ice_t Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Kostek napisał(a):malutki hihi:D no co ?? :razz: dla mnie wszystkie psiaki poniżej Bernardyna są malutkie, tak jak mój , miał byc niby malutki taki do połowy łydki, a jak dotarł do mnie do domu to zobaczyłam że wcale nie bedzie taki malutki - teraz ma rok i jest nie wiele mniejszy od ONka. Tez wołam czasem na niego malutki :eviltong: :eviltong: Quote
pumcia02 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 czeka i czeka... i lobuzuje w biurze :) wczoraj sobie wybrał najmniejszą miskę :) do duzej podszedl najmniejszy pies - Oczko (on "rządzi" w biurze) a Shifcik sobie wybrał najmniejszą do której ledwo co pyszczek włożył :D oczywiscie pozniej przeniosl sie na wyzsze loty :) ach ten slicznosiek Quote
ewick Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Shifciku, no ja nie rozumiem co z tym domkiem... taki fajny piesek... Quote
ice_t Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='mariolka']dzisiejszy Shift: jaki on śliczny , domeczku gdzie jesteś??? Quote
Kostek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 czeka czeka,dzisiaj pan dzownil z fajnym domem ale w koncu doszedl do wniosku ze Shifcik za duzy:( Quote
pumcia02 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 lo masz :( a nie chcial innego aniołka? Quote
Kostek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ma przyjechac ale czy przyjedzie?z tym to wiemy ze nigdy nie wiadomo:( Quote
ewick Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ale przecież duże są najfajniejsze :loveu: a jeszcze jak są ciut pręgowane... Quote
ice_t Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 i co tam u Shifcika?? nadal bez kochanego domku??? Quote
ewick Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 czas mija, a Shifta już chyba nie można nazwać szczeniakiem... Quote
pumcia02 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 nie no bez przesady ;) jeszcze jest szczeniakiem, dorastajacym co prawda. ewick mozesz juz wykasowac cezara z podpisu :) Quote
Kostek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 sa sa,mlody jest grzeczny duzo je i jego jedynym minusem sa straszne baki;) Quote
ewick Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 hehe, no tak, nasz też tak miał, ale zmieniliśmy karmę na Arion póki co dla Puppies Large Breed, 15 kg za jakieś 120 zł - bąków nie ma, chyba że Toffi zeżre jakieś świńskie uszy czy gryzaka, Toffi też mocno wcięty jest "w pasie" zamawiam tę karmę przez Tropik.pl, nie wiem jak jest dostępna w Sochaczewie... czy z tego mojego sklepu dowożą, może przez jakiś inny sklep inertenetowy... myślę, że warto poeksperymentować z jedzeniem no ale sorki za off topic Quote
agpol Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Karmę Arion i inne po naprawdę atrakcyjnych cenach kupuję w "zooexpres"ie (www.zooexpress.pl) - dostawa za darmo (wystarczy kupić jeden worek 15kg karmy), pod drzwi i ekspresowa (na terenie całego kraju już na drugi dzień), miła obsługa, szybkie reakcje na ewentualne problemy :p Quote
Recommended Posts