Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lolalola napisał(a):
czesc Milusia Milusia!!!!!!:)

Zapytałam Myszę czy nie udostępniłaby na Twoje przelewy na Milkę swojego paypala. Milka już spakowana, po południu jedzie do Karmelci. Muszę jej kupić tylko jeszcze gryzaki na drogę.

Posted

masza44 napisał(a):
Zapytałam Myszę czy nie udostępniłaby na Twoje przelewy na Milkę swojego paypala. Milka już spakowana, po południu jedzie do Karmelci. Muszę jej kupić tylko jeszcze gryzaki na drogę.

gdyby tak dalo sie zrobic byloby super;)
kochana Malusia-oczywiscie zycze jej powodzenia i zeby ktos dojrzal i pokochal to cudo w koncu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zabawki musza byc,musi przyjechac ze swoimi zabawkami,a co;)

Posted

Aha, czyli sunia jest bezpieczna - a ile wynosi miesieczny koszt hotelowania?
Qrcze, nie mam jak sie zadeklarowac - ale bede pamietac o malutkiej.
Mam nadzieje, że szybko znajdzie domek. Niedawno oglaszałam podobną suczke, roczna - był duży odzew i właściwie szybko znalazla dom.

Posted

Milka będzie u karmelci, koszt to 300 zł z wyżywieniem wiec nie tak dużo, ja tutaj w Krk nie znalazłam tańszego hotelu nie mówiąc o domowym a na tym mi najbardziej zależało ( nie chciałam jej dawać do boksu). Ja myślę, że Milka szybko znajdzie dom, bo to taki podrośnięty szczeniak jeszcze. Dziękuje za obecność na wątku, to też się liczy. Dzisiaj porozsyłam jeszcze, może uda się jeszcze jakieś deklaracje zebrać.

Posted

masza44 napisał(a):
Milka będzie u karmelci, koszt to 300 zł z wyżywieniem wiec nie tak dużo, ja tutaj w Krk nie znalazłam tańszego hotelu nie mówiąc o domowym a na tym mi najbardziej zależało ( nie chciałam jej dawać do boksu). Ja myślę, że Milka szybko znajdzie dom, bo to taki podrośnięty szczeniak jeszcze. Dziękuje za obecność na wątku, to też się liczy. Dzisiaj porozsyłam jeszcze, może uda się jeszcze jakieś deklaracje zebrać.

To naprawdę przyzwoita cena hotelikowania ;)
Niestety nie mogę się nic zdeklarować :( ale trzymam mocno kciuki za Milkę !!!

Posted

wczoraj wysłałam info o Milce dziewczynia, która chcieła adoptować rudą z mojego podpisu (mam na nią kilka chętnych domków) i jest bardzo zainteresowana, tylko wczoraj nie mogła się z nikim skontaktować. Szuka psa w typie aussie. Wrzucam ją też na ausikowe forum.

Posted

Porta Nigra napisał(a):
wczoraj wysłałam info o Milce dziewczynia, która chcieła adoptować rudą z mojego podpisu (mam na nią kilka chętnych domków) i jest bardzo zainteresowana, tylko wczoraj nie mogła się z nikim skontaktować. Szuka psa w typie aussie. Wrzucam ją też na ausikowe forum.

Dziękuje pięknie:)

Posted

Porta Nigra napisał(a):

dziękujemy bardzo bardzo bardzo!!!

ataK napisał(a):
Wasza Milka dziś jedzie do DT, a moja Milka dziś opuszcza DT :)

gratulujemy :)

Marysiu, jak Milka?

Posted

Milka dojechała cała i zdrowa, facet wziął prawie stówę za transport ale podstawił ją pod sam dom. Była bardzo grzeczna. Milka bardzo spodobała się córeczce karmelci- ma dzisiaj z nią spać. Przelałam za 16 dni, na resztę nie ma na razie środków. Jutro ruszam z bazarkiem przetworowym. Patkant myślę, że można zmienić tytuł wątku, że potrzebujemy wsparcia finansowego, bo DT już jest.
Atka super, że Twoja Milka jedzie do DS:)
My mamy pierwszy spokojny wieczór od 2 tyg- Świnka wreszcie się wyluzowała a Malwina przestała się chować po kątach i pod meblami...ja myślę, że Milka nie tylko wyglądem podobna do bordera- ona ma i taki instynkt, po prostu inne psy próbuje paść...Pojechała w sam czas- właśnie powynoszono mi meble z kuchni do 2 pokoi, jest ciasno jak nie wiem.

Posted

moze milosc corki Karmelci do Milusi sprawi,ze Milusia zostanie tam na zawsze....:cool3::cool3:marze sobie.............
najwazniejsze,ze Milunia bezpieczna,za 2 tyg powinnam jakos stanac na nogi,wtedy wspomoge Milunie:loveu:

Posted

Lolalola napisał(a):
moze milosc corki Karmelci do Milusi sprawi,ze Milusia zostanie tam na zawsze....:cool3::cool3:marze sobie.............
najwazniejsze,ze Milunia bezpieczna,za 2 tyg powinnam jakos stanac na nogi,wtedy wspomoge Milunie:loveu:

To i ja ciuchutko przyłącze się do tego marzenia ;) Mileczka skradła już nie jedno serce :) to urocza sunieczka :)

Posted (edited)

Ola, wielkie dzieki za spostrzegawcza uwage :) jestem na killka dni bez laptopa i wszystko musze pisac z telefonu, co niestety jest okropnie mozolne i jakos mi umknela zamiana literki P na B ;)

Marysiu, czy odezwala sie moze ta pani z wroclawia ktora chciala milke ogladnac?

Edited by Patkant
Posted

Patkant napisał(a):
Ola, wielkie dzieki za spostrzegawcza uwage :) jestem na killka dni bez laptopa i wszystko musze pisac z telefonu, co niestety jest okropnie mozolne i jakos mi umknela zamiana literki P na B ;)

Marysiu, czy odezwala sie moze ta pani z wroclawia ktora chciala milke ogladnac?

Niestety nie:( Osobą decyzyjną w sprawie adopcji Milki jest teraz Karmelcia, my musimy ją jak najwięcej ogłaszać.

Posted

Kava napisał(a):
a kto bedzie nas nowinkami i zdjeciami karmil? moze Karmelcia zawita na watku?

na pewno zawita:) zresztą ja mam nadzieję, że Milka nie zapuści tam korzeni tylko szybko myknie do DS