Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu, wątek już trochę obumarł. Ale trzeba coś zorganizować. :) Na forum udziela się z Kalisza engelina_88, Czekunia, ja, czasami muu. Marta, Ania (volontariuszka) i Miu już nie. Nie wiem jak z resztą.

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i ja Wam kibicuję.:loveu:
Choć ciałem z Lubartowa, to z urodzenia, sercem i duszą jestem kaliszanka.
Odwiedziłam to cudne miasto w lipcu.Zawiozłam synów, by pokazać im , gdzie ich korzenie.Trzy dni ich włóczyłam i opowiadałam , jak przewodnik, i pokazywałam gdzie co ... nawet ławkę w parku , na której zawsze z babcią siadywałam.:lol:
Bonsai, jak nadmieniłaś o pani z andrutami, rozpłakałam się ze wzruszenia... ta pani siedzi tam od zawsze ... kiedy byłam mała i chodziłam do parku z moją kochaną , już nieżyjącą babunią, obowiązkowo kupowałyśmy u pani andruty.Myślę, że to już inna pani, ale ... liczy się sztuka i tradycja.:evil_lol:
W czerwcu będę w Kaliszu na uroczystości rodzinnej.Dam znać na dogo kiedy, to może uda się spotkać w realu.Ja - bez psa.
I więcej zdjęć poproszę.;)

Posted

Bonsai napisał(a):
Aniu, wątek już trochę obumarł. Ale trzeba coś zorganizować. :) Na forum udziela się z Kalisza engelina_88, Czekunia, ja, czasami muu. Marta, Ania (volontariuszka) i Miu już nie. Nie wiem jak z resztą.

Wiem Wiem. :) Ale olusia wczoraj napisała post, to odpowiedziałam :D
Jeżeli będzie jakiś spacer to z chęcią bym się wybrała, tyle że ja bez psa ;)

Posted

My też jesteśmy na posterunku!
W niedzielę byłam już umówiona z Kasią i Bajką, ale niestety mój szalony Sajan zerwał sobie pazura w przedniej łapie i trzeba było go w całości usunąć:shake:. Niestety póki co czekają nas tylko spaccery smyczowe, ewentualnie luźno, ale w samotności, ponieważ w towarzystwie Sajan ma problem z zachowaniem umiaru, jeśli chodzi o gonitwy, a pazur musi się jak najszybciej zagoić, żeby żadne zakażenie się nie wdało:-(.
Oczywiście jak tylko wydobrzejemy, to na spacer będziemy się pisać!

Posted

matrioszka, nie wiedziałam, że jesteś z Kalisza. :) Ja w sumie też już z niego wyemigrowałam do stolicy i raczej nie wrócę na stałe. Teraz jeżdżę trochę do schroniska w Kaliszu, tam jest tyle pięknych i mądrych psów, trzeba je rozpropagować w internecie, bo aż dziwne, że nikt nie chce takich wspaniałych psów!

Ania, a Ty może odwiedzasz czasami schronisko?

Posted

Bonsai napisał(a):
Ania, a Ty może odwiedzasz czasami schronisko?

Niestety już nie odwiedzam. Szkoła jest, a gdy jest wolne wyjeżdżam z Kalisza, także nie mam kiedy.
olusia06022 napisał(a):
My byśmy się chętnie umówili na spacer, tylko że mamy szczeniaka więc luzem biegać nie będzie, no i dojechać do kalisza musimy jakoś, więc też trzeba by konkretny termin. :)

A skąd konkretnie jesteście ? i co to za szczeniak ? :D