supergoga Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Lucek to młody,ok.1,5 roku liczący sobie spanielek, wesoły, energiczny, nieagresywny wobec ludzi ,świetnie się dogaduje z innymi psami – czyli super spanielek - wreszcie. Porzucony niedaleko małej wsi, w niewielkim lasku, biegał przez tydzień za każdym przejeżdżającym samochodem. Czyli można przypuszczać że kupiony na giełdzie piesek się znudził, więc najlepiej go z auta wywalić i po kłopocie.[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Nie stwarza żadnych problemów. Chodzi na smyczy.[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Komu spanielka!!![/FONT][/FONT] Może go gdzieś na spanielkowy wątek wstawić? Gdzies był taki wątek? Marylin - melduj się u Lucka! Quote
What May NN Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 śliczności wstawiłam na spaniele Quote
Asia & Ginger Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Piękny i łagodny! Taki powinien być prawdziwy spaniel! :loveu: :loveu: :loveu: Wrzuciłam śliczniacha na fora spanielowe. Czy słodziak nadawałby się do domu z dziećmi? Quote
supergoga Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Paweł nie zeznawał, aby sprawił chocby raz jakis problem, ale dopytam. szkoda że nie mamy dzieci na testowanie...mamy tam tylko koty. Ale coś sie pomysli. Quote
Ajula Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 musimy chyba sobie sprawić jakieś dzieci do testowania :D taki prawdziwy spanielek z tego Lucka i ma ładne imię Quote
supergoga Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 To ja odpadam z tych dzieci, ale mamy w Fundacji kwiat młodzieży...może niech sie ktos poświęci... Quote
What May NN Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 supergoga napisał(a):To ja odpadam z tych dzieci, ale mamy w Fundacji kwiat młodzieży...może niech sie ktos poświęci... dobra, to ja urodze kilka do testowania ;-) Quote
Ajula Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 a potem je wystawimy w dziale "Do adopcji" ;) Quote
What May NN Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 albo na bazarku - dziecko do testowania, jednorazowy test 10zł ;-) Quote
Ajula Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 What May NN napisał(a):albo na bazarku - dziecko do testowania, jednorazowy test 10zł ;-) sie popłakałam ze śmiechu :megagrin::megagrin: Quote
snuszak Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 mnogość tych bezdomnych psów rzuca nam się na głowę :p bo ja też prawie się popłakałam ze śmiechu :lol: Quote
supergoga Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Przeprowadziłam nawet rozmowę z Agą - ale ona jakoś mało chętna do poświęceń. A Lucek szuka domku - oby przed zimą. Quote
Asia_Rawicz Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Czy można już mu robic ogłoszenia czy jeszcze poczekać?? Quote
supergoga Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Można ogłaszać, a namiary na Pawła - są na naszej stronie. Bardzo dziękujemy. Quote
Marylin Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Melduję się u Lucka i jutro wstawię na forum spanielowe (http://www.cockerspaniel.webd.pl/) :-) nie na to z dogo bo widziałam, że Aśka wstawiła. Bosseeeee jaką ja mam slabość do spanieli od czasu adopcji mojej Marylinki... Quote
Marylin Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Chciałam zakładać , zgodnie z moją obietnicą, wątek na spanielowym forum ale widzę, że Asia&Ginger mnie wyprzedziła :-) http://www.cockerspaniel.webd.pl/viewtopic.php?p=30110#30110 Super spanielek z niego... znajdźmy mu domek szybko bo zima idzie a on nie zasłużył sobie na wyrok, który dostał :-( Bo czymże innym jest wyrzucenie psiaka jak nie wyrokiem?! Odsiadka za niewinność, za głupotę właścicieli, za bezgraniczną psią miłość :-( Quote
Marylin Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Qrde, trzeba go ciachnąć... Bo zakładam że nie jest wykastrowany?! Gdyby udało się wyadoptować Łatkę od Elooni to może by Lucka wziąć do salonu piękności (mogę go zabrać go hodowcy, gdzie chodze z Marylinką - myślę,że Pani Maria się zgodzi bez problemu) a później na ciachnięcie i DT u Elooni. To cudo szybko znajdzie domek... Że też ja nie mogę go wziąć :-( nawet na tymczas. Quote
Marylin Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='snuszkak']mnogość tych bezdomnych psów rzuca nam się na głowę :p bo ja też prawie się popłakałam ze śmiechu :lol:[/QUOTE] Śmieszne, śmieszne ale uważam że 10 zł to zdecydowanie za tanio ;-) Sama produkcja ( w początkowej fazie przyjemna) jest długotrwała. Koszty nam się nie zwrócą. Quote
Marylin Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Hoooooopppppppppp! Gdzie jest ten wspaniały domek dla Lucka?! Quote
What May NN Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Boogie']U Marylin ;)[/QUOTE] dobre :-) Quote
Ajula Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Boogie']U Marylin ;)[/QUOTE] oj dobre! :D Quote
supergoga Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Lucek zdał dzisiaj test na koty. Może.... Quote
Marylin Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Boogie']U Marylin ;)[/QUOTE] I Ty przeciwko mnie?! A reszta co się tak ochoczo do przyklaskiwania zabrała??????????? Ehhhhh ale u mnie niepodzielnie króluje jej wysokość Marylin :-) Quote
Marylin Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='supergoga']Lucek zdał dzisiaj test na koty. Może....[/QUOTE] TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!! Dzięki za dobre wieści i głos rozsądku, który nie pozwolił Ci przyklaskiwać temu co tu reszta sugeruje. Quote
Recommended Posts