obraczus87 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Jak tam rodzinka?? :) to co w poniedzialek Coco i Suri na sterylke jadą??:) Quote
Astaroth Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='obraczus87']Jak tam rodzinka?? :) to co w poniedzialek Coco i Suri na sterylke jadą??:)[/QUOTE] Tak jadą w poniedziałek. W swoim domku-boksie zniszczyli wszystko co się dało, zobaczymy co będą broić w domu bo po zabiegu nie mogą siedzieć same w boksie, musze je mieć na oku więc będą w domu. Zobaczymy co wymyślą. Quote
obraczus87 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Mam nadzieje ze nie rozwala Ci chalupy ;) Quote
Astaroth Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Witam ciotki na wątku. Wczoraj pokroiliśmy dziewczynki. Minimum osiem małych nieszczęść na świecie mniej. Koszt sterylek za obie 164zł. Obie obrażone i niezadowolone, po porannym spacerze nie chcialy wrócić do domu. Ale ja się bardzo ciesze, bo obie mogły w swoim życiu naprodukowac tyle szczeniąt,zawsze po sterylkach jestem zadowolona bo najważniejsze zapobiegać. Quote
obraczus87 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Dziekujemy w takim razie TWojej Pani wet :) Jakbys mogla wstawic na pierwsza strone banerek - byloby miło :) Quote
Astaroth Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 już wstawiłam, jutro wyślę fakturę Quote
malvaaa Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 dobrze ze dziewczynki juz wysterylizowane, mam nadzieje ze sie 'odbrażą' :) a Elmo bedzie kastrowany czy to dopiero w domku? mają juz ogloszenia? Quote
obraczus87 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Wadercia w dalszym ciagu nie zrobiła im ogłoszeń... Quote
tripti Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 ma zamiar, bo to z poprzedniego bazarku, ale kiepsko czasowo stoi, mam nadzieję, że już niedługo. Quote
Astaroth Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 ponieważ TZ marudzi mi że robie z domu schronisko więc napisze dzisiaj do redakcji metra w sprawie tego ogłoszenia. Musze jak najszybciej wydać rodzinkę do adopcji. Quote
obraczus87 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Ja też mam taką nadzieję... szkoda, żę wcześniej nie wiedziałąm o tym. Bo najpierw Ellig dawała pakiet własnie dla szczyli od Astaroth. Ale skoro byl juz pakiet, to ten od Ellig zostal oddany Velvet. Quote
klaki91 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Astaroth']Ja mam wrażenie że czasem większy odzew jest z ogłoszen zwykłych i rzeczowych niz tych chwytających za serce.[/QUOTE] Jak szukałam psa dla siebie to od razu wyłączałam ogłoszenia w formie wierszyków, zjazdów po brutalnych ludziach i błagalnych próśb. Nie lubię, gdy się na siłę uczłowiecza zwierzę i wciska mu w mordkę (że to niby ono opowiada) jakąś historię. I z tego co wiem nie jestem jedyną osobą, którą coś takiego drażni. Ludzie oczekują konkretów, a zwłaszcza takich jak: -charakter psa -stosunek do innych ludzi -stosunek do dzieci/kotów/innych psów -czy szczeka/demoluje jak zostaje sam -czy ma skłonności do ucieczek/oddalania się na spacerze -czy ma problemy zdrowotne Łzawe historyjki zniechęcają, mało kto ma czas przebrnąć przez masę caps looka, wykrzykników, znaków zapytania, ważne są konkrety :) Tak to piszę- może inne dogomaniaczki przeczytają i zaczną wstawiać odpowiednie ogłoszenia zachęcające do adopcji ;) Quote
nicolaczek Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 No i jak tam w temacie adopcji maluchów? Coś ruszyło? No i jak się czują po zabiegach? Quote
Astaroth Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Nic nie ruszyło, nie ma chętnych. Czy jest jakiś bazarek z ogłoszeniami w tej chwili? Quote
Astaroth Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Nic nie ruszyło, nie ma chętnych. Czy jest jakiś bazarek z ogłoszeniami w tej chwili? Quote
obraczus87 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Tu bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/216725-OGŁOSZENIA-60-stron-za-10zł-na-kastrację-REKSIA-do-wyczerpania-pakietów-) Mialam jeden telefon w ubiegly piatek, ale... pani sie nagrala na poczte. Dzwoniłam do Niej wiele razy, ale bez skutku. Quote
tripti Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 wadercia nie odpowiedziała na moje pw w sprawie tych ogłoszeń z bazarku, Marta może odzywała się do Ciebie? Quote
Astaroth Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 cała rodzinka zaszczepiona na wściekliznę :) zapraszam na bazarek dla rodzinki: http://www.dogomania.pl/threads/217097-Wielki-bazarek-z-psimi-smakołykami-prosto-z-domowej-wędzarki-do-03.11-godz.22?p=17922452#post17922452 Quote
obraczus87 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Wadercia nic do mnie nie pisała.. wychodzi na to, że ogłoszeń nie zrobiła. Quote
tripti Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 obraczus87 napisał(a):Wadercia nic do mnie nie pisała.. wychodzi na to, że ogłoszeń nie zrobiła. szkoda.... co z tym zrobić? Quote
Recommended Posts