Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miu, ale nie ma sensu iść po psiaki ze schroniska, bo przecież zamkną schronisko, zanim dojdziecie do parku (czynne jest do 13).

Proszę o potwierdzenie kto będzie. Szkoda, że nie dasz rady dojechać Paulina. :(
I takie małe pytanie z mojej strony - może pasowałoby Wam przesunięcie spotkania chociaż o 30 min ? :)

Posted

Dziewczyny:-( Ja się nie zjawię, zupełnie mnie rozłożyło:placz: Ale chociaż Wy będziecie się dobrze bawić... Miu, pisałaś, że z Volontariuszką wybieracie się jakoś do schronu, masz już mój nr tel, daj mi znać jak będziecie szły to zabiorę się z Wami...

Posted

Szkoda, że spotkanie nie wypaliło. Ale spotkałam się z WioląW , nasze psiaki się wyszalały (zdjęcia jutro) - te gonitwy wokół stawu, pogonie za kaczkami i wiewiórkami... Miło było patrzeć. :lol: Widać, że Sonia z Pieguskiem się polubili. Pogoda nie była też taka zła, błotko było, ale przynajmniej deszcz nie padał. Raczej nikt ze spacerowiczów nie narzekał. Gdy psiaki szalały, my rozmawiałyśmy na psie tematy. :) I zgodnie stwierdziłyśmy, że spacerek trzeba koniecznie powtórzyć - miejmy nadzieję, że następnym razem w trochę większym gronie. ;)

Posted

Oto krótkie zdjęciowe sprawozdanko, bo większość zdjęć nie wyszła (dość kiepska pogoda...)

Na miejscu byliśmy o 13. Piegusek był smutny, że nikt nie przyszedł się z nim pobawić... :(

Jednak chwilę potem przybiegła Sonia!

Wtedy uśmiech od razu zawitał na pyszczku Piega! :)

Potem były wpólne gonitwy, polowania na wiewiórki i kaczki (przynajmniej pieski się wyprały ;) ) i ogólonie dużo śmiechu. :)

Posted

A jednak o 13...
Ja się naszykowałam, psiaki były gotowe do wyjścia...
Weszłam na forum [niepotrzebnie] zobaczyłam, że większość jednak nie przyjdzie i myślałam że spotkania nie będzie :roll::shake:
A byliśmy nastawieni na spotkanie nawet w deszczu :placz:

• 3 months later...
  • 2 years later...