Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja rowniez jestem ciekawa bardzo jak tam Mila sie sprawuje :)

Dzis wieczor lub jutro rano wyjezdzam znow na 3dni... jak wroce to bede miala w koncu dostep do laptopa. Zrobie wtedy bazarek, moze z kartek hand-made na zyczenie ;)

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patkant napisał(a):
Ja rowniez jestem ciekawa bardzo jak tam Mila sie sprawuje :)

Dzis wieczor lub jutro rano wyjezdzam znow na 3dni... jak wroce to bede miala w koncu dostep do laptopa. Zrobie wtedy bazarek, moze z kartek hand-made na zyczenie ;)

Czekamy (NIE) cierpliwie na nowe wiadomości ;)

Posted

Jestem w stałym kontakcie z kermelcią- wszystko jest w porządku. Milka dużo biega po podwórku z córką karmelci, która uczy ją komend i nie ma czasu na brojenie i dokuczanie . Nie wiecie czy ogłoszenia dla Milki już się ukazały? Jeśli nie to można w nich podać numer kontaktu do karmeci: 506174727

Posted

Marysiu, te wszystkie ogŁoszenia, które ja pisałam sa juz dostepne - podawalam tam nr do Ciebie. Ale jak wroce to oglosze ja ponownie gdzie tylko sie bedzie dalo - bede dawala nr do karmelci.
Może, skoro milka tak spodobala sie córce Karmelci, to zostanie u nich na stale? ;) ehh, marze sobie tylko... ;)

Posted

masza44 napisał(a):
Miałam smsowe zapytanie o Milkę- Państwo z Jeleniej Góry- to do Opola mają bliżej niż do Krakowa:) przekierowałam na karmelcię

o matulu!!!trzymamyyyyyyyy;)

Posted

masza44 napisał(a):
Miałam smsowe zapytanie o Milkę- Państwo z Jeleniej Góry- to do Opola mają bliżej niż do Krakowa:) przekierowałam na karmelcię

To są ludzie, którzy chcieli adoptować moją rudą, wysłałam im inne propozycje, między innymi Milkę i są bardzo zainteresowani. Chcą sunię w typie aussie
Młodzi, aktywni, wydaje się, że to fajny domek. Wysyłam im numer do karmelci, który tu zamieściliście i trzymam kciuki.

Posted

Porta Nigra napisał(a):
To są ludzie, którzy chcieli adoptować moją rudą, wysłałam im inne propozycje, między innymi Milkę i są bardzo zainteresowani. Chcą sunię w typie aussie
Młodzi, aktywni, wydaje się, że to fajny domek. Wysyłam im numer do karmelci, który tu zamieściliście i trzymam kciuki.

Dziękuję za pomoc:) może się uda, mam nadzieję, że Milka ich nie przerazi żywotnością:)

Posted

Jakby co, to ja moge skoczyc na przedadopcyjną, może razem z azalią, lub osobno :-D ;-) A gdyby byli zainteresowani, to chetnie bede sie z nimi umawiać na spacery razem z moja Tami, tez jest żywotna i uwielbia biegac i bawić sie z pieskami, ma jedną koleżanke jamniczke mlodą, ale to za mało dla niej :-D
(A dodam jeszcze, że to ja wkleiłam na wątek podopiecznej Porta Nigra link do Milki, gdy przeczytałam, że ma więcej chetnych na sunie :cool3: )

Posted

masza44 napisał(a):
Dziękuję za pomoc:) może się uda, mam nadzieję, że Milka ich nie przerazi żywotnością:)

Jeśli chcą psa w typie aussie muszą być przygotowani na żywotność :-)
a jeśli zapewnią jej zajęcie, będzie spokojniejsza.

Posted

beta ata napisał(a):
Jakby co, to ja moge skoczyc na przedadopcyjną, może razem z azalią, lub osobno :-D ;-) A gdyby byli zainteresowani, to chetnie bede sie z nimi umawiać na spacery razem z moja Tami, tez jest żywotna i uwielbia biegac i bawić sie z pieskami, ma jedną koleżanke jamniczke mlodą, ale to za mało dla niej :-D
(A dodam jeszcze, że to ja wkleiłam na wątek podopiecznej Porta Nigra link do Milki, gdy przeczytałam, że ma więcej chetnych na sunie :cool3: )

To w takim razie trzymam kciuki i dziękuję. Milka jak się wybiega jest do rany przyłóż, ma trochę braków wychowawczych ( nie potrafi sama zostawać w domu, włazi na stół, żebra o jedzenie i kradnie je) ale to są rzeczy do nauczenia. U mnie już naprawdę o wiele bardziej znormalniała, tylko u mnie nakręcała się na malutką Malwinkę- cały czas ją ścigała- "pasła" , Malwina nawet siku nie mogła spokojnie zrobić...Z większym od siebie psem lub sama wybiegana powinna być fajowym pieskiem:)

Posted

czesc wszystkim
no wlasnie dzw do mnie Pani z zielonej gory i umowilysmy sie ze wpadnie w tyg z narzeczonym na kilka godz,pospacerujemy,zobacza jaka z niej wariatka,wypytam dokladnie o wszystko i moze jesli wizyta bedzie ok,to ja damy a wizyte u mnie potraktujemy jak PA??? JA TAK CZASEM ROBIE ,JAK LUDZIE FAJNIE SIE ZACHOWUJA I KILKA GODZ SPEDZONYCH W MOIM DOMU Z PSAMI nie odstraszy ich???co wy na to???
poza tym Milka szaleje zjadla juz 3 gabki,paczke kredek i zabrala sie za tel....wariatka ale chodze jej za dupka i mowie NIE WOLNO, na spacerze szaleje z moja bokserka i kundelkiem Frankiem,nie nadarzam za nimi patrzec jak chasaja po polu,ale w miare szybko wraca na przywolanie wiec jeszcze dodatkowo nagradzam ja smakolykiem i wszelkiemi poematami na temat JAK TO MILKA JEST SUPER ZE WRACA w domu musi byc w centrum zainteresowania,wlazi na stol,parapet,wszystko ja ciekawi ale nie pozwalam ,karce slownie ,wkoncu zalapie o co kaman,jest u mnie zaledwie kilka dni wiec cudow nie oczekujmy,musi mnie wyprobowac zeby wiedziec na ile moze sobie pozwolic!!!!!