Faro Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Florida blue - czy to Ty jesteś autorką tego zdjęcia przerażonej boksi na budzie ??? jeśli masz je to proszę zgraj na płytkę w oryginalnych rozmiarach (chodzi o to by było jak największe - im większe tym lepiej !!!) i zostaw razem z boksinka w Krakowie - coś mi się widzi , że mamy kandydatke do kalendarza Matamorfozy serc 2008 :lol: Quote
florida_blue Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Faro..... ale ja mam taki aparat....:oops::oops::oops: i to zdjecie takie jest..... poszukam czy mam oryginał.... mozna je obrobić czy co.... bo to moje to jest jakaś stara kamerka internetowa, tyle że sie da zabrać i robić zdjęcia .... Quote
florida_blue Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 la_pegaza napisał(a)::multi: a mini-ratlereczka jedzie? moze jechać pod warunkiem ze nie bedzie wymiotować ani ujadac :) ale musi być dostarczona jutro 7:00 pod mój dom i fajnie by było zeby ją ktoś tam odebrał w krakowie ..... Quote
ankarage Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ratlerke odbiore na sto procent tylko kto ja tobie dostarczy?zaraz sie zorientuje...ona byla w schronisku....jak cos zalatwie to telefon dam ci na priw....;) Quote
florida_blue Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 skąd jest ta ratlerka ??? i gdzie dokładnie ma dojechać ?? Quote
kiwi Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 spicie?, przepraszam teraz weszlam do domu, juz florida, wysylam ci mape dojazdu :) Quote
AgaiTheta Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Hej ciotka kiwowa :D Nikt tu nie śpi :P mi się lekko zemdlało troszkę, ale już jestem oblodzona :P Kładź się spać bo rano fafluniasta nawiedza gród Kraka :D Quote
kiwi Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 florida masz mape? dacie rade? najlepiej wydrukujcie sobie mape z map24.pl, bo moja ulica ma moze 200 m... Quote
AgaiTheta Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Kurczaczki jeszcze ostatni klikaniec :evil_lol: Mówię już poraz kolejny, przerzućcie troszkę ludzi z południa na północ. Też chcemy zacząć coś robić (wozić, odbierać, cziki cziki) :evil_lol: Quote
kiwi Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 przydaloby sie troche ludzi z polnocy na poludnie :) do pomocy :) Quote
ankarage Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 jak dobrze pojdzie to i mix-ratlerka z czestochowickiego schronu Krak nawiedzi....cieszyta sie?????:cool3: :evil_lol: :lol: Quote
kiwi Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 boksia bedzie miala za sasiadke jazgotliwa ratlerke, niech sie przyzwyczaja :) odchodze od kompa ale spac nie ide w razie czego nr macie, dzwoncie :) Quote
florida_blue Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 mój transport już ja wyszukał i powiedział, że wie gdzie to :) kiwi mam do ciebie numer, wyjazd z cz-wy koło 8 rano, zalezy jaka syt na drodze to dojedziemy kiedyś :) niech sobie kupią smycz dla psiny bo ja wam nie dam - dostałam jakąś ze schroniska i chyba raczej muszę ją oddać a nadliczbowych swoich tez nie mam:oops: sunia dalej bedzie musiała być leczona na te zmiany skórne (bo tu odpusciliśmy je sobie na razie) no i ma jakies zgrubienie pozastrzykowe - trzeba bedzie uważac zeby sie nie drapała. Dostanie puszke convalescence jedną, bo ta intestinal to już dokancza u mnie na kolację :diabloti: razem ze skorupkami z jajek i wszelkimi innymi smieciami które znajdzie. Niech pomyslą nad zabezpieczeniem kosza, żeby znów czegos nie zeżarła bo łazi tu mi po mieszkaniu i szuka jedzenia ciągle - już jest taka sama psina jak na poczatku tylko jeszcze bardziej rozbawiona :) bo umowe to ty podpiszesz z nimi, prawda kiwi??? ja nawet nie mam wydrukowanej :oops: i obudzcie mnie rano proszę :D:D:D teraz już spadam - dobranoc wszystkim :) Quote
kiwi Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 błagam przyjedzcie jak najwczesniej, ja musze wyjsc z domu przed 12... o skorze nic nie wiedza, mam nadzieje ze nie zarazliwe, podpisze umowe, mam zapas smyczy i nawet dywanik ;) Quote
lena_zet Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 powodzenia śliczna boskiu taka kochana sunieczka zasługuje na najlepszy dom pod słońcem Quote
florida_blue Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 na razie nam środek transportu nawalił tfu tfu tfu jeszcze nie wyjechalismy .... Quote
kiwi Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 o matko :mdleje: no to nie wiem czy bede mogla byc przy przekazaniu bokserki, bo ja musze wyjsc... najwyzej podejde wieczorem... Quote
Iza i Avanti Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Florida blue- jak akumulator? Boksinka pojedzie do nowego życia!!! Hurrrra.. Quote
florida_blue Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 tylko nie mówcie że to przeznaczenie :shake::shake::shake: ja jej nie moge zatrzymać, naprawdę.... szukam alternatywnego transportu , ratlerka mixmini czeka w schronisku .... :-( Quote
kiwi Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 no ładnie ja juz nie wiem co robic, podam ci nr telefonu moich sasiadow na prv, kontaktuj sie z nimi bo czekaja Quote
ankarage Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ooooo...niefajnie......a ja gdzies zapodzialam numer do Florida-blue.....gdybys zdazyla to przeczytac to przyslij mi numer na pw....dzieki....:p Quote
florida_blue Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 jeszcze nie jedziemy..... odwiedziłam w ramach spaceru mojego weterynarza... Passa waży 16,800 straciła na wadze... a miała przytyć .... :shake: Quote
Iza i Avanti Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Trzymamy mocno kciuki, coby udało sią Passę dowieźć.. Quote
Recommended Posts