Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Florida blue - czy to Ty jesteś autorką tego zdjęcia przerażonej boksi na budzie ??? jeśli masz je to proszę zgraj na płytkę w oryginalnych rozmiarach (chodzi o to by było jak największe - im większe tym lepiej !!!) i zostaw razem z boksinka w Krakowie - coś mi się widzi , że mamy kandydatke do kalendarza Matamorfozy serc 2008 :lol:

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faro..... ale ja mam taki aparat....:oops::oops::oops: i to zdjecie takie jest..... poszukam czy mam oryginał.... mozna je obrobić czy co....

bo to moje to jest jakaś stara kamerka internetowa, tyle że sie da zabrać i robić zdjęcia ....

Posted

la_pegaza napisał(a):
:multi:

a mini-ratlereczka jedzie?

moze jechać pod warunkiem ze nie bedzie wymiotować ani ujadac :) ale musi być dostarczona jutro 7:00 pod mój dom i fajnie by było zeby ją ktoś tam odebrał w krakowie .....

Posted

Kurczaczki jeszcze ostatni klikaniec :evil_lol:

Mówię już poraz kolejny, przerzućcie troszkę ludzi z południa na północ. Też chcemy zacząć coś robić (wozić, odbierać, cziki cziki) :evil_lol:

Posted

boksia bedzie miala za sasiadke jazgotliwa ratlerke, niech sie przyzwyczaja :)
odchodze od kompa ale spac nie ide w razie czego nr macie, dzwoncie :)

Posted

mój transport już ja wyszukał i powiedział, że wie gdzie to :)
kiwi mam do ciebie numer, wyjazd z cz-wy koło 8 rano, zalezy jaka syt na drodze to dojedziemy kiedyś :)

niech sobie kupią smycz dla psiny bo ja wam nie dam - dostałam jakąś ze schroniska i chyba raczej muszę ją oddać a nadliczbowych swoich tez nie mam:oops:

sunia dalej bedzie musiała być leczona na te zmiany skórne (bo tu odpusciliśmy je sobie na razie) no i ma jakies zgrubienie pozastrzykowe - trzeba bedzie uważac zeby sie nie drapała. Dostanie puszke convalescence jedną, bo ta intestinal to już dokancza u mnie na kolację :diabloti: razem ze skorupkami z jajek i wszelkimi innymi smieciami które znajdzie.
Niech pomyslą nad zabezpieczeniem kosza, żeby znów czegos nie zeżarła bo łazi tu mi po mieszkaniu i szuka jedzenia ciągle - już jest taka sama psina jak na poczatku tylko jeszcze bardziej rozbawiona :)

bo umowe to ty podpiszesz z nimi, prawda kiwi??? ja nawet nie mam wydrukowanej :oops:

i obudzcie mnie rano proszę :D:D:D
teraz już spadam - dobranoc wszystkim :)

Posted

błagam przyjedzcie jak najwczesniej, ja musze wyjsc z domu przed 12...
o skorze nic nie wiedza, mam nadzieje ze nie zarazliwe,
podpisze umowe, mam zapas smyczy i nawet dywanik ;)