Jump to content
Dogomania

Mam dwa pieski do oddania! BARRY MA DOM!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Jestem w ogromnej potrzebie!

Przygarnąłem zimą psa, owczarka niemieckiego. Błąkał się wychudzony po ulicach i dałem mu dom. Ma na imię Barry. Jest grzeczny, wiek ok 2,5 roku, zdrowy i wesoły. Uwielbia pieszczoty.
Muszę go oddać, bo w domu mam jamnika długowłosego a żeby było śmieszniej w Dzień Matki znalazłem suczkę, kundelka o imieniu Psota. Ma około roku i jest właśnie przed pierwszą cieczką.
Psota i Barry to zakochana para. Prawie nie mogą żyć bez siebie...

Niestety musimy ich oddać, bo mieszkamy na 40 metrach. Nas troje plus trzy psy. Ja może bym dał radę ale moja kobieta już nie daje. Z tego powodu jest między nami ostatnio źle i muszę znaleźć im dom.

Nie mam serca oddać ich do schroniska.. Byłem i myślałem, że pęknie mi serce. Boję się o ich przyszłość.

Oddam ich komuś kto ich pokocha. Oddam razem a jak trzeba to rozdzielę. Mieszkam w Legnicy (dolnośląskie).

Mój nr komórkowy 504 593 002
Mój mail kirk73@wp.pl
Mój nr gg 6239752

Tutaj zdjęcie tej dwójki.

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A owczarka na owczarek.pl
Tylko prosze uwazaj bo takie psy to chcą głównie na łańcuch :(

W dziale psy w potrzebie jest podrozdział przygarnę psa. Tam kilka osób szuka owczarka . Wkej zdj ecie i swoje dane może komuś się spodoba.

Posted

śliczny jest! Ja mam chętny domek na owczarka ze śląska. Problem polega na tym, że chętna osoba ma dostęp do internetu tylko w pracy, a obecnie jest na L-4. Dam jej znać, że jest taki psiak.

Posted

syla00 napisał(a):
śliczny jest! Ja mam chętny domek na owczarka ze śląska. Problem polega na tym, że chętna osoba ma dostęp do internetu tylko w pracy, a obecnie jest na L-4. Dam jej znać, że jest taki psiak.

Byłoby wspaniale!!!! Jeśli to dobrzy ludzie to przywiózł bym im go do domu.
Tak mi żal ale muszę... Ile razy piszę to płakać mi się chce...

Posted

Kirk,
w dziale przygarne psa, pani z Tarnowa szuka owczarka. Ten Twoj jest bardzo podobny do jej poprzedniego psa. Sprobuj napisac do tej pani prywatna wiadomosc lub dodaj link do tego watku w tamtym dziale.

Posted

tania napisał(a):
Kirk współczuję mam bbb podobny problem i jak do tej pory nie rozwiązany, a również konfliktogenny...a zdjęcie nokautuje

Mam jeszcze kilka takich fotek tylko nie bardzo wiem jak je wstawić:)
Problem jest. Niestety mój związek już się sypie ale... Sawiam na dobro psów! Jak nie MY to KTO?????

Posted

Tu masz link do owczarka
http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=9897&PN=1&TPN=1
zaglądaj może ktoś się odezwie.
Trzymam kciuki.

Instrukcja jak wstawiać zdjęcia

wchodzisz w
1/www.Imageshack.us
2/.upload from file
3/ Browse czyli przegladasz i wybierasz co chcesz
4/klikasz w resize image
5/opcja 320x240
6/host it
mnostow linkow
wybierasz Direct link to image - ostatni, na samym dole
kopiujesz ten link ctrl+c
i wstawiasz bez spacji miedzy

POTEM JUZ TYLKO W POSCIE ZATWIERDZASZ I FOTKI JAK MALOWANE

Posted

Kirk, dasz rade! Uszy do gory!

Jak bedzie wiecej zdjec, to wstaw koniecznie psiaki na allegro. Tylko musisz miec dobry tekst, taki chwytajacy za gardlo i lamiacy serce.
Sa takie dogomaniaczki, ktore przepieknie pisza. Moze tutaj zajrza i pomoga.

Posted

Najwazniejsze to pokazac psiaki na allegro i w lokalnej prasie, lokalnych forach. Ja tez nieczasowa jestem, allegro daje zawsze wieczorem, bo nie ma kiedy ;) Potem juz jakos sie to wszystko toczy.

Posted

A z jaka opcje aukcji? Zwykla czy wyrozniona? Polecam ta ostatnia, bo chociaz troche droga, to jednak wejsc w ciagu 12 dni bedzie kilka tysiecy. To jest wieksza szansa na potencjalny domek.

Trzymam kciuki za psiaki i za Ciebie. I nie dawaj sie! Tak samo mowie codziennie mojemu koledze w pracy, ktory ma żonę straszna zołzę :evil_lol:

Posted

I uważaj na potencjalnych pseudohodowców (którzy potrafią trzymać psa w piwnicy i trzymać tylko w widomych celach- najcześciej informacja o kastracji psa ich mocno zniechęca.)