Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Lucek to młody,ok.1,5 roku liczący sobie spanielek, wesoły, energiczny, nieagresywny wobec ludzi ,świetnie się dogaduje z innymi psami – czyli super spanielek - wreszcie. Porzucony niedaleko małej wsi, w niewielkim lasku, biegał przez tydzień za każdym przejeżdżającym samochodem. Czyli można przypuszczać że kupiony na giełdzie piesek się znudził, więc najlepiej go z auta wywalić i po kłopocie.[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Nie stwarza żadnych problemów. Chodzi na smyczy.[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Komu spanielka!!![/FONT][/FONT]

Może go gdzieś na spanielkowy wątek wstawić? Gdzies był taki wątek?

Marylin - melduj się u Lucka!

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam zakładać , zgodnie z moją obietnicą, wątek na spanielowym forum ale widzę, że Asia&Ginger mnie wyprzedziła :-)
http://www.cockerspaniel.webd.pl/viewtopic.php?p=30110#30110

Super spanielek z niego... znajdźmy mu domek szybko bo zima idzie a on nie zasłużył sobie na wyrok, który dostał :-( Bo czymże innym jest wyrzucenie psiaka jak nie wyrokiem?! Odsiadka za niewinność, za głupotę właścicieli, za bezgraniczną psią miłość :-(

Posted

Qrde, trzeba go ciachnąć... Bo zakładam że nie jest wykastrowany?! Gdyby udało się wyadoptować Łatkę od Elooni to może by Lucka wziąć do salonu piękności (mogę go zabrać go hodowcy, gdzie chodze z Marylinką - myślę,że Pani Maria się zgodzi bez problemu) a później na ciachnięcie i DT u Elooni. To cudo szybko znajdzie domek... Że też ja nie mogę go wziąć :-( nawet na tymczas.

Posted

[quote name='snuszkak']mnogość tych bezdomnych psów rzuca nam się na głowę :p bo ja też prawie się popłakałam ze śmiechu :lol:[/QUOTE]
Śmieszne, śmieszne ale uważam że 10 zł to zdecydowanie za tanio ;-) Sama produkcja ( w początkowej fazie przyjemna) jest długotrwała. Koszty nam się nie zwrócą.

Posted

[quote name='Boogie']U Marylin ;)[/QUOTE]
I Ty przeciwko mnie?! A reszta co się tak ochoczo do przyklaskiwania zabrała???????????
Ehhhhh ale u mnie niepodzielnie króluje jej wysokość Marylin :-)

Posted

[quote name='supergoga']Lucek zdał dzisiaj test na koty. Może....[/QUOTE]
TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!! Dzięki za dobre wieści i głos rozsądku, który nie pozwolił Ci przyklaskiwać temu co tu reszta sugeruje.