Jump to content
Dogomania

Maleńka Trusia WIDZI!!!!!! I POJECHAŁA DO DS!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Temida']TRUSIA WIDZI!!!!!
Trusia nasza kochana WIDZI!!!!!!! relacja z gabinetu :))
cyt. z FB
Dzisiejszy dzień, godzina parę minut po 9 - przełom w życiu Trusi! Operacja się odbyła :) Trusieńka była bardzo, bardzo dzielna. Świetnie zniosła narkozę i całą dłubaninę w oczach! Efekty były natychmiastowe! Zaraz po wybudzeniu i otwarciu oczek Trusię raziło światło :) Jakie to szczęście gdy można pomóc żywej istocie :) To dzięki Wam! DZIĘKUJEMY JESZCZE RAZ I DZIĘKOWAĆ BĘDZIEMY :)

Dziękuję Madziu za POMOC!
Dziękujemy Mikropsy Skrzydło Fundacji Azylu pod Psim Aniołem :)

Płaczę ze szczęścia....

Posted

Niesamowita historia. Niesamowita Trusia i Wy dziewczyny jesteście niesamowite.:loveu:
I dr. Garncarz - jak zwykle.:loveu::loveu:
Bardzo, bardzo sie cieszę!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Temida'][B]Chciałam przekazać, że Trusia widzi, kontrola wypadła książkowo a do tego POJECHAŁA DO WSPANIAŁEGO DS!!!!!![/B][/QUOTE]
Co za szczęście, choć jedna dobra wiadomość na dogo.
Czy możemy liczyć na zdjęcia maleńkiej z nowego domku

Posted

Temida napisał(a):
Myślę, że tak. Napiszę do dziewczyn.

To jeszcze napisz skąd ten domek, i kiedy Trusia pojechała?

Poza tym bardzo się cieszę, ze maleńka ma tyle szczęścia, najpierw pomoc od wrażliwych osób, później operacja i przywrócenie wzroku, a teraz domek, naprawdę miała szczęście!

Posted

Wstawiam meila od dziewczyn od Mikropsiaków bo to one załatwiały :)

,,Trusia pojechala dzisiaj do nowego domu !!!!

DT bardzo sie wachal czy ja oddac. Oj, ciezka to byla decyzja. Ale DS okazal sie najcudowniejszym jaki mozna sobie wyobrazic. I Trusia sie sprzedała! Wpakowała się na kolana do nowej Pańci i nie chciała z nich zejsc. To przesadzilo o oddaniu jej do tego wlasnie domu!
Trusia zamieszka w domu z ogrodem z sunia rezydntka i chyba 5 kotami. Dom z ogrodem zostal specjalnie zakupiony na potrzeby zwierzat :)))) Trusia ma 2 Panie, bramki na schodach, szeleczki, obrozke, adresatke (Panie robily zakupy dla niej przez cale popoludnie podczas gdy DT sie zegnal z Trusia i podejmowal ostateczna decyzje), lozko do dyspozycji.
Cholernie jestem zadowolona :))))"

Posted

Temida napisał(a):
Wstawiam meila od dziewczyn od Mikropsiaków bo to one załatwiały :)

,,Trusia pojechala dzisiaj do nowego domu !!!!

DT bardzo sie wachal czy ja oddac. Oj, ciezka to byla decyzja. Ale DS okazal sie najcudowniejszym jaki mozna sobie wyobrazic. I Trusia sie sprzedała! Wpakowała się na kolana do nowej Pańci i nie chciała z nich zejsc. To przesadzilo o oddaniu jej do tego wlasnie domu!
Trusia zamieszka w domu z ogrodem z sunia rezydntka i chyba 5 kotami. Dom z ogrodem zostal specjalnie zakupiony na potrzeby zwierzat :)))) Trusia ma 2 Panie, bramki na schodach, szeleczki, obrozke, adresatke (Panie robily zakupy dla niej przez cale popoludnie podczas gdy DT sie zegnal z Trusia i podejmowal ostateczna decyzje), lozko do dyspozycji.
Cholernie jestem zadowolona :))))"

Wspaniale. I czego chcić więcej? Trusieńko - bądź szczęsliwa w nowym domku !

• 2 weeks later...
Posted

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia Łódzkie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami
życzy wszystkim darczyńcom i sympatykom zwierząt zdrowia, radości, uśmiechu
i wszelkiego dobra.
A w Nowym Roku 2012 wszelkiej pomyślności i samych szczęśliwych chwil.
Wesołych Świąt życzy Zarząd ŁTOnZ w składzie:
Anna Krakowska
Jolanta Bębenek
Amanda Chudek
Marzena Bukarowicz

I jeszcze tak specjalne ode mnie :)
W tych dniach tak pięknych, oczekiwanych, gdzie gasną spory, goją się rany, życzymy zdrowia, szczęścia, miłości, niech mały Jezus w sercach zagości. szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. kochanej twarzy, co rano budzi a wokół szczerych, życzliwych ludzi.

Wesołych Świąt życzy
Amanda

• 4 weeks later...
Posted

Ulotka dla WAS :)

Twój 1% SERCA

W imieniu naszych czworonożnych przyjaciół pragniemy Państwa prosić o przekazanie 1% swojego podatku na rzecz ŁTOnZ.

Wystarczy wpisać w PIT numer KRS 0000014017 oraz nazwę naszej organizacji- Łódzkie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami

Ten niezwykły dar serca pomoże odmienić świat wielu bezdomnym, cierpiącym i zapomnianym zwierzakom.

Twój 1% serca pozwoli na leczenie, sterylizację, ratowanie życia i dokarmianie bezdomnych i pokrzywdzonych zwierzaków.

,,Dobre drzewo dobrym owocem okrywa, dobry człek z dobrych czynów poznawany bywa''

www.ltonz.home.pl