Asia_M Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 He he...Rodzynek :razz: To Ty-----> :smile: a to My ----> :cunao: :cunao: :cunao: :lol: Quote
Silky Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Asia_M']He he...Rodzynek :razz: To Ty-----> :smile: a to My ----> :cunao: :cunao: :cunao: :lol: Właśnie szukam edytora fotek aby się lepiej zaprezentować:roll: hi tylko sie trzoszeczke wstydze.;) No ale hihihiihihi:lol: wszystko jest mozliwe. Na razie wysyłam Fotki Silky W skrócie Silinka. Quote
Silky Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Kochani a to moja parka w domku bo rok temu straciłam suczkę owczarka niemieckiego Pandę ( 13 lat ). Został mi Jogi - owczarek, a Silky znacie. Nie wyobrazam sobie życia bez psów. ładne nie? Quote
Silky Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Kirk']Dawać swoje zdjęcia:):):) ale to zdjęcie słynnego kieszonkowca Siliniego znanego w Zachodniej Europie hihihi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to poniżej oczywiście. Rozpoznajecie go???????????????? Quote
dusje Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Czytam sobie watek i te zawirowania damsko meskie daly mi do myslenia. Kirk, tu na dogo niejedna dama odda swoja reke zacnemu dogomaniakowi:lol: Ja odpadam bom juz zamezna, ale znam przynajmniej jedna milosniczke psiakow z dogo wciaz wolna:lol: Nie moge zdradzic jej nicka. To moze zalozymy na forum kacik matrymonialny dogomaniakow?:evil_lol: Dogadacie sie i kto wie? I co ty na to?:lol: Quote
Asia_M Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Kirk napisał(a):Dawać swoje zdjęcia:):):) Ech, jeszcze nas Moderatorzy stąd pogonią :2gunfire: :lol: Dusje, mówisz o mnie? hehehe Quote
dusje Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Asia_M napisał(a):Ech, jeszcze nas Moderatorzy stąd pogonią :2gunfire: :lol: Dusje, mówisz o mnie? hehehe O rany, ty tez?:evil_lol: To dawaj tutaj date urodzenia bo nieletni wykluczeni, jeszcze padne ofiara podejrzenia o naklanianiu do pedo....:evil_lol: Hej Maciek, sa juz dwie slodkie kandydatki:lol: Quote
Asia_M Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 dusje napisał(a):O rany, ty tez?:evil_lol: To dawaj tutaj date urodzenia bo nieletni wykluczeni, jeszcze padne ofiara podejrzenia o naklanianiu do pedo....:evil_lol: Hej Maciek, sa juz dwie slodkie kandydatki:lol: Ja też Dusje, ja też...:smokin: A lat mam 24 i pół... Upsss...wydało się:errrr: No nie wiem w końcu, czy jestem już starą panną czy jeszcze nie... :roll: Quote
masienka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 AsiaM, zdaje sie, ze wedlug prawa kanonicznego ;) od 25 jest sie "stara panna" Ale fajny watek sie tu zrobil :) tylko chyba "kandydat-rodzynek" sie babinca wystraszyl ;) Quote
Asia_M Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 O rajku, Masienka! Toś mnie teraz pocieszyła :flaming: hihi Quote
Silky Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: Pilnie poszukiwana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) Pilnie szukam żony. Wymagania: -wiek właściwy. -piękne długie włosy..... -smukła sylwetka... nawet bardzo -uszy sterczące..... -cera śniada.... -rodowód osobisty -powinna posiadać piękny długi ogon -mile widziany własny interes tzn. wystawy(czegokolwiek) hihihiihi:multi: hihihihihihii:loveu: hihihihihii:multi: Co Wy na to?? Zrobimy taką rubrykę? Oferty proszę kierować pod adres: Jogi Owczarski Ul.Pod psem 9m1 kod na płocie Poznań z dopiskiem Buda na parterze. Oferty tylko ze zdjęciami najlepiej w obroży. Quote
dusje Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Asia_M napisał(a):Ja też Dusje, ja też...:smokin: A lat mam 24 i pół... Upsss...wydało się:errrr: No nie wiem w końcu, czy jestem już starą panną czy jeszcze nie... :roll: Ach, jaka tam stara panna:lol: zwyczajnie wolna i niezalezna, bardzo atrakcyjna domniemuje, duchowo i zewnetrznie. Jednemu spodoba sie brunetka, innemu rudzielec, a jeszcze komus blondyna, ale dogomaniakow polaczy wezlem malzenskim ich milosc do psiakow.Kirk, gdzie jestes? Moze niekoniecznie planujesz podroz do Darlowa:evil_lol: Rob chlopie casting, panie tez cie oszacuja a jakze, i dawaj na wspolna droge zycia. Myslisz ze to bzdury? Ej, niejednokrotnie hobbisci poznawali sie w roznych okolicznosciach i pozniej zadbali o kolejne pokolenie choc nikt nie obiecywal im becikowego.Do dziela kochany, a pania z muzykami zapomnij bo ona w kierunku muzycznym a nie psiarskim:lol: Quote
Asia_M Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 dusje napisał(a):Ach, jaka tam stara panna:lol: zwyczajnie wolna i niezalezna, bardzo atrakcyjna domniemuje, duchowo i zewnetrznie. Jednemu spodoba sie brunetka, innemu rudzielec, a jeszcze komus blondyna, ale dogomaniakow polaczy wezlem malzenskim ich milosc do psiakow.Kirk, gdzie jestes? Moze niekoniecznie planujesz podroz do Darlowa:evil_lol: Rob chlopie casting, panie tez cie oszacuja a jakze, i dawaj na wspolna droge zycia. Myslisz ze to bzdury? Ej, niejednokrotnie hobbisci poznawali sie w roznych okolicznosciach i pozniej zadbali o kolejne pokolenie choc nikt nie obiecywal im becikowego.Do dziela kochany, a pania z muzykami zapomnij bo ona w kierunku muzycznym a nie psiarskim:lol: Dusje, tak to JA!!! Ty masz chyba rentgena w monitorze!!! :D Tylko, że jeszcze nie trafiłam na TEGO WŁAŚCIWEGO :) Czasem trzeba długo czekać... o czym przekonał się nasz Gryzio, hihi :) Zajrzyj proszę do jego wątku!!! :) Miłość znalazł w drodze do nowego domu!!! :lol: A Maciek.... chyba się chłopak wystraszył :cool3: Quote
Asia_M Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Silky']Uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: Pilnie poszukiwana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) Pilnie szukam żony. Wymagania: -wiek właściwy. -piękne długie włosy..... -smukła sylwetka... nawet bardzo -uszy sterczące..... -cera śniada.... -rodowód osobisty -powinna posiadać piękny długi ogon -mile widziany własny interes tzn. wystawy(czegokolwiek) hihihiihi:multi: hihihihihihii:loveu: hihihihihii:multi: Co Wy na to?? Zrobimy taką rubrykę? Oferty proszę kierować pod adres: Jogi Owczarski Ul.Pod psem 9m1 kod na płocie Poznań z dopiskiem Buda na parterze. Oferty tylko ze zdjęciami najlepiej w obroży. Silky, więcej danych proszę!!!:lol: Preferencje kulinarne...hobby...ulubiona forma spędzania wolnego czasu... to także istotne informacje!!!:razz: Quote
Silky Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Asia_M']Silky, więcej danych proszę!!!:lol: Preferencje kulinarne...hobby...ulubiona forma spędzania wolnego czasu... to także istotne informacje!!!:razz: Preferencje kulinarne: - N I E N A W I D Z Ę S U C H E J K A R M Y !!!!!!!!:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: - mięsko najlepiej z młodego cielaczka lekko nie dopieczone, podane w miseczce na stoperach - sztućce nieobowiązkowe ale podkładka tak Hobby: - K O T Y KOCHAM JE K O T E C K I :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: - uganianie się za paiami ale tylko w okresie do tego wskazanym (obcymi oczywiści) Wolny czas: - C H C Ę Z Y Ć B E Z T E L E W I Z J I :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: (OCZY BOLĄ) - spacery ..... bardzo długie...... bardzo..... albo bardziej...... Wystarczy????:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Pragnę również nadmienić iż jestem poważnym i dojrzałym Samcem. Tylko poważne oferty. Proszę mnie nie odwiedzać w czasie rui, gdyż moja percepcja jest wtedy lekko ograniczona tylko w jednym kierunku. Pozdrawiam wszystkie ślicznotki. Quote
dusje Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Silky']Preferencje kulinarne: - N I E N A W I D Z Ę S U C H E J K A R M Y !!!!!!!!:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: - mięsko najlepiej z młodego cielaczka lekko nie dopieczone, podane w miseczce na stoperach - sztućce nieobowiązkowe ale podkładka tak Hobby: - K O T Y KOCHAM JE K O T E C K I :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: - uganianie się za paiami ale tylko w okresie do tego wskazanym (obcymi oczywiści) Wolny czas: - C H C Ę Z Y Ć B E Z T E L E W I Z J I :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: (OCZY BOLĄ) - spacery ..... bardzo długie...... bardzo..... albo bardziej...... Wystarczy????:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Pragnę również nadmienić iż jestem poważnym i dojrzałym Samcem. Tylko poważne oferty. Proszę mnie nie odwiedzać w czasie rui, gdyż moja percepcja jest wtedy lekko ograniczona tylko w jednym kierunku. Pozdrawiam wszystkie ślicznotki. Silky czyzbys pod plaszczykiem tez zechciala dolaczyc do grona kandydatek?:evil_lol: No to Maciek juz wiesz czego nie lubi a co uwielbia. Codziennie pycha miesiwo, moze befsztyk, malo TV ale za to duzo spacerow/ kurde jakie to romantyczne/, do tego milosc do kotow....Ej szczesciarzu odezwij sie bo tu odnajdziesz swoja polowke:lol: Quote
Silky Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A tak szczerze powiem że ciężko znaleźć w życiu parę , która w podobnym stopniu kocha zwierzaki i w pełni podziela takie zainteresownia i do tego chce jeszcze mieć w domu hodowle. Pewnie cos o tym Tobie wiadomo. Quote
dusje Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Chyba nie wytrzymam...widze ze Maciek zalogowany a tu nic:shake: Maciek co jest grane? Czy naprawde nie chcesz poznac damy serca?:lol: We dwojke zawsze razniej a jeszcze w towrzystwie psiakow to naprawde szczescie:lol: Quote
Kirk Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Hmmm... Ostro:) Ja 33lata, 182cm, 80kg....itd:) Zdjęcia przyjmuję na priva:) Pożartować można nie? Quote
Asia_M Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ja, 24 i pół, 164 cm, i 47 kg :lol: Czekaj...czekaj...gdzieś tu miałam jakieś foto... :-D Quote
Silky Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Kirk']Hmmm... Ostro:) Ja 33lata, 182cm, 80kg....itd:) Zdjęcia przyjmuję na priva:) Pożartować można nie? Jasne że to psikusy. Wymiary jednak masz całkiem, całkiem. Quote
Asia_M Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Wiecie co? Chyba naprawdę z tymi żartami to musimy się gdzie indziej przenieść, bo tutaj same poważne wątki i trzeba to uszanować... Tutaj pieskom domów szukamy a nie "się swatamy" :) Quote
Recommended Posts