Jump to content
Dogomania

Mam dwa pieski do oddania! BARRY MA DOM!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia_M']He he...Rodzynek :razz:

To Ty-----> :smile: a to My ----> :cunao: :cunao: :cunao:

:lol:
Właśnie szukam edytora fotek aby się lepiej zaprezentować:roll: hi tylko sie trzoszeczke wstydze.;) No ale hihihiihihi:lol: wszystko jest mozliwe.
Na razie wysyłam Fotki Silky

W skrócie Silinka.

Posted

Kochani a to moja parka w domku bo rok temu straciłam suczkę owczarka niemieckiego Pandę ( 13 lat ). Został mi Jogi - owczarek, a Silky znacie.
Nie wyobrazam sobie życia bez psów.

ładne nie?

Posted

[quote name='Kirk']Dawać swoje zdjęcia:):):)

ale to zdjęcie słynnego kieszonkowca Siliniego znanego w Zachodniej Europie hihihi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to poniżej oczywiście.

Rozpoznajecie go????????????????

Posted

Czytam sobie watek i te zawirowania damsko meskie daly mi do myslenia. Kirk, tu na dogo niejedna dama odda swoja reke zacnemu dogomaniakowi:lol: Ja odpadam bom juz zamezna, ale znam przynajmniej jedna milosniczke psiakow z dogo wciaz wolna:lol: Nie moge zdradzic jej nicka. To moze zalozymy na forum kacik matrymonialny dogomaniakow?:evil_lol: Dogadacie sie i kto wie? I co ty na to?:lol:

Posted

Asia_M napisał(a):
Ech, jeszcze nas Moderatorzy stąd pogonią :2gunfire:
:lol:

Dusje, mówisz o mnie? hehehe

O rany, ty tez?:evil_lol: To dawaj tutaj date urodzenia bo nieletni wykluczeni, jeszcze padne ofiara podejrzenia o naklanianiu do pedo....:evil_lol: Hej Maciek, sa juz dwie slodkie kandydatki:lol:

Posted

dusje napisał(a):
O rany, ty tez?:evil_lol: To dawaj tutaj date urodzenia bo nieletni wykluczeni, jeszcze padne ofiara podejrzenia o naklanianiu do pedo....:evil_lol: Hej Maciek, sa juz dwie slodkie kandydatki:lol:

Ja też Dusje, ja też...:smokin: A lat mam 24 i pół...
Upsss...wydało się:errrr:
No nie wiem w końcu, czy jestem już starą panną czy jeszcze nie... :roll:

Posted

Uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: Pilnie poszukiwana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)
Pilnie szukam żony. Wymagania:
-wiek właściwy.
-piękne długie włosy.....
-smukła sylwetka... nawet bardzo
-uszy sterczące.....
-cera śniada....
-rodowód osobisty
-powinna posiadać piękny długi ogon
-mile widziany własny interes tzn. wystawy(czegokolwiek)

hihihiihi:multi: hihihihihihii:loveu: hihihihihii:multi:
Co Wy na to?? Zrobimy taką rubrykę?

Oferty proszę kierować pod adres:
Jogi Owczarski
Ul.Pod psem 9m1
kod na płocie Poznań
z dopiskiem Buda na parterze.
Oferty tylko ze zdjęciami najlepiej w obroży.

Posted

Asia_M napisał(a):
Ja też Dusje, ja też...:smokin: A lat mam 24 i pół...
Upsss...wydało się:errrr:
No nie wiem w końcu, czy jestem już starą panną czy jeszcze nie... :roll:

Ach, jaka tam stara panna:lol: zwyczajnie wolna i niezalezna, bardzo atrakcyjna domniemuje, duchowo i zewnetrznie. Jednemu spodoba sie brunetka, innemu rudzielec, a jeszcze komus blondyna, ale dogomaniakow polaczy wezlem malzenskim ich milosc do psiakow.Kirk, gdzie jestes? Moze niekoniecznie planujesz podroz do Darlowa:evil_lol: Rob chlopie casting, panie tez cie oszacuja a jakze, i dawaj na wspolna droge zycia. Myslisz ze to bzdury? Ej, niejednokrotnie hobbisci poznawali sie w roznych okolicznosciach i pozniej zadbali o kolejne pokolenie choc nikt nie obiecywal im becikowego.Do dziela kochany, a pania z muzykami zapomnij bo ona w kierunku muzycznym a nie psiarskim:lol:

Posted

dusje napisał(a):
Ach, jaka tam stara panna:lol: zwyczajnie wolna i niezalezna, bardzo atrakcyjna domniemuje, duchowo i zewnetrznie. Jednemu spodoba sie brunetka, innemu rudzielec, a jeszcze komus blondyna, ale dogomaniakow polaczy wezlem malzenskim ich milosc do psiakow.Kirk, gdzie jestes? Moze niekoniecznie planujesz podroz do Darlowa:evil_lol: Rob chlopie casting, panie tez cie oszacuja a jakze, i dawaj na wspolna droge zycia. Myslisz ze to bzdury? Ej, niejednokrotnie hobbisci poznawali sie w roznych okolicznosciach i pozniej zadbali o kolejne pokolenie choc nikt nie obiecywal im becikowego.Do dziela kochany, a pania z muzykami zapomnij bo ona w kierunku muzycznym a nie psiarskim:lol:

Dusje, tak to JA!!! Ty masz chyba rentgena w monitorze!!! :D Tylko, że jeszcze nie trafiłam na TEGO WŁAŚCIWEGO :) Czasem trzeba długo czekać... o czym przekonał się nasz Gryzio, hihi :) Zajrzyj proszę do jego wątku!!! :) Miłość znalazł w drodze do nowego domu!!! :lol:

A Maciek.... chyba się chłopak wystraszył :cool3:

Posted

[quote name='Silky']Uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: Pilnie poszukiwana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)
Pilnie szukam żony. Wymagania:
-wiek właściwy.
-piękne długie włosy.....
-smukła sylwetka... nawet bardzo
-uszy sterczące.....
-cera śniada....
-rodowód osobisty
-powinna posiadać piękny długi ogon
-mile widziany własny interes tzn. wystawy(czegokolwiek)

hihihiihi:multi: hihihihihihii:loveu: hihihihihii:multi:
Co Wy na to?? Zrobimy taką rubrykę?

Oferty proszę kierować pod adres:
Jogi Owczarski
Ul.Pod psem 9m1
kod na płocie Poznań
z dopiskiem Buda na parterze.
Oferty tylko ze zdjęciami najlepiej w obroży.
Silky, więcej danych proszę!!!:lol: Preferencje kulinarne...hobby...ulubiona forma spędzania wolnego czasu... to także istotne informacje!!!:razz:

Posted

[quote name='Asia_M']Silky, więcej danych proszę!!!:lol: Preferencje kulinarne...hobby...ulubiona forma spędzania wolnego czasu... to także istotne informacje!!!:razz:
Preferencje kulinarne:
- N I E N A W I D Z Ę S U C H E J K A R M Y !!!!!!!!:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
- mięsko najlepiej z młodego cielaczka lekko nie dopieczone, podane w miseczce na stoperach
- sztućce nieobowiązkowe ale podkładka tak
Hobby:
- K O T Y KOCHAM JE K O T E C K I :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
- uganianie się za paiami ale tylko w okresie do tego wskazanym (obcymi oczywiści)
Wolny czas:
- C H C Ę Z Y Ć B E Z T E L E W I Z J I :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: (OCZY BOLĄ)
- spacery ..... bardzo długie...... bardzo..... albo bardziej......
Wystarczy????:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Pragnę również nadmienić iż jestem poważnym i dojrzałym Samcem.
Tylko poważne oferty. Proszę mnie nie odwiedzać w czasie rui, gdyż moja percepcja jest wtedy lekko ograniczona tylko w jednym kierunku.

Pozdrawiam wszystkie ślicznotki.

Posted

[quote name='Silky']Preferencje kulinarne:
- N I E N A W I D Z Ę S U C H E J K A R M Y !!!!!!!!:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
- mięsko najlepiej z młodego cielaczka lekko nie dopieczone, podane w miseczce na stoperach
- sztućce nieobowiązkowe ale podkładka tak
Hobby:
- K O T Y KOCHAM JE K O T E C K I :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
- uganianie się za paiami ale tylko w okresie do tego wskazanym (obcymi oczywiści)
Wolny czas:
- C H C Ę Z Y Ć B E Z T E L E W I Z J I :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: (OCZY BOLĄ)
- spacery ..... bardzo długie...... bardzo..... albo bardziej......
Wystarczy????:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Pragnę również nadmienić iż jestem poważnym i dojrzałym Samcem.
Tylko poważne oferty. Proszę mnie nie odwiedzać w czasie rui, gdyż moja percepcja jest wtedy lekko ograniczona tylko w jednym kierunku.

Pozdrawiam wszystkie ślicznotki.

Silky czyzbys pod plaszczykiem tez zechciala dolaczyc do grona kandydatek?:evil_lol: No to Maciek juz wiesz czego nie lubi a co uwielbia. Codziennie pycha miesiwo, moze befsztyk, malo TV ale za to duzo spacerow/ kurde jakie to romantyczne/, do tego milosc do kotow....Ej szczesciarzu odezwij sie bo tu odnajdziesz swoja polowke:lol:

Posted

A tak szczerze powiem że ciężko znaleźć w życiu parę , która w podobnym stopniu kocha zwierzaki i w pełni podziela takie zainteresownia i do tego chce jeszcze mieć w domu hodowle.
Pewnie cos o tym Tobie wiadomo.

Posted

Chyba nie wytrzymam...widze ze Maciek zalogowany a tu nic:shake: Maciek co jest grane? Czy naprawde nie chcesz poznac damy serca?:lol: We dwojke zawsze razniej a jeszcze w towrzystwie psiakow to naprawde szczescie:lol:

Posted

[quote name='Kirk']Hmmm... Ostro:)

Ja 33lata, 182cm, 80kg....itd:)
Zdjęcia przyjmuję na priva:)

Pożartować można nie?

Jasne że to psikusy. Wymiary jednak masz całkiem, całkiem.

Posted

Wiecie co? Chyba naprawdę z tymi żartami to musimy się gdzie indziej przenieść, bo tutaj same poważne wątki i trzeba to uszanować... Tutaj pieskom domów szukamy a nie "się swatamy" :)