Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też mam nadzieje, że brak wieści to dobre wieści. Kilka dni temu jeden borderkowaty psiak, który też wrócił z adopcji znalazł nowy domek i wygląda na to, że to ten jedyny. Teraz kolej na Milkę!

Posted

Milka pojechała do DS:) Karmelcia dzwoniła, że Państwo przeszli test super, są bardzo otwarci na pracę z nią, na wszelkie wskazówki, które im pomogą wychować tego małego wariata. Na pewno nie zabraknie jej ruchu bo w planach wycieczki po górach:) Becia ata Państwo są z Jeleniej i jak najbardziej chętni na wspólne spacery i porady:) Więcej napisze Karmelcia jak już wejdzie na wątek. Ja ze swojej strony chciałam wszystkim serdecznie podziękować za pomoc, za wszelkie działania, za zainteresowanie. Karmelciu dziękuję Ci pięknie!

Posted

Cudownie!!!!!! Ogromnie sie ciesze!!!!!! Jaka cudowna wiadomosc!!!!!

Marysiu - dzieki Twojemu zaangazowaniu udało się znaleźć dla Milki DS! W koncu, miejmy nadzieje, trafila na tych odpowiednich ludzi!! :) :) Dziękuję ci bardzo!

Posted

Karmelcia ma dzisiaj problem z netem,ale jak już będzie mogła to na pewno napisze więcej. Jutro będą świeże wieści jak tam pierwsza noc minęła itp:)
Mam nadzieję, że to już ostatni ostateczny prawdziwy dom Milki i , że wreszcie trafiła na swoich ludzi. Mnie jej powrót z adopcji dał wiele przemyśleń, wiem, że muszę zmienić plan działania jako DT a na razie w ogóle się wstrzymać...Kochani ja chciałabym przeznaczyć pieniądze z bazarku na Milkę na te dwie sunie, zachęcam Was również do wsparcia ich...nie dają mi zasnąć...http://www.dogomania.pl/threads/222655-2-suki-z-nu%C5%BCe%C5%84cem-g%C5%82odne-w-marnej-budzie!-Umr%C4%85-je%C5%9Bli-tam-zostan%C4%85!!-DT-na-CITO/page2

Posted

Bardzo sie cieszę! I z tego, że to jednak Jelenia G. też :-) może moja Tami wreszcie bedzie miała z kim naprawde pobiegać czasem :-)
Czulam, że to sie dobrze skończy, skoro mlodzi aktywni szukali aktywnego psa :-)