Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tę kilkuletnią bokserkę porzucił właściciel przywiązując ją smyczą do śmietnika na Groszu na początku grudnia 2006. Jest bardzo smutna i przerażona. Cierpi i bardzo tęskni. Jest wychudzona i zaniedbana.

kontakt:
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Częstochowie 42- 202 Częstochowa, ul. Gilowa 44/46
tel: 034 361 65 66

Wszystkie osoby na miejscu proszę o pomoc! ogłoszenia do gazet lokalnych, info o hotelach czy tymczasach w okolicy!! :modla:

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja chyba jestem głupia. Nie jestem w stanie pojąć jak można zrobić coś takiego, jak można wyrzucić ufającego, kochającego psiaka. Czy ktoś jest mi w stanie to wytłumaczyć? Jestem coraz starsza i chyba coraz głupsza. Nic, zupełnie nic do mnie nie dociera i nie jestem w stanie tego pojąć. Takie kochane, przerażone cudo :placz:
:wallbash: :wallbash: :wallbash:

Posted

[quote name='mama_Dorota']Ja chyba jestem głupia. Nie jestem w stanie pojąć jak można zrobić coś takiego, jak można wyrzucić ufającego, kochającego psiaka. Czy ktoś jest mi w stanie to wytłumaczyć? Jestem coraz starsza i chyba coraz głupsza. Nic, zupełnie nic do mnie nie dociera i nie jestem w stanie tego pojąć. Takie kochane, przerażone cudo :placz:
:wallbash: :wallbash: :wallbash:
Nie jesteś głupia, tylko NORMALNA i WRAŻLIWA. Nikt normalny nie pojmie tego, jak można wyrzucić zwierzę.
Podajmy jeszcze adres internetowy schroniska www.czestochowa.schronisko.net

Posted

florida czy możesz jutro zaciągnąć języka co z sunią, ponoć ktoś się nią interesuje. Takie info uzyskała niki_il telefonicznie jak chciała ją wirtualnie zaadoptować. Trzeba jej troszke pilnować. Jak tam u Was w schronisku jest ze sprawdzaniem domku?