proszę o kontakt pod adresem e-mail: pani.doktor.wet@wp.pl Ważne: - w e-mailu proszę przesyłać zdjęcia oczu (dobrej jakości) wraz z historią choroby i namiarami na opiekuna/właściciela - to jest wymogiem wstępnej kwalifikacji, - tak jak wspomniałam, jeśli pies zostanie zakwalifikowany do zabiegu, będzie on wykonany bezpłatnie bez żadnych dodatkowych kosztów, jedynym warunkiem jest dowiezienie pacjenta do Szczecinka i zgoda na wykonanie zabiegu - na zgłoszenia czekamy do poniedziałku - jeśli pacjent zostanie zakwalifikowany przez doc. Kiełbowicza, opiekun zostanie o tym powiadomiony Ja na dogo będę w niedzielę wieczorem, dlatego też podałam e-mail do kontaktu z organizatorem czyli lek.wet. Karoliną Brach - specjalistą chorób psów i kotów. Na podany adres proszę przesyłać konkrety, czyli zdjęcia i wspomniane historie choroby. Prosimy też o wyrozumiałości ze względu na iż pacjenci poszukiwani są również poza doga i nie każdy pies może zostać zakwalifikowany - choć chcieli byśmy pomóc wszystkim. " Quote
Lobaria Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Jasza']Wklejam, znalazlam na wątku Kajtusia: " Uwaga!!!! W dniach 10-11.12.2011r. w Szczecinku (woj zachodniopomorskie) odbędą się warsztaty okulistyczne dla lekarzy weterynarii. Osobą prowadzącą będzie doc. Kiełbowicz. W związku z czym jest możliwość przeprowadzenia nieodpłatnych zabiegów okulistycznych. Poszukujemy psów ew. kotów wymagających specjalistycznej pomocy. Liczba zakwalifikowanych pacjentów jest ograniczona. Samej kwalifikacji do zabiegu będzie dokonywał doc. Kiełbowicz. Dlatego też jeśli ktoś z was jest właścicielem zwierzaka lub zna bidę z dogo wymagającą pomocy i chciałby z niej skorzystać proszę o kontakt pod adresem e-mail: pani.doktor.wet@wp.pl Ważne: - w e-mailu proszę przesyłać zdjęcia oczu (dobrej jakości) wraz z historią choroby i namiarami na opiekuna/właściciela - to jest wymogiem wstępnej kwalifikacji, - tak jak wspomniałam, jeśli pies zostanie zakwalifikowany do zabiegu, będzie on wykonany bezpłatnie bez żadnych dodatkowych kosztów, jedynym warunkiem jest dowiezienie pacjenta do Szczecinka i zgoda na wykonanie zabiegu - na zgłoszenia czekamy do poniedziałku - jeśli pacjent zostanie zakwalifikowany przez doc. Kiełbowicza, opiekun zostanie o tym powiadomiony Ja na dogo będę w niedzielę wieczorem, dlatego też podałam e-mail do kontaktu z organizatorem czyli lek.wet. Karoliną Brach - specjalistą chorób psów i kotów. Na podany adres proszę przesyłać konkrety, czyli zdjęcia i wspomniane historie choroby. Prosimy też o wyrozumiałości ze względu na iż pacjenci poszukiwani są również poza doga i nie każdy pies może zostać zakwalifikowany - choć chcieli byśmy pomóc wszystkim. " Może to byłaby szansa dla Trusinki, ale decyzję muszą podjąć opiekunowie. Quote
Temida Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 TRUSIA WIDZI!!!!! Trusia nasza kochana WIDZI!!!!!!! relacja z gabinetu :)) cyt. z FB Dzisiejszy dzień, godzina parę minut po 9 - przełom w życiu Trusi! Operacja się odbyła :) Trusieńka była bardzo, bardzo dzielna. Świetnie zniosła narkozę i całą dłubaninę w oczach! Efekty były natychmiastowe! Zaraz po wybudzeniu i otwarciu oczek Trusię raziło światło :) Jakie to szczęście gdy można pomóc żywej istocie :) To dzięki Wam! DZIĘKUJEMY JESZCZE RAZ I DZIĘKOWAĆ BĘDZIEMY :) Dziękuję Madziu za POMOC! Dziękujemy Mikropsy Skrzydło Fundacji Azylu pod Psim Aniołem :) Quote
Recommended Posts