Silky Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Widocznie już Nas nie kocha. "Wykożystał i porzucił":placz: Quote
Asia_M Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Żeby jeszcze wykorzystał... Po prostu bezczelnie porzucił, bez słowa "cześć" :placz: :placz: :placz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Silky Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Asia_M napisał(a):Żeby jeszcze wykorzystał... Po prostu bezczelnie porzucił, bez słowa "cześć" :placz: :placz: :placz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Racja. jak tak mógł. Może go jego kobieta siła od kompa porwała na jakiś wypadzik za miasto? Quote
dusje Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Maciek, nie spodziewalam sie po tobie takiego zniechecenia:evil_lol: Co ty sobie wyobrazasz, no co? Nie pasuje to przynajmniej dopisz ciag dalszy i the end, ale nie zostawiaj nas tutaj bez slowa. Cichociemny jestes czy co? Jesli przesladuja cie obsesje to uwierz, II woja swiatowa zakonczona, Jaruzelski na emeryturze, Solidarnosc gora, IPN dobiera sie do tylka biskupom, czyli jednym slowem nic ci nie grozi. Wychodz z kanalow i daj nam znac:evil_lol: Studniowke zawaliles a taka nadzieje mialam.....no, przyznaj sie co jest grane Quote
Asia_M Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Dusje!!! :klacz: :klacz: :klacz: :lol: :lol: :lol: Drogie Panie, myślę że czas już opuścić ten wątek i przenieść się gdzie indziej :obrazic: Mam tylko nadzieję, że Maciek sobie Psotkę zostawił, a może już znalazł jej jakiś wspaniały domek... DOBRANOC :) Quote
dusje Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Asia_M napisał(a):Dusje!!! :klacz: :klacz: :klacz: :lol: :lol: :lol: Drogie Panie, myślę że czas już opuścić ten wątek i przenieść się gdzie indziej :obrazic: Mam tylko nadzieję, że Maciek sobie Psotkę zostawił, a może już znalazł jej jakiś wspaniały domek... DOBRANOC :) Asiu spoko, dajemy mu szanse...najpierw bajeruje, pobudza wyobraznie, a za chwile ulatnia sie jak gaz z syfonu z woda sodowa......o nie, to nie ujdzie mu na sucho....wiecie, jakos trudno mi zaakceptowac cichociemnych wspolczesnych...czy jestem odosobniona w tym temacie?:evil_lol: Quote
Silky Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Hej, hej. Gdzie się przeniosłyście? Bo się za Wami stęskniłam. Quote
Asia_M Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ja za Tobą też :loveu: Ja sie panoszę po wątku Celinki jamnikowym, i Kasi25 Rudzioszkowym :) Dział "Juz w Nowym Domu" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asia_M Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Zapraszamy serdecznie :) Jest miło, wesoło i rodzinnie :) Można wklejać swoje pupilki, a Ty masz się czym Silky pochwalić :loveu: Quote
Silky Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Kirk - odezwij się bo zaczynam się martwić!!!!!!:shake: Quote
Asia_M Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Nie martw się Silky.... Na pewno wszystko ok. Pewnie Maciek znalazł dom Psotce :lol: i już nie jesteśmy mu potrzebne... :-( Quote
Silky Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Czarna rozpacz.:shake: :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts