BUDRYSEK Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='baster i lusi']Dzwoniłam dziś do tej Pani.Sunia poszła do adopcji i znajduje się w Lecznicy dla Zwierząt w Jeleśni u P.Sokołowskich.Sunia juz nie marznie.[/QUOTE] ten weterynarz jest wlascicielem? Quote
baster i lusi Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='BUDRYSEK']ten weterynarz jest wlascicielem? nie dopytałam ale znalazłam takie coś http://www.firmy.net/lekarze-weterynarii/sokolowski-eugeniusz-lek-wet-lecznica-dla-zwierzat,9951Z.html Quote
BUDRYSEK Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='baster i lusi']nie dopytałam ale znalazłam takie coś http://www.firmy.net/lekarze-weterynarii/sokolowski-eugeniusz-lek-wet-lecznica-dla-zwierzat,9951Z.html niestety znam go Quote
Isiak Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 BUDRYSEK napisał(a):niestety znam go Zabrzmiało złowrogo :roll: A Pani mi obiecała dać znać, jak sprawa będzie już nieaktualna. Nie dostałam takiej wiadomości... Sunia dawno poszła do tego nowego domu? Quote
baster i lusi Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Isiak napisał(a):Zabrzmiało złowrogo :roll: A Pani mi obiecała dać znać, jak sprawa będzie już nieaktualna. Nie dostałam takiej wiadomości... Sunia dawno poszła do tego nowego domu? może zadzwoń do niej bo mnie udzieliła takiej odpowiedzi. Quote
Isiak Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Potwierdzam - sunia - na na imię Sziwa :) - pojechała do nowego domu do Jeleśni, do brata Pani. Czyli wątek można zamknąć, zaraz zmienię tytuł, że już nieaktualne. Bardzo dziękuję wszystkim, którzy zaangażowanli się w pomoc sunieczce :Rose: Quote
baster i lusi Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Isiak napisał(a):Potwierdzam - sunia - na na imię Sziwa :) - pojechała do nowego domu do Jeleśni, do brata Pani. Czyli wątek można zamknąć, zaraz zmienię tytuł, że już nieaktualne. Bardzo dziękuję wszystkim, którzy zaangażowanli się w pomoc sunieczce :Rose: to życzę sunieczce wszystkiego najlepszego ale Budrysek jakbyś mogła to popytaj jak się miewa sunia. Quote
Alicja Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Myślę , że zostanie wysterylizowana ?? Powodzenia sunieczko Quote
Isiak Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Wygląda na to, że brat Pani jest weterynarzem :) Szkoda, że ja nie mam w rodzinie weta :) :) Quote
Recommended Posts