Ziutka Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Super wieści :) Bardzo się ciesze, że Elmuś wreszcie znalazł swoje miejsce na ziemi :) Quote
nicolaczek Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 WOW!!!! Ale super! STRASZNIE się cieszę! :):):) no to odhaczone \o/ Quote
obraczus87 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Bardzo się ciesze, że sie udało. Elmo wszystkiego dobrego w nowym domku :) Quote
Asterka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 (edited) Witam, dziewczyny Jak pamiętacie Kaja (COCO) mieszka ze mną i z moją rodzinką. Potzrebuję wszej pomocy, może jakieś rady bo mam bardzo duży problem z Kajusią. Od jakiegoś miesiąca demoluje mi dom. Obgryzła szafę w pzredpokoju, zjadła 15 par butów, spodnie, drapie tapetę w przedpokoju, chodzi po stole w kuchni. A dzisiaj przeszła samą siebie znowu otworzyła szafę i ty razem poobgryzała wszytkie wiszące rękawy i doły u kurtek moich i żakietów i kurtek dzieci. Jestem załamana co się z nią dzieje. Do tej pory zostawał sama mniej więcej ok 8 godzin i nic nie broiła. Kupowałm jej już różne smakołyki do gryzienia, ale one jej nie interesują jak nas nie ma w domu, bo leżą nietknięte. Chyba skończy się na kagańcu, bo szczerze mówiąc mam już dosyć zniszczeń i kosztów. Edited July 2, 2012 by Asterka Quote
Recommended Posts