Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kostek napisał(a):
malutki hihi:D

no co ?? :razz: dla mnie wszystkie psiaki poniżej Bernardyna są malutkie, tak jak mój , miał byc niby malutki taki do połowy łydki, a jak dotarł do mnie do domu to zobaczyłam że wcale nie bedzie taki malutki - teraz ma rok i jest nie wiele mniejszy od ONka. Tez wołam czasem na niego malutki :eviltong: :eviltong:

Posted

czeka i czeka... i lobuzuje w biurze :) wczoraj sobie wybrał najmniejszą miskę :) do duzej podszedl najmniejszy pies - Oczko (on "rządzi" w biurze) a Shifcik sobie wybrał najmniejszą do której ledwo co pyszczek włożył :D oczywiscie pozniej przeniosl sie na wyzsze loty :) ach ten slicznosiek

Posted

hehe, no tak, nasz też tak miał, ale zmieniliśmy karmę na Arion póki co dla Puppies Large Breed, 15 kg za jakieś 120 zł - bąków nie ma, chyba że Toffi zeżre jakieś świńskie uszy czy gryzaka, Toffi też mocno wcięty jest "w pasie"
zamawiam tę karmę przez Tropik.pl, nie wiem jak jest dostępna w Sochaczewie... czy z tego mojego sklepu dowożą, może przez jakiś inny sklep inertenetowy... myślę, że warto poeksperymentować z jedzeniem

no ale sorki za off topic

Posted

Karmę Arion i inne po naprawdę atrakcyjnych cenach kupuję w "zooexpres"ie (www.zooexpress.pl) - dostawa za darmo (wystarczy kupić jeden worek 15kg karmy), pod drzwi i ekspresowa (na terenie całego kraju już na drugi dzień), miła obsługa, szybkie reakcje na ewentualne problemy :p