Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paola06 napisał(a):
Witam Cioteczki:)
Rozmawiałam dzisiaj z domkiem stałym dla sunieczki-wezmą ją -ale czytam że są jakieś dezinformacje???????
No to co robimy?

:mdleje:

ja myślałam, że to ci od Ciebie ją biorą ...

Posted

No niestety,nie pojadą po nią.:(
To nie są żadni moi znajomi , chcą boksia do towarzystwa i do dzieci,nic na to nie poradzę...:(:(
Ja już wcześniej pisałam że z transportem w ich przypadku może być problem,dlatego aby ratowac ją zaoferowałam że po nią pojadę.No i tyle.:):):)
Dlatego pytam co dalej,bo może już wogóle jej niema????

Posted

oto boksia.... wygląda na młodziutką tak siedziała, drżała i patrzyła na mnie - nie ruszyła się mimo ze ja wołałam, cmokałam...

zrobiłam krok w lewo i siedziała tak :

boksia jest ZAMÓWIONA - jesli jej nie odbiorą - dostanę wiadomość i bedzie dla nas....

nie miała za duzuch cycuszków, mam wrazenie że mogła mieć małe ale nie teraz...

Posted

no tak jak pisałam - jest zarezerwowana do poniedziałku - ale jesli jej nie odbiorą to bedzie dla nas - czyli bedzie ją mozna dać do szopienic, czy gdzie tam domek czeka....

boksia jest taka troche w cudzysłowiu, góra jeszcze bokserkowata, dolna szczęka dość długa. nie ma siwizny... i tak POTWORNIE smutne spojrzenie, tak siedziała że .... :-(

Posted

nic nie wiem :oops:
dzisiaj byłam tak zalatana, zaspałam, spozniłam sie, mój syn ma urodziny, robiłam tort, nie zdazyłam aniołków - no tragedia ..... nie dostałam też info ze schroniska ze czeka na nas,.....