Silky Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 makulka napisał(a):Tzn?Codzi Ci o tego niemca:angryy: ?Czy tak ogólnie? Pytasz o konie? czy o post z owczarkiem niemieckim? Quote
Silky Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 makulka napisał(a):o konie...:eviltong: Nie nie chodzi mi o niemca ale o jakąś kobiete co ma weWrocławiu albo pod konie. Spredaje je na Allegro. Quote
makulka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Nie nieznam niestety nikogo takiego... Dobra nie zasmiecajmy watku Kirka;) Quote
Kirk Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 No nie mieszać tylko dwać swoje fotki i podziwiać Psotkę:) Quote
Asia_M Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 hehehe...ale sam to nie? :) Psotka jest piękna...podziwiam ją non - stop :loveu: Quote
dusje Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Asia, na Psotke cie bierze:evil_lol: Twoj ruch, dawaj fote :lol: Quote
Kirk Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 dusje napisał(a):Asia, na Psotke cie bierze:evil_lol: Twoj ruch, dawaj fote :lol: Tak Asia dawaj fotkę? Najlepiej swoją:) Quote
Asia_M Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ok :) Ale jak wszyscy to wszyscy...Dusje, Silky foty szykujcie! :lol: Czy Psotka nadal szuka domu? Quote
Ulka18 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Asia, widze w Twoim podpisie w banerku nasza malenka Czekoladke :loveu: Kirk, moze Gucio Ci zrobi taki banerek z Psotka? Quote
dusje Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Asia_M napisał(a):Ok :) Ale jak wszyscy to wszyscy...Dusje, Silky foty szykujcie! :lol: Czy Psotka nadal szuka domu? Ale ja Asiu chlopa mam i o wiele lat za duzo:evil_lol: Quote
Asia_M Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 dusje napisał(a):Ale ja Asiu chlopa mam i o wiele lat za duzo:evil_lol: Oj Dusje Dusje...:) Ale razem raźniej. Sama z japą nie będę tutaj wyskakiwać :lol: Uluś, tak, w bannerze Czekoladka :) To teraz mój obiekt, któremu MUSZĘ znaleźć dom!!! Quote
dusje Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Asia, nie boj nic, chyba nie watpisz w swoj czar;) No taka fota jak Macka.....wiesz, cos i nie do konca:evil_lol: Quote
Asia_M Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Dusje, ja tam w swój czar nie wątpię :evil_lol: On żyje, on gdzieś tu jest.... :lol: Istnieje jednak obawa, że nie wszyscy się na nim znają i dlatego się chowa... :lol: A wkleję coś, zobaczycie...:evilbat: Zaglądajcie tutaj często bo mogę się na moment pojawić :lol: Do zobaczenia!:cool3: Quote
makulka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Strasznie kibicuje Psotce i nie tylko....;) Quote
dusje Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 makulka napisał(a):Strasznie kibicuje Psotce i nie tylko....;) He he ja tez, ja tez:lol: . Asiu jesli Maciek sie nie pozna, to z pewnoscia my tak:lol: Jestem pewna, ze Maciek juz nie jedzie do Darlowa:lol: Quote
tania Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 psotka jest śliczna. Kirk co to za cisza:mad: i nie podrzucasz swojej dziewczyny Quote
dusje Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Cos mi sie zdaje ze Maciek skrewil:lol: Maaaaciek hop hop, gdzie sie podziewasz?:lol: Quote
dusje Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Asia_M napisał(a):Maciek wyjechał :placz: :lol: Asiu, skad wiesz????? Czy to oznacza ze juz tutaj nie zajrzy?:razz: Maaaciek, hop hop, gdziekolwiek jestes odezwij sie do nas, tesknimy baaardzo:lol: a zwlaszcza ta jedna jedyna:oops: Quote
makulka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Maciek chyba na dzien dzisiejszy ma dość babinca:evil_lol: Quote
masienka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 makulka napisał(a):Maciek chyba na dzien dzisiejszy ma dość babinca:evil_lol: No i wystraszylysmy jednego z niewielu facetow na dogo:shake: Quote
Asia_M Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 On wróci....ZAWSZE WRACAJĄ :evilbat: :lol: Quote
Asia_M Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Cześć Silky :) U nas wszystko po staremu, oprócz tego że Maciuś nas zostawił :cry: Quote
Recommended Posts