Jump to content
Dogomania

Mam dwa pieski do oddania! BARRY MA DOM!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_M napisał(a):
Żeby jeszcze wykorzystał... Po prostu bezczelnie porzucił, bez słowa "cześć" :placz: :placz: :placz:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Racja. jak tak mógł.
Może go jego kobieta siła od kompa porwała na jakiś wypadzik za miasto?

Posted

Maciek, nie spodziewalam sie po tobie takiego zniechecenia:evil_lol: Co ty sobie wyobrazasz, no co? Nie pasuje to przynajmniej dopisz ciag dalszy i the end, ale nie zostawiaj nas tutaj bez slowa. Cichociemny jestes czy co? Jesli przesladuja cie obsesje to uwierz, II woja swiatowa zakonczona, Jaruzelski na emeryturze, Solidarnosc gora, IPN dobiera sie do tylka biskupom, czyli jednym slowem nic ci nie grozi. Wychodz z kanalow i daj nam znac:evil_lol: Studniowke zawaliles a taka nadzieje mialam.....no, przyznaj sie co jest grane

Posted

Dusje!!! :klacz: :klacz: :klacz:

:lol: :lol: :lol:

Drogie Panie, myślę że czas już opuścić ten wątek i przenieść się gdzie indziej :obrazic:

Mam tylko nadzieję, że Maciek sobie Psotkę zostawił, a może już znalazł jej jakiś wspaniały domek...

DOBRANOC :)

Posted

Asia_M napisał(a):
Dusje!!! :klacz: :klacz: :klacz:

:lol: :lol: :lol:

Drogie Panie, myślę że czas już opuścić ten wątek i przenieść się gdzie indziej :obrazic:

Mam tylko nadzieję, że Maciek sobie Psotkę zostawił, a może już znalazł jej jakiś wspaniały domek...

DOBRANOC :)

Asiu spoko, dajemy mu szanse...najpierw bajeruje, pobudza wyobraznie, a za chwile ulatnia sie jak gaz z syfonu z woda sodowa......o nie, to nie ujdzie mu na sucho....wiecie, jakos trudno mi zaakceptowac cichociemnych wspolczesnych...czy jestem odosobniona w tym temacie?:evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 4 months later...