Martika&Aischa Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 A ja dostałam info od cioteczki Inci że mogę przekazać jedzonko dla Klarci w Sosnowcu:loveu::loveu::loveu: Śliczna z niej dziewczynka:loveu: Quote
azalia Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Biedna ta sunieczka,ma takie smutne oczy,nikt nie chce maleństwa. Quote
Roszpunka Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Jest bardzo smutna, wystraszona. Dla niej najlepszy byłby doświadczony DT, bo tam, gdzie jest nie będzie socjalizowana ani nikt nie zadba o nią odpowiednio:( Quote
Roszpunka Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Cioteczki, zajrzyjcie - zrobiłam dla Klarci malutki bazarek (debiutancki ;) )http://www.dogomania.pl/threads/215663-KUBECZKI-FILI%C5%BBANECZKI-malutki-bazarek-dla-malutkiej-suni Quote
Nadziejka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 calujemy Klarcie noskami i ciocie tez:multi::multi::multi::multi: zeby sie tak ulozylo dla mlenkiej cudnej Quote
Incia Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Jedzonko dla Klarki jest u mnie w bagażniku. Dziękujemy, Martiko!:loveu: Podziękowania należą się także Rafałowi, za przywiezienie paczuszki:loveu: Quote
Roszpunka Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Incia']Jedzonko dla Klarki jest u mnie w bagażniku. Dziękujemy, Martiko!:loveu: Podziękowania należą się także Rafałowi, za przywiezienie paczuszki:loveu:[/QUOTE] Jutro wskakuję na kawkę, przy okazji jedzonko zabiorę. Oczywiście pięknie dziękuję Martuni i Iwonce oraz panu Rafałowi - mam nadzieję, że szanowna drogówka nie była zbyt upierdliwa ;) Quote
Incia Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ja już Rafałowi dziękowałam, ale On twierdzi, że za mało:diabloti: Quote
Roszpunka Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Incia']Ja już Rafałowi dziękowałam, ale On twierdzi, że za mało:diabloti:[/QUOTE] HA! W takim razie ja mu muszę podziękować :diabloti: Quote
Martika&Aischa Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Incia']Jedzonko dla Klarki jest u mnie w bagażniku. Dziękujemy, Martiko!:loveu: Podziękowania należą się także Rafałowi, za przywiezienie paczuszki:loveu:[/QUOTE] Oj nie ma za co ...te podziękowania należą się naszej kochanej Iwoncemaj która przekazała nam karmę:loveu: A ja tylko za kuriera robię :lol: A Panu Rafałowi Aniu podziękuj ode mnie za tak szybką akcję i transport :lol: Quote
Martika&Aischa Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Roszpunka']Jutro wskakuję na kawkę, przy okazji jedzonko zabiorę. Oczywiście pięknie dziękuję Martuni i Iwonce oraz panu Rafałowi - mam nadzieję, że szanowna drogówka nie była zbyt upierdliwa ;)[/QUOTE] Całe szczęście to tylko rutynowa kontrola ;) Bo też się przestraszyłam :) zapytali ...posprawdzali i puścili w siną dal ....Prosto do Kielc:evil_lol: Quote
Incia Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Może nam się Wujaszek jeszcze kiedyś przyda;) A Wy Cioteczki jesteście fantastyczne!:loveu: Paczuszka taka ciężka, że ledwo do auta dotaskałam...:eviltong: Będzie miała dziewczynka co jeść przez dłuższy czas, przynajmniej o to nie trzeba się martwić... Quote
iwonamaj Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ale szybka akcja :)... Smacznego i na zdrówko, Klarciu! Quote
Nadziejka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 :loveu::loveu::loveu::loveu:cudnie wyczarowalyscie wy janioly moje:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Roszpunka Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Kawka wypita, przesyłka odebrana. Zobaczcie, jak cioteczki Martika i Iwonka nas obdarowały :multi: Nie wszystkie próbki nadają się dla Klarci ale zapewniam, że się nie zmarnują :) Paczki zapakowane pancernie , chyba po to, żeby pan Robert po drodze nie schrupał suchej karmy i nie poprawił puszeczką :evil_lol: Przy okazji chciałabym zareklamować ideę Kalendarza Metamorfoz 2012 - każdy głos to cegiełka. Dochód ze sprzedaży kalendarza przeznaczony zostanie na szczytne cele http://www.dogomania.pl/threads/2135...0-do0.00/page6 Oczywiście bez prywaty się nie obejdzie ;-), proszę o głosy na mojego podopiecznego - Pako :smile: Oto on: Quote
Nadziejka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 :modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou:pysznosci psiaczkowe mnaiamussss:multi:caluski dla czterolapciow Roszpuneczkowych :loveu:no ..... Roszpuneczke buchne tez w noska kabanoska ....Pakunio boskuiiiiiii Quote
Martika&Aischa Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Zapakowała co by próbeczki po całym autku nie latały:cool3::cool3::cool3: Obawiałam się że jak Pan Robert się dorwie do suchego to zanim dotrze do Kielc będzie szczekał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak na poważnie ogromnie się cieszę że wszystko dotarło całe i zdrowe :lol::lol::lol: Smacznego Klarciu kochana :loveu: Quote
Incia Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Rafał, nie Robert;)I czasem faktycznie poszczekuje:evil_lol: Co tam u mojej chrześnicy? Quote
Roszpunka Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Incia']Rafał, nie Robert;)I czasem faktycznie poszczekuje:evil_lol: Co tam u mojej chrześnicy?[/QUOTE] A słyszałaś o R=R? No! Mała fizycznie ma się nieźle ale boi się strasznie. Dobrze by było, żeby zmieniła miejsce, tam, gdzie jest nie powinna zostać... Nie mam pojęcia, co z nią będzie :( Zaniosłam troszkę karmy dla niej. Quote
Martika&Aischa Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Roszpunka']A słyszałaś o R=R? No! Mała fizycznie ma się nieźle ale boi się strasznie. Dobrze by było, żeby zmieniła miejsce, tam, gdzie jest nie powinna zostać... Nie mam pojęcia, co z nią będzie :( Zaniosłam troszkę karmy dla niej.[/QUOTE] Kinguś a czy malutka będzie ogłaszana ??? może warto też zrobić jej allegro ? strasznie mi jej szkoda :( Quote
Roszpunka Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Najpierw malutka musi się wygoić, potem mogę zrobić jej zdjęcia. Poza tym jak reklamować psiaka, o którym nie wiem praktycznie nic, oprócz tego, że jest śmiertelnie wystraszony? Quote
Soko Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Mała już na wątku: http://www.dogomania.pl/threads/215652 Quote
Roszpunka Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Soko']Mała już na wątku: http://www.dogomania.pl/threads/215652 Ale ona nie jest w tragicznym stanie, jej historię znam tylko od osób trzecich... Quote
Soko Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Roszpunko, ale jest przykładem bezmyślności ludzkiej... a może to moje subiektywne odczucie, że ma gorzej niż inne psy.. mogę ją usunąć, może masz rację, w końcu ma oczy sierść i wszystkie łapy.. w każdym razie przyłączam się do jej wątku tak czy inaczej ;) Quote
Recommended Posts