pumcia02 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Do azylu trafił 21.10.06r. razem z bratem. Były okropnie wychudzone, zapchlone. Nie chciały się bawić, a na jedzenie rzucały się tak jakby dawno nie jadły :( Jego bratu sie udało, został adoptowany i ma się dobrze. Szansa dla Shifta jeszcze nie nadeszła. Psiak szybko doszedł do siebie. Teraz rośnie dosłownie z dnia na dzień :) Ma wielkie, potężne łapska, umie chodzić na smyczy, jest typowym przytulaskiem. Lubi bawić sie z psami i z nimi psocić ;) Nie wzgardzi również zabawą z człowiekiem zabawkami, a piszczące to normalnie hmmm :cool3::cool3::cool3: i zaczynają mu stawać uszka :loveu::loveu::loveu: czeka na wspaniały domek to zdjęcia na "wejściu" do azylu: później wstawie jeszcze kilka fot z "pierwszych dni" większy Shift Shift mężniejący :) Quote
siekowa Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 mój wspaniały Shiftek trafił na dogo :) on na zdjęciach dziwnie wyszedł ale na żywo jest piękny hihi eh szkoda,że ja go do mojej ferajny wlepić nie mogę :p Quote
siekowa Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 no kochany wskakuj na górę :p ja chcę go ale nie moge :) Quote
beka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Piękny ten Shift, ale w gorączce około światecznej ciężko się przebić .... Każdy zabiegany .. Shift (skąd to imię :)) na górę Quote
pumcia02 Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 ooo dzięki beka :) ktos sie odezwał :) Shift... a jakos tak wyszło, psiak, który przyszedł tego samego dnia co on, tylko, że wczesneij ma na imię Enter :) Quote
beka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 A co trafiło na informatyka żeby wybrać imie dla psa? Quote
pumcia02 Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 po prostu staramy sie w azylu wymyślać imiona tak, żeby się nie powtarzały :) a takich jeszcze nie było. jakos tak wyszło. a kolejna suczka ma mieć na imię Spacja :) juz najrózniejsze wymyślaliśmy... z resztą można samemu sprawdzić: http://www.psianiol.org.pl Quote
pumcia02 Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 no i teraz te foty z "wejścia" Shifta do azylu: Quote
agusiazet Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jaki piękny, powinien nazywać się Clifford, jak w bajce o wielkim czerwonym psie. Podnoszę, nikomu się nie spodonał na tyle, żeby wziąć do domku!!!??? Quote
pumcia02 Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 każdy zwraca na niego uwagę jak przychodzi zaadoptować psa. ale jak tu nie zwrócić uwagi jak to jest szczeniak a taaaki duży :) z tym ze jeszcze żadna osoba go nie chciała zabrac do domu... Quote
siekowa Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Shiftek jest wspaniały poprostu!byli na niego chętni ale chcieli psa raczej do kojca więc piesior nadal w azylu czeka na super domek najlepiej z ogrodem,później dam kilka fotek Quote
agusiazet Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ja też!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
beka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Mariolka czy on nie ma lekkiej krzywicy łapek?:( Quote
pumcia02 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Shift miał cięzki początek był cholernie nie dozywiony. dostawał witaminki i teraz wygląda bardzo ładnie. początkowo balismy się bardzo o łapki jego i jego brata, teraz nie sprawiają mu zadnych problemów i wyglądają normalnie. chłopak w pewnym momencie zaczął bardzo szybko rosnąć ale to nie wpłynelo zle na jego budowę. zdjęcia są dosyć stare w sobote zrobie nowe bo w koncu mam dobre baterie hyhy Quote
wanda szostek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ciekawe, co z tego olbrzyma wyrośnie. Quote
pumcia02 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 dzisiejszy Shift :) on jest przecudowny! :) Quote
Delfin Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 taki troche do wilczarza podobny. Czy sie myle? Quote
pumcia02 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 moze... kurcze nawet nie pomyslalam o wilczarzu hmmm:cool1: Quote
Kostek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 a juz jest szkoda ze 2 foteczki tylko http://allegro.pl/item156751139_shift_komputerowy_szczeniak_zaadoptuj.html edit:ukradlam 2 foty z tematu i wkleilam w aukcje,a taki ze mnie lobuz :D Quote
Recommended Posts