la_pegaza Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Tę kilkuletnią bokserkę porzucił właściciel przywiązując ją smyczą do śmietnika na Groszu na początku grudnia 2006. Jest bardzo smutna i przerażona. Cierpi i bardzo tęskni. Jest wychudzona i zaniedbana. kontakt: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Częstochowie 42- 202 Częstochowa, ul. Gilowa 44/46 tel: 034 361 65 66 Wszystkie osoby na miejscu proszę o pomoc! ogłoszenia do gazet lokalnych, info o hotelach czy tymczasach w okolicy!! :modla: Quote
AgaiTheta Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 :placz: :placz: trzeba działać :shake: Quote
malagos Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Bardzo, bardzo smutna :shake: Zróbmy coś, Świeta w schronisku....:shake: Quote
Paola06 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 No to do Katowic-oferowałam domek stały do domku w Szopienicach???????????? Quote
AgaiTheta Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Paola pokaż ją tym ludziom, błagam!!!!!!!!:-( Quote
mama_Dorota Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ja chyba jestem głupia. Nie jestem w stanie pojąć jak można zrobić coś takiego, jak można wyrzucić ufającego, kochającego psiaka. Czy ktoś jest mi w stanie to wytłumaczyć? Jestem coraz starsza i chyba coraz głupsza. Nic, zupełnie nic do mnie nie dociera i nie jestem w stanie tego pojąć. Takie kochane, przerażone cudo :placz: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Quote
la_pegaza Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 niunia do góry! ona wygląda na młodszą .. Quote
Paola06 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ja moge po nią przyjechać w porozumieniu z tymi ludzmi z Szopienic-pociągiem-no trudno..Damy radę... Jutro rano do nich zadzwonię,zapytam. Quote
florida_blue Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 jest dla niej dom?? ja ją moge odebrać... kurcze, miałam jej załozyć wątek.... Quote
Iza i Avanti Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Hopkaj śliczna do góry! :( :( :( Quote
Asia_M Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='mama_Dorota']Ja chyba jestem głupia. Nie jestem w stanie pojąć jak można zrobić coś takiego, jak można wyrzucić ufającego, kochającego psiaka. Czy ktoś jest mi w stanie to wytłumaczyć? Jestem coraz starsza i chyba coraz głupsza. Nic, zupełnie nic do mnie nie dociera i nie jestem w stanie tego pojąć. Takie kochane, przerażone cudo :placz: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Nie jesteś głupia, tylko NORMALNA i WRAŻLIWA. Nikt normalny nie pojmie tego, jak można wyrzucić zwierzę. Podajmy jeszcze adres internetowy schroniska www.czestochowa.schronisko.net Quote
AgaiTheta Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Paola czekamy na decyzję Państwa z Szopienic :-( Quote
la_pegaza Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 florida, czy możesz sprawdzic w jakim ona jest stanie? czy jest zdrowa? jaki ma stosunek do innych psów? czy już rodziła kiedyś? Quote
AgaiTheta Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Paola i co..... florida_blue często bywasz w schronisku? Dowiemy się czegos więcej? Quote
florida_blue Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 ja niezbyt czesto - w sobote bedą wolontariuszki, to im powiem żeby sie dowiedziały - ja moze tez bede :) Quote
Paola06 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Witam:lol: Dzwoniłam do nich dzisiaj ale nikt nie odbierał,zostawiłam wiadomość i zadzwonię i tak jutro.Żeby tylko lubiła dzieci... Dam znać jutro.:calus: Quote
AgaiTheta Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 florida czy możesz jutro zaciągnąć języka co z sunią, ponoć ktoś się nią interesuje. Takie info uzyskała niki_il telefonicznie jak chciała ją wirtualnie zaadoptować. Trzeba jej troszke pilnować. Jak tam u Was w schronisku jest ze sprawdzaniem domku? Quote
florida_blue Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 hmmm... sprawdzanie domku... chetni rozmawiają z pracownikami, ale scronisko nie sprawdza domków tak jak my to robimy ... Quote
florida_blue Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 dziewczyny - jest dla niej ten dom czy nie ???? Bierzemy - bo ja zarezerwuję jak trzeba - i jesli bedziecie pytać to ustalimy hasło np. że z FORUM i bedzie czekała.. ??????? Quote
Recommended Posts