Kirk Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Jestem w ogromnej potrzebie! Przygarnąłem zimą psa, owczarka niemieckiego. Błąkał się wychudzony po ulicach i dałem mu dom. Ma na imię Barry. Jest grzeczny, wiek ok 2,5 roku, zdrowy i wesoły. Uwielbia pieszczoty. Muszę go oddać, bo w domu mam jamnika długowłosego a żeby było śmieszniej w Dzień Matki znalazłem suczkę, kundelka o imieniu Psota. Ma około roku i jest właśnie przed pierwszą cieczką. Psota i Barry to zakochana para. Prawie nie mogą żyć bez siebie... Niestety musimy ich oddać, bo mieszkamy na 40 metrach. Nas troje plus trzy psy. Ja może bym dał radę ale moja kobieta już nie daje. Z tego powodu jest między nami ostatnio źle i muszę znaleźć im dom. Nie mam serca oddać ich do schroniska.. Byłem i myślałem, że pęknie mi serce. Boję się o ich przyszłość. Oddam ich komuś kto ich pokocha. Oddam razem a jak trzeba to rozdzielę. Mieszkam w Legnicy (dolnośląskie). Mój nr komórkowy 504 593 002 Mój mail kirk73@wp.pl Mój nr gg 6239752 Tutaj zdjęcie tej dwójki. Quote
zurdo Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Kirk, bardzo współczuję. Nastaw się, że szukanie trochę potrwa. Quote
Kirk Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 zurdo napisał(a):Kirk, bardzo współczuję. Nastaw się, że szukanie trochę potrwa. I to jest najgorsze... Quote
dziuba Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Kirk - daj ogłoszenie do Wyborczej (ze zdjęciem) i Autogiełdy! Quote
Ulka18 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Koniecznie wiecej zdjec, tym lepiej :roll: I koniecznie daj aukcje na allegro z dokladnym opisem psiaczkow. To zdjecie łamie mi serce :bigcry: Quote
Ulka18 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Kirk, nie poddawaj sie:kciuki: Na pewno znajdziesz domy dla Twoich psiakow. Jesli mozesz daj ogloszenie do Wyborczej np. wroclawskiej. Quote
beka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 A owczarka na owczarek.pl Tylko prosze uwazaj bo takie psy to chcą głównie na łańcuch :( W dziale psy w potrzebie jest podrozdział przygarnę psa. Tam kilka osób szuka owczarka . Wkej zdj ecie i swoje dane może komuś się spodoba. Quote
akucha Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Podnoszę!!! tak bym chciała, żeby ta parkę ktoś przygarnął razem. Zdjęcie wzruszające!!! Quote
syla00 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 śliczny jest! Ja mam chętny domek na owczarka ze śląska. Problem polega na tym, że chętna osoba ma dostęp do internetu tylko w pracy, a obecnie jest na L-4. Dam jej znać, że jest taki psiak. Quote
Kirk Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 syla00 napisał(a):śliczny jest! Ja mam chętny domek na owczarka ze śląska. Problem polega na tym, że chętna osoba ma dostęp do internetu tylko w pracy, a obecnie jest na L-4. Dam jej znać, że jest taki psiak. Byłoby wspaniale!!!! Jeśli to dobrzy ludzie to przywiózł bym im go do domu. Tak mi żal ale muszę... Ile razy piszę to płakać mi się chce... Quote
Ulka18 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Kirk, w dziale przygarne psa, pani z Tarnowa szuka owczarka. Ten Twoj jest bardzo podobny do jej poprzedniego psa. Sprobuj napisac do tej pani prywatna wiadomosc lub dodaj link do tego watku w tamtym dziale. Quote
Ulka18 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 To jest ten watek, pani poszukuje owczarka : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35922 Quote
tania Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Kirk współczuję mam bbb podobny problem i jak do tej pory nie rozwiązany, a również konfliktogenny...a zdjęcie nokautuje Quote
Kirk Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Wysłałem wiadomość. Dziękuję bardzo!!!!!!! Quote
Kirk Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 tania napisał(a):Kirk współczuję mam bbb podobny problem i jak do tej pory nie rozwiązany, a również konfliktogenny...a zdjęcie nokautuje Mam jeszcze kilka takich fotek tylko nie bardzo wiem jak je wstawić:) Problem jest. Niestety mój związek już się sypie ale... Sawiam na dobro psów! Jak nie MY to KTO????? Quote
beka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Tu masz link do owczarka http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=9897&PN=1&TPN=1 zaglądaj może ktoś się odezwie. Trzymam kciuki. Instrukcja jak wstawiać zdjęcia wchodzisz w 1/www.Imageshack.us 2/.upload from file 3/ Browse czyli przegladasz i wybierasz co chcesz 4/klikasz w resize image 5/opcja 320x240 6/host it mnostow linkow wybierasz Direct link to image - ostatni, na samym dole kopiujesz ten link ctrl+c i wstawiasz bez spacji miedzy POTEM JUZ TYLKO W POSCIE ZATWIERDZASZ I FOTKI JAK MALOWANE Quote
Ulka18 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Kirk, dasz rade! Uszy do gory! Jak bedzie wiecej zdjec, to wstaw koniecznie psiaki na allegro. Tylko musisz miec dobry tekst, taki chwytajacy za gardlo i lamiacy serce. Sa takie dogomaniaczki, ktore przepieknie pisza. Moze tutaj zajrza i pomoga. Quote
Kirk Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Dziękuję Wam za wszystko!!!!!!!!! Radę może dam ale potrzebuję czasu a czasu praktycznie nie mam!!! Quote
dariog Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 polecam stronę mojego kumpla - darmowe zamieszczanie ogłoszeń - www.kupiepsa.pl Quote
Ulka18 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Najwazniejsze to pokazac psiaki na allegro i w lokalnej prasie, lokalnych forach. Ja tez nieczasowa jestem, allegro daje zawsze wieczorem, bo nie ma kiedy ;) Potem juz jakos sie to wszystko toczy. Quote
Ulka18 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 A z jaka opcje aukcji? Zwykla czy wyrozniona? Polecam ta ostatnia, bo chociaz troche droga, to jednak wejsc w ciagu 12 dni bedzie kilka tysiecy. To jest wieksza szansa na potencjalny domek. Trzymam kciuki za psiaki i za Ciebie. I nie dawaj sie! Tak samo mowie codziennie mojemu koledze w pracy, ktory ma żonę straszna zołzę :evil_lol: Quote
beka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 I uważaj na potencjalnych pseudohodowców (którzy potrafią trzymać psa w piwnicy i trzymać tylko w widomych celach- najcześciej informacja o kastracji psa ich mocno zniechęca.) Quote
Recommended Posts