Jump to content
Dogomania

Klara... była bita, przeganiana i w ciąży - malutka sunia szuka domu...

Recommended Posts

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jedzonko dla Klarki jest u mnie w bagażniku. Dziękujemy, Martiko!:loveu:
Podziękowania należą się także Rafałowi, za przywiezienie paczuszki:loveu:

Posted

[quote name='Incia']Jedzonko dla Klarki jest u mnie w bagażniku. Dziękujemy, Martiko!:loveu:
Podziękowania należą się także Rafałowi, za przywiezienie paczuszki:loveu:[/QUOTE]

Jutro wskakuję na kawkę, przy okazji jedzonko zabiorę.
Oczywiście pięknie dziękuję Martuni i Iwonce oraz panu Rafałowi - mam nadzieję, że szanowna drogówka nie była zbyt upierdliwa ;)

Posted

[quote name='Incia']Jedzonko dla Klarki jest u mnie w bagażniku. Dziękujemy, Martiko!:loveu:
Podziękowania należą się także Rafałowi, za przywiezienie paczuszki:loveu:[/QUOTE]

Oj nie ma za co ...te podziękowania należą się naszej kochanej Iwoncemaj która przekazała nam karmę:loveu: A ja tylko za kuriera robię :lol: A Panu Rafałowi Aniu podziękuj ode mnie za tak szybką akcję i transport :lol:

Posted

[quote name='Roszpunka']Jutro wskakuję na kawkę, przy okazji jedzonko zabiorę.
Oczywiście pięknie dziękuję Martuni i Iwonce oraz panu Rafałowi - mam nadzieję, że szanowna drogówka nie była zbyt upierdliwa ;)[/QUOTE]
Całe szczęście to tylko rutynowa kontrola ;) Bo też się przestraszyłam :) zapytali ...posprawdzali i puścili w siną dal ....Prosto do Kielc:evil_lol:

Posted

Może nam się Wujaszek jeszcze kiedyś przyda;)
A Wy Cioteczki jesteście fantastyczne!:loveu: Paczuszka taka ciężka, że ledwo do auta dotaskałam...:eviltong:
Będzie miała dziewczynka co jeść przez dłuższy czas, przynajmniej o to nie trzeba się martwić...

Posted

Kawka wypita, przesyłka odebrana.
Zobaczcie, jak cioteczki Martika i Iwonka nas obdarowały :multi:

Nie wszystkie próbki nadają się dla Klarci ale zapewniam, że się nie zmarnują :)
Paczki zapakowane pancernie , chyba po to, żeby pan Robert po drodze nie schrupał suchej karmy i nie poprawił puszeczką :evil_lol:

Przy okazji chciałabym zareklamować ideę Kalendarza Metamorfoz 2012 - każdy głos to cegiełka. Dochód ze sprzedaży kalendarza przeznaczony zostanie na szczytne cele http://www.dogomania.pl/threads/2135...0-do0.00/page6

Oczywiście bez prywaty się nie obejdzie ;-), proszę o głosy na mojego podopiecznego - Pako :smile:
Oto on:

Posted

:modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou:pysznosci psiaczkowe mnaiamussss:multi:caluski dla czterolapciow Roszpuneczkowych :loveu:no ..... Roszpuneczke buchne tez w noska kabanoska ....Pakunio boskuiiiiiii

Posted

Zapakowała co by próbeczki po całym autku nie latały:cool3::cool3::cool3: Obawiałam się że jak Pan Robert się dorwie do suchego to zanim dotrze do Kielc będzie szczekał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak na poważnie ogromnie się cieszę że wszystko dotarło całe i zdrowe :lol::lol::lol: Smacznego Klarciu kochana :loveu:

Posted

[quote name='Incia']Rafał, nie Robert;)I czasem faktycznie poszczekuje:evil_lol:
Co tam u mojej chrześnicy?[/QUOTE]

A słyszałaś o R=R? No!
Mała fizycznie ma się nieźle ale boi się strasznie. Dobrze by było, żeby zmieniła miejsce, tam, gdzie jest nie powinna zostać... Nie mam pojęcia, co z nią będzie :(
Zaniosłam troszkę karmy dla niej.

Posted

[quote name='Roszpunka']A słyszałaś o R=R? No!
Mała fizycznie ma się nieźle ale boi się strasznie. Dobrze by było, żeby zmieniła miejsce, tam, gdzie jest nie powinna zostać... Nie mam pojęcia, co z nią będzie :(
Zaniosłam troszkę karmy dla niej.[/QUOTE]
Kinguś a czy malutka będzie ogłaszana ??? może warto też zrobić jej allegro ? strasznie mi jej szkoda :(

Posted

Najpierw malutka musi się wygoić, potem mogę zrobić jej zdjęcia. Poza tym jak reklamować psiaka, o którym nie wiem praktycznie nic, oprócz tego, że jest śmiertelnie wystraszony?

Posted

Roszpunko, ale jest przykładem bezmyślności ludzkiej... a może to moje subiektywne odczucie, że ma gorzej niż inne psy.. mogę ją usunąć, może masz rację, w końcu ma oczy sierść i wszystkie łapy.. w każdym razie przyłączam się do jej wątku tak czy inaczej ;)