Asia_M Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Cudne fotusie :) Silky...dobrze, że mamy tyle psiaków do kochania...:) Dusje, fajniutko nas tutaj swatasz :lol: Wreszcie jakieś babskie klimaty...:lol: Ja jestem spod znaku Bliźniąt...co oznacza...dwie baby w jednej :angel: i :diabloti: Oj, łatwego charakterku to ja nie mam...ale aniołeczek oczywiście przeważa :razz: Quote
Silky Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 dusje napisał(a):Pieknosci, ale ale..... juz wiemy wiecej o Macku, jest z pod znaku wagi:lol: No dziewczyny ktora sie odwazy? Ciekawe kto jest tym dawcą informacji. No, a poza tym Maciek chyba nadal ma "opiekunkę". Widziałam już kilka związków kynologicznych i dosłownie i w przenośni. Udają się najczęściej. To Jogasek na spacerku w pełnym biegu po zaoranym polu. Quote
dusje Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Silky, sam Maciek w poscie 167 podal info:lol: Aska do dziela:lol: Quote
Silky Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Asia_M napisał(a):Cudne fotusie :) Silky...dobrze, że mamy tyle psiaków do kochania...:) Dusje, fajniutko nas tutaj swatasz :lol: Wreszcie jakieś babskie klimaty...:lol: Ja jestem spod znaku Bliźniąt...co oznacza...dwie baby w jednej :angel: i :diabloti: Oj, łatwego charakterku to ja nie mam...ale aniołeczek oczywiście przeważa :razz: Waga i Bliźniaki. Pan Waga i Pani bliźniak to zgodna ze sobą para pod wieloma względami. Spory ze sobą załatwiają w sposób grzeczny i spokojny oraz uprzejmy. Oboje mają podobne upodobania, w dziedzinie, w dziedzinie seksualnej także istnieje miedzy nimi harmoniaaczkolwiek Bliźniaczka ceni sobie bardzo kontakty intelektualne i wzajemne zrozumienie. Oboje nie lubią monotonii i szażyznyżycia codziennego.Oboje chętnie przebywają wśród miłego i beztroskiego towarzystwa.Lubią przyjmowac gości i inne przyjemności, jak podróże , teatr, oraz inne urozmaicenia.W większości przypadków można prorokować temu związkowi wspólne zycie w harmonii i zgodzie, bez większych starć i niesnasek. Od prof. Junga 5 punktów dla tej pary Quote
dusje Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Super Silky:lol: O to wlasnie chodzilo. Asiu i co ty na to? Quote
Silky Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ale cisza zapanowała. waszyscy poszli spać????? Quote
Asia_M Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dusje i Silky... rozbrajacie mnie, hehehe Cichooooo już....ja się muszę teraz nauką zająć a nie amorami...:lol: Quote
dusje Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Asia_M napisał(a):Dusje i Silky... rozbrajacie mnie, hehehe Cichooooo już....ja się muszę teraz nauką zająć a nie amorami...:lol: Da sie pogodzic i nauke i amory Asiu:evil_lol: Przepraszam za offa ale wlasnie przeczytalam watek Oscar znaleziony na dworcu w Ostrowcu Swietokrzyskim. Piekny psiak i bardzo milutki nadal na dworcu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2722358 Zajrzyjcie tam prosze zeby chociaz podniesc:-( Quote
Silky Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 W pierwszej chwili przeczytałam rozbieracie hihihihiihi nie denrwuj się. Szczęściu trzeba czasami pomagać.:multi: :multi: :multi: To będzie dobry skok w dwutysięczny siódmy rok. Quote
Silky Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 A jak wam się podoba psia impreza psiaków. To był prawdziwy prosiak z pomarańczą w pysku. Quote
Asia_M Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ech...tyle ze ja w ogóle nie mam podzielności uwagi... Jak amory to nie nauka i odwrotnie :lol: A fotki są niesamowite :lol: Już zajrzałam do Oscarka, cudny piesio, trzeba coś zrobić.... Quote
Silky Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ja nie śpię czekam,:placz: na wasze posty,:placz: a tu cisza. :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Asia_M Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Nie płacz Silky...osusz łezki...nowy dzień nam nastał :multi: Quote
Silky Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Asia_M napisał(a):Nie płacz Silky...osusz łezki...nowy dzień nam nastał :multi: Jeszcze sie nie polożyłam. Quote
Silky Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24504 Jak znajdziesz czas to to przeczytaj. Szok przez to nie spie Quote
Asia_M Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 O rajku...Na szczęście dobrze się skończyło...:lol: Ludzie potrafią być podli i wspaniali...Dlaczego tych pierwszych ciągle tak dużo...:placz: Quote
Silky Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Asia_M napisał(a):O rajku...Na szczęście dobrze się skończyło...:lol: Ludzie potrafią być podli i wspaniali...Dlaczego tych pierwszych ciągle tak dużo...:placz: Racja bo tych złych trzeba piętnować i tempić Quote
Kirk Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Hmm... Asia się uczy? To ja już stary:) A tu fotki Psoty! I Baruś jeszcze u mnie.... Swojej fotki nie dam, bo się wstydzę:) Quote
Asia_M Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Spox Maciek, ostatni rok, magisterkę piszę :diabloti: Psotka to jakieś takie cudo niesamowite...hehe...leży tak jak moje psiorki na krzesełku obrotowym :) Maciek, nie bądź taki nieśmiałek! DA-WAJ DA-WAJ!:klacz: Quote
Silky Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Przeczytałam prawie całe to formu bo nadal nie śpię i to co "weterynarze" wyczyniają to się w pale nie mieści, a Ci biedni ludzie tak im bezgranicznie ufają, że nawet rozum im odbiera. Tragedia w kilkuset aktach. Nie mam tyle czasu abu każdemu z osobna tłumaczyć jak odróżnić konowała od eksperta. Wymiękam. Drugi dzień przez to forum nie śpię. Musiałam to komuś napisać i wybaczcie że zamęczam tym właśnie Was. P R Z E R A S Z A M To jest wersja łysego grzywacza chińskiego w podonym wieku do Silky. Ten sam wyraz twarzy i uśmiech. Quote
makulka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Silky:mad: Do łóżka kobieto,bo jeszcze troche naczytasz sie o tych nieszczesciach i Ciebie bedzie trzeba ratowac ...z wycienczenia. Quote
Silky Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 makulka napisał(a):Silky:mad: Do łóżka kobieto,bo jeszcze troche naczytasz sie o tych nieszczesciach i Ciebie bedzie trzeba ratowac ...z wycienczenia. A to niewykluczone. Poprosicie wtedy mojego Sławka aby mnie zeskrobał z klawiatury. Quote
Silky Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 makulka napisał(a):Silky:mad: Do łóżka kobieto,bo jeszcze troche naczytasz sie o tych nieszczesciach i Ciebie bedzie trzeba ratowac ...z wycienczenia. Wiesz może kto trzyma w okolicach Wrocławia konie? Quote
Silky Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 I jeszcze jedno:placz: konczą mi się baterie w myszce!!!!!!!!:placz: Quote
makulka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Tzn?Codzi Ci o tego niemca:angryy: ?Czy tak ogólnie? Quote
Recommended Posts