andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Człowiek odzyskuje wiarę gdy patrzy na takie sukcesy... Quote
Lobaria Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Temida']TRUSIA WIDZI!!!!! Trusia nasza kochana WIDZI!!!!!!! relacja z gabinetu :)) cyt. z FB Dzisiejszy dzień, godzina parę minut po 9 - przełom w życiu Trusi! Operacja się odbyła :) Trusieńka była bardzo, bardzo dzielna. Świetnie zniosła narkozę i całą dłubaninę w oczach! Efekty były natychmiastowe! Zaraz po wybudzeniu i otwarciu oczek Trusię raziło światło :) Jakie to szczęście gdy można pomóc żywej istocie :) To dzięki Wam! DZIĘKUJEMY JESZCZE RAZ I DZIĘKOWAĆ BĘDZIEMY :) Dziękuję Madziu za POMOC! Dziękujemy Mikropsy Skrzydło Fundacji Azylu pod Psim Aniołem :) Płaczę ze szczęścia.... Quote
Jasza Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Niesamowita historia. Niesamowita Trusia i Wy dziewczyny jesteście niesamowite.:loveu: I dr. Garncarz - jak zwykle.:loveu::loveu: Bardzo, bardzo sie cieszę!:loveu::loveu::loveu: Quote
Pyrdka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Dziewczyny, dzięki wielkie za to co zrobiłyście dla Trusieńki. Quote
MALWA Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Oczka uratowane! Wspaniale! Dziękuję za pomoc dla Trusi! Quote
beta ata Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Dopiero sie dowiedzialam, fantastycznie! :-) :-) :-) Quote
mzetka37 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Ale miłe wiadomości,życzymy Trusieńce szczęścia.Niech zazna wszystkiego co najlepsze :):) Quote
Temida Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [B]Chciałam przekazać, że Trusia widzi, kontrola wypadła książkowo a do tego POJECHAŁA DO WSPANIAŁEGO DS!!!!!![/B] Quote
Lobaria Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='Temida'][B]Chciałam przekazać, że Trusia widzi, kontrola wypadła książkowo a do tego POJECHAŁA DO WSPANIAŁEGO DS!!!!!![/B][/QUOTE] Co za szczęście, choć jedna dobra wiadomość na dogo. Czy możemy liczyć na zdjęcia maleńkiej z nowego domku Quote
Temida Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Myślę, że tak. Napiszę do dziewczyn. Quote
MALWA Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Temida napisał(a):Myślę, że tak. Napiszę do dziewczyn. To jeszcze napisz skąd ten domek, i kiedy Trusia pojechała? Poza tym bardzo się cieszę, ze maleńka ma tyle szczęścia, najpierw pomoc od wrażliwych osób, później operacja i przywrócenie wzroku, a teraz domek, naprawdę miała szczęście! Quote
Temida Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Wstawiam meila od dziewczyn od Mikropsiaków bo to one załatwiały :) ,,Trusia pojechala dzisiaj do nowego domu !!!! DT bardzo sie wachal czy ja oddac. Oj, ciezka to byla decyzja. Ale DS okazal sie najcudowniejszym jaki mozna sobie wyobrazic. I Trusia sie sprzedała! Wpakowała się na kolana do nowej Pańci i nie chciała z nich zejsc. To przesadzilo o oddaniu jej do tego wlasnie domu! Trusia zamieszka w domu z ogrodem z sunia rezydntka i chyba 5 kotami. Dom z ogrodem zostal specjalnie zakupiony na potrzeby zwierzat :)))) Trusia ma 2 Panie, bramki na schodach, szeleczki, obrozke, adresatke (Panie robily zakupy dla niej przez cale popoludnie podczas gdy DT sie zegnal z Trusia i podejmowal ostateczna decyzje), lozko do dyspozycji. Cholernie jestem zadowolona :))))" Quote
MALWA Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Temida napisał(a):Wstawiam meila od dziewczyn od Mikropsiaków bo to one załatwiały :) ,,Trusia pojechala dzisiaj do nowego domu !!!! DT bardzo sie wachal czy ja oddac. Oj, ciezka to byla decyzja. Ale DS okazal sie najcudowniejszym jaki mozna sobie wyobrazic. I Trusia sie sprzedała! Wpakowała się na kolana do nowej Pańci i nie chciała z nich zejsc. To przesadzilo o oddaniu jej do tego wlasnie domu! Trusia zamieszka w domu z ogrodem z sunia rezydntka i chyba 5 kotami. Dom z ogrodem zostal specjalnie zakupiony na potrzeby zwierzat :)))) Trusia ma 2 Panie, bramki na schodach, szeleczki, obrozke, adresatke (Panie robily zakupy dla niej przez cale popoludnie podczas gdy DT sie zegnal z Trusia i podejmowal ostateczna decyzje), lozko do dyspozycji. Cholernie jestem zadowolona :))))" Wspaniale. I czego chcić więcej? Trusieńko - bądź szczęsliwa w nowym domku ! Quote
mzetka37 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Powodzenia ślicznotko!!!Ale święta będzie miała laleczka:) Quote
feliksik Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 ale szybki wątek - gratulacje dziewczyny. kawał dobrej roboty!!! Quote
MALWA Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Tylko pomarzyć, by wszystkie wątki tak się kończyły ! Quote
Temida Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia Łódzkie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami życzy wszystkim darczyńcom i sympatykom zwierząt zdrowia, radości, uśmiechu i wszelkiego dobra. A w Nowym Roku 2012 wszelkiej pomyślności i samych szczęśliwych chwil. Wesołych Świąt życzy Zarząd ŁTOnZ w składzie: Anna Krakowska Jolanta Bębenek Amanda Chudek Marzena Bukarowicz I jeszcze tak specjalne ode mnie :) W tych dniach tak pięknych, oczekiwanych, gdzie gasną spory, goją się rany, życzymy zdrowia, szczęścia, miłości, niech mały Jezus w sercach zagości. szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. kochanej twarzy, co rano budzi a wokół szczerych, życzliwych ludzi. Wesołych Świąt życzy Amanda Quote
Temida Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Ulotka dla WAS :) Twój 1% SERCA W imieniu naszych czworonożnych przyjaciół pragniemy Państwa prosić o przekazanie 1% swojego podatku na rzecz ŁTOnZ. Wystarczy wpisać w PIT numer KRS 0000014017 oraz nazwę naszej organizacji- Łódzkie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami Ten niezwykły dar serca pomoże odmienić świat wielu bezdomnym, cierpiącym i zapomnianym zwierzakom. Twój 1% serca pozwoli na leczenie, sterylizację, ratowanie życia i dokarmianie bezdomnych i pokrzywdzonych zwierzaków. ,,Dobre drzewo dobrym owocem okrywa, dobry człek z dobrych czynów poznawany bywa'' www.ltonz.home.pl Quote
Recommended Posts