Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A gdzie się spotkamy? I jak się rozpoznamy? Ja proponuję żeby każdy uczestnik trochę opisał siebie i swojego psiaka, będzie łatwiej.
A więc od razu mówię że Sonia ma czerwony puszorek, i jest pieprz-sól. Ja będę ubrana w dżinsy i albo bordowy[COLOR=Black] płaszcz, albo [COLOR=Plum]jasno fioletową [COLOR=Black]kurtkę. Prawdopodobnie założę [COLOR=Silver]szarą [COLOR=Black]czapkę z [COLOR=Red]czerwonym [COLOR=Black]paskiem i napisem Mój Pies.
I na pewno ten termin i godzina tak?

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze poczekamy na potwierdzenie przyjścia przez pozostałych dogomaniaków. :)
Kama jest czarnym, małym i dość otyłym pieskiem, natomiast ja będę miała szarozielony płaszcz. :]

Posted

ok, ja bede z rudą psiną
" class="ipsImage" alt="">

Bede w białej kurtce z dodatkiem czarnegoA. A od której strony wy przyjdziecie, mi pasowałoby od ul. Polnej

Posted

Kurcze mi nie pasuje 12... bo ja studentka jestem i w domu jestem tylko w weekendy i to jeszcze nie wszystkie :shake: , ale mam nadzieje, że jeszcze nie raz będzie okazja do spotkania się z Wami :cool3:

Posted

Ale cudny/a ! Retriever z Nowej Szkocji jeśli się nie mylę. :D

ja przyjdę ze strony częstochowskiej ;)
Szkoda , Paulinka18. :-(
A kiedy mniej więcej Ci pasuje, może ejszcze da się przeusnąć termin?

Posted

Może i pasowałoby 13 stycznia, ale nie przekładajcie terminu bo strasznie byłoby mi głupio gdybym jednak nie mogła przyjechać, bo jestem uzależniona od samochodu taty bo ja głupia krowa prawka nie zrobiłam :evil_lol: . Ale właśnie zobaczyłam, że 12 jest w piątek. Nie mam przy sobie planu zajeć, ale może też by dało radę.

Na razie miejcie ten 12, ja nic nie chcę mieszać.

Posted

Dziewczyny, a może w jakąś środę? Bo szczerze mówiąc to jedyny dzień(oprócz weekendów) który mam całkowicie wolny. Tylko żeby innym pasowało. A może napiszcie w jakie dni jesteście wolne i wtedy uzgodnimy.

Posted

Tyle, że ja nie mam ferii, mam tylko od 29 stycznia do 18 lutego sesje i wtedy będe miała w miarę wolne.
Na mnie nie patrzcie. Tak jak pisałam mi pasują weekendy, ale i to nie wszystkie.

Posted

Mnie na razie żadne przeszkody w pierwszy tydzień ferii (z wyłączeniem piątku, soboty, niedzieli) nie stają na drodze. Jaki dzień Wam pasuje?
Może środa?