Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i znowu przyciagnęły mnie niskopodłogowce ;)
chyba takie juz moje przeznaczenie mieć kiedyś pana lub pania parówkę, a TZ sie załamie bo on chciałby takiego co to nie trzeba sie schylac do głaskania;)

Posted

Astaroth napisał(a):
witam u moich paskudek :)

paskudek, ładne podsumowanie :) Coco to dama w długiej szacie :) takie szkaradki znajdują takie fajne domki, a taka miła i piękna sunia nie może :(

Posted

Przepiękne to pierwsze zdjęcie !
Zaraz zrobię jej cafeanimal z tą fotką, bardzo przykuwa wzrok.

Na 3 zdjęciu Saba wygląda na niepocieszoną tym, że nie może się dobrać do Elmo ;)

Posted

ona jakoś pociemniała na pyszczku chyba, ale bardzo zmieniła się wizualnie po tej ciąży, przytyła, straciła na długości sierści, jakoś tak zupełnie inaczej wygląda, ale nadal sympatycznie i właśnie dziwi brak tego domu :(
a jak u Suri?

Posted

Lada dzień rozlicze ostatni bazarek na moich podopiecznych, uzbierało się na worek karmy, więc miesiąc mają zabezpieczony, poprosiłam równiez kundelkową skarbonkę o pomoc w zaszczepieniu Coco i Elmo na wirusy oraz zachipowaniu.

I chciałam się pochwalić, wreszcie udąło mi się "upolować metro", możecie dzisiaj podziwiać moje darmozjady w gazecie :) Jeśli nie będzie żadnego telefonu to znaczy że nad nimi ciąży jakieś fatum.

Posted (edited)

tripti napisał(a):
no to faktum zażegnane, głupi tel ale zawsze jakiś :)

a Coco?

Masz racje z tym fatum :)

Moj telefon byl w ogłoszeniu Elmo. Dady tel. w ogłoszeniu Coco, wiec nic nie wiem :)

Edited by obraczus87
Posted

a Ty musiałaś mnie zacytować z tym bykiem ortograficznym? ;)

Elmo to takiej średniej urody, ale że o Coco się ludzie z ogłoszeń nie bili to aż szok.

no to w weekend też może być odzew, no nic trzeba dalej trzymać kciuki.

Posted

W sprawie Coco dzwonił przed południem Pan z Warszawy (z Bródna bodajże) - sądząc po głosie na pewno po 50-tce, ma mieszkanie, jeden domownik pracuje, drugi jest cały czas w domu, teraz nie mają innych zwierząt, w przeszłości mieli koty.
Pierwsze wrażenie mieszane z przewagą pozytywnego, powiedziałam, że zadzwonię do niego w ciągu najbliższych 2 dni i ustalimy szczegóły ewentualnej wizyty.
Dostałam też maila w sprawie Coco - brzmi sensownie, odpisałam, wysłałam więcej fotek i podałam swój nr tel.

Posted

tripti napisał(a):
a Ty musiałaś mnie zacytować z tym bykiem ortograficznym? ;)

Elmo to takiej średniej urody, ale że o Coco się ludzie z ogłoszeń nie bili to aż szok.

no to w weekend też może być odzew, no nic trzeba dalej trzymać kciuki.

Poprawiłam ;)

Elmo tez jest fajny :) ale faktycznie Coco jest psiakiem naprawdę wyjątkowym.

Dada M napisał(a):
W sprawie Coco dzwonił przed południem Pan z Warszawy (z Bródna bodajże) - sądząc po głosie na pewno po 50-tce, ma mieszkanie, jeden domownik pracuje, drugi jest cały czas w domu, teraz nie mają innych zwierząt, w przeszłości mieli koty.
Pierwsze wrażenie mieszane z przewagą pozytywnego, powiedziałam, że zadzwonię do niego w ciągu najbliższych 2 dni i ustalimy szczegóły ewentualnej wizyty.
Dostałam też maila w sprawie Coco - brzmi sensownie, odpisałam, wysłałam więcej fotek i podałam swój nr tel.

Oby coś z tego wyszło!

Gosiu - wyslij mi prosze na PW Twój aktualny numer tel :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Z moich informacji wynika, że Coco poszła do DS :)

no z moich też ;) została Warszawianką pełną krasą, ale te kilka dni to jeszcze tak ostrożnie zawsze :)

Elmo biedaczek został sam... ale może i na niego przyjdzie pora w końcu...

Posted

no ładnie obraczus juz wygadała :) nie chciałam nic pisać przed wizytą poadopcyjną w środę, dzisiaj chce też zadzwonić do państwa i zapytać jak pierwszy dzień ich nieobecności w domu, czy nie narozrabiała. Elmo bardzo przeżył brak mamy, zaczął nawet posikiwać, ale chyba już jest lepiej, dzisiaj już załatwia się ładnie na zewnątrz.