Reniuśka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Moja roczna suka- mieszaniec owczarka niem. i chyba coli,wysterylizowana,mieszkająca w domu, pod moją nieobecność wynosi z domu części mojej garderoby. Wynosi tylko moje rzeczy mimo, że ma dostęp do rzeczy innych członków rodziny. Roznosi je po całym dużym ogrodzie. Nigdy nie jest w domu sama! Co to może znaczyć?- oczywiście pomijam sytuację, że powinnam lepiej zamykać pokój lub szafę!:lol:-Dzięki za uwagę Quote
Beatrx Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 wydaje mi się, że tęskni za Tobą, pies mojego wujka też robił podobnie, tylko on zachowywał się tak wtedy, kiedy zostawał sam. ściągał kurtki z wieszaków, zbierał jakieś rozrzucone ciuszki, w których wcześniej domownicy chodzili, bo czuł ich zapach. a nikt kradziejki małej nie widzi, jak ona to robi?:diabloti: Quote
Reniuśka Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 nigdy nikt nie widział jak wynosi ciuchy z domu, tym bardziej jest to dziwne, że nie niszczy rzeczy tylko roznosi albo nawet zakopuje.:lol: Quote
Vesper Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Moja mi kradnie i to z szafy...:mad: Jak nikt nie zauważy albo jest sama- to wtedy taką stertę ciuchów- akurat na legowisko- sobie ugniata, kładzie się na tym, i śpi do mojego powrotu...:roll:(Została uwieczniona na filmiku).Może zawiniłam tym, że kiedy była mała i zostawała sama, miała moją starą koszulkę do spania... Ktoś mi doradził że będzie mniej tęsknić... Quote
Recommended Posts