Jump to content
Dogomania

bokser Oskar - wreszcie ma wymarzony dom w Warszawie :)))))))))

Recommended Posts

• Replies 747
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie, jest bardzo smutny, apatyczny :( Przy tym łagodny i spokojny (dla ludzi w każdym razie), co nie przeszkadzało mu pogryźć się ostatnio ze współlokatorem z boksu, dobkiem. Teraz jest w boksie sam.
Kiedy trafił do schroniska, miał kolczatkę, więc prawdopodobnie jeszcze nie tak dawno mial jakiegoś "pana". Ma slady operacji na lewym udzie, nie wiem co to mógł być za zabieg. Z tego co widziałam ma biegunkę, ale to może być chyba jeszcze efekt stresu.

Posted

Na temat adopcji wirtualnej nic jeszcze nie wiem poza tym, że rzeczywiście do tej pory czegoś takiego w tym schronie nie było, więc pewnie bedą nad tym mysleć (notka o możliwości wirtualnej adopcji jest na str. adopcje i schronisko.net przy wszystkich psiakach, to nie pomysł schroniska). Tak jak mówiłam postaram się porozmawiać z kierownikiem w tygodniu, najprawdopodobniej w czwartek, dzisiaj ktoś inny mial dyżur.
Hotelu niestety u nas nie ma, nawet w schronie boksy hotelowe są jeszcze w budowie.
O tymczasie żadnym też nic nie wiem, muszę popytać ale nie obiecuję. Sama też nie mogę, dokładnie 6-go wzięlam też psiaka ze schroniska, trzeciego psa na podwórku moi teściowie by nie znieśli :/