Roszpunka Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Soko']Roszpunko, ale jest przykładem bezmyślności ludzkiej... a może to moje subiektywne odczucie, że ma gorzej niż inne psy.. mogę ją usunąć, może masz rację, w końcu ma oczy sierść i wszystkie łapy.. w każdym razie przyłączam się do jej wątku tak czy inaczej ;)[/QUOTE] Oczywiście, wszystkich serdecznie zapraszamy i prosimy o poszukiwanie dla niej tymczasu, gdzie mogłaby psychicznie dojść do siebie... Jeżeli chodzi o akcję, którą prowadzicie, to z całego serca ją popieram ale Klarcia jest na swoje szczęście zbyt mało skrzywdzona, żeby tam się nadawać.' Poza tym, znam jej historię tylko z opowieści innych osób i nie mogę o niej zaświadczyć. Quote
Soko Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Rozumiem. Tak, to szczęście w nieszczęściu - że mimo wszystko nie jest skrzywdzona, chociaż jest. Szkoda, że tak daleko... popytam trochę ludzi na osiedlu, wszyscy tu uwielbiają psiaki, ale mało kto pewnie podjąłby się przyjechania po sunię czy zwrócenia kosztów transportu nawet.. taka to miłość ludzka.. Quote
Roszpunka Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Soko']Rozumiem. Tak, to szczęście w nieszczęściu - że mimo wszystko nie jest skrzywdzona, chociaż jest. Szkoda, że tak daleko... popytam trochę ludzi na osiedlu, wszyscy tu uwielbiają psiaki, ale mało kto pewnie podjąłby się przyjechania po sunię czy zwrócenia kosztów transportu nawet.. taka to miłość ludzka..[/QUOTE] Transport zawsze można zorganizować - a dobry tymczas, zawsze na wagę złota. Quote
PaSja Hera Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Roszpunka']Transport zawsze można zorganizować - a dobry tymczas, zawsze na wagę złota.[/QUOTE] Dokladnie,najwazniejsze,zeby znalezc tymczas,trzymam kciuki za malenka! Quote
tayga Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Żeby nie było, ze nigdzie nie zagladam... tutaj tez (tylko) podczytuję... bo nie potrafię pomóc :( Quote
Roszpunka Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Tayga, zajmij się swoimi gadziorkami, wiem, ile masz na głowie :( Jakoś sobie poradzimy. Dzięki za odwiedzinki :) Quote
Incia Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Klarko malutka, myślę, myślę, może co wymyślę... Quote
Roszpunka Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Myśl kochana myśl - myślenie ma kolosalną przyszłość ;) Leci PW do Ciebie :) Quote
Roszpunka Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Ogarniesz to wszystko Aguś? Miałam Cię prosić ale teraz tyle u Ciebie się dzieje... Jeżeli już, to po weekendzie będę wiedziała, co dalej z tym wszystkim... Quote
Nadziejka Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Roszpuneczko kochana nasza , czy bedziesz Klarcie Lenunie na siebie przepisywac w ksiazeczce ? czy ....ona ..juz tam nie wroci , ... jak znajdzie sie dt ?pozdrawiam stokroc janioly nasze wy Quote
Roszpunka Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Ewuniu, Klarcia jest na mnie zapisana w Urzędzie Miasta, bo to dało możliwość bezpłatnej sterylki. W książeczce na razie nic nie wpisuję, bo jeszcze nie wiem, co będzie dalej... Najlepsze wyjście, to zabrać ją do dobrego DT i szukać domku. Jeżeli się tymczas znajdzie, to ona już nie wróci tam, gdzie teraz jest. Quote
tayga Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Roszpunka']Ogarniesz to wszystko Aguś? Miałam Cię prosić ale teraz tyle u Ciebie się dzieje... Jeżeli już, to po weekendzie będę wiedziała, co dalej z tym wszystkim...[/QUOTE] Jak juz będzie wszystko wiadomo daj znać, poradzę sobie :) Quote
Martika&Aischa Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Zaglądam do naszej Klarci ...jak maleńka się czuje ? Quote
Incia Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Też chciałabym wiedzieć...Mówię Wam, jaka Ona jest śliczna, z tym zgryzem fatalnym nawet! Taka niunia do przytulania. Quote
Agula99 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Malutka trzymaj się, ciotki myślą i działaja!!! Quote
iwonamaj Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Incia']Też chciałabym wiedzieć...Mówię Wam, jaka Ona jest śliczna, z tym zgryzem fatalnym nawet! Taka niunia do przytulania.[/QUOTE] No nie zgryz fatalny???:mad: Naszej Klarci??? Ona jest piękna... Quote
Martika&Aischa Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Niedzielne mizianko przesyłam naszej kochanej Klarci :* Quote
Incia Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='iwonamaj']No nie zgryz fatalny???:mad: Naszej Klarci??? Ona jest piękna...[/QUOTE] Oj Ciotka, boję się Ciebie... Zgryz ma po prostu ORYGINALNY:evil_lol: PS. Dzięki za pomoc:loveu: Quote
Roszpunka Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='Incia'] Zgryz ma po prostu ORYGINALNY:evil_lol: [/QUOTE] Bardzo mi przykro - wygrażanie i inne takie należą się Panu doktorowi. To jego słowa - "uuuu ale fatalny zgryz" Więc jak się wybiorę z Klarcią na zdjęcie szwów, to Go palnę w tę rudą czuprynkę od cioteczki Iwonki :) Quote
iwonamaj Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Roszpunka']Bardzo mi przykro - wygrażanie i inne takie należą się Panu doktorowi. To jego słowa - "uuuu ale fatalny zgryz" Więc jak się wybiorę z Klarcią na zdjęcie szwów, to Go palnę w tę rudą czuprynkę od cioteczki Iwonki :)[/QUOTE] O tak, bardzo proszę:)...A moja Lolcia to ma dopiero oryginalny zgryzik- każdy ząbek w inną stronę. W rodzinie jest powiedzonko "ma ząbki jak Lola" :) Quote
Roszpunka Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Klamka zapadła. Jeżeli pogoda dopisze, jutro, pojutrze najpóźniej robimy sesję foto i zaczynamy ogłaszać Klarcię. Która cioteczka się podejmie? Poproszę Taygę o wydarzenie na fb dla małej :) Quote
Martika&Aischa Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Roszpunka']Klamka zapadła. Jeżeli pogoda dopisze, jutro, pojutrze najpóźniej robimy sesję foto i zaczynamy ogłaszać Klarcię. Która cioteczka się podejmie? Poproszę Taygę o wydarzenie na fb dla małej :)[/QUOTE] To jesienne zdjęcie prosimy wstawić na bazarek jesienny :) Quote
Roszpunka Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='Martika@Aischa']To jesienne zdjęcie prosimy wstawić na bazarek jesienny :)[/QUOTE] Się zrobi ładne, się wstawi ;) Quote
Martika&Aischa Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Się wstawiajcie koniecznie ;) bo dziewczynka jest śliczna :) http://www.dogomania.pl/threads/215788-Jesienne-krajobrazy-ze-Zwierzakiem-na-czele-bazarek-zdjęciowy-dla-Azy-i-Barta-do25.10 Quote
Recommended Posts