Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_ogonek_ napisał(a):
zaglądam na wątek...
ręce już opadają, nie wiadomo co robić...

Haha ja teraz mam zajęcie uczę się na Postępowanie Administracyjne i nie wiem w co mam ręce włozyc czy w prawdę obiektywna czy w zawieszenie postępowania :D Hehe ...Cała noc jest moja:D

Posted

Ladymonia0610 napisał(a):
Haha ja teraz mam zajęcie uczę się na Postępowanie Administracyjne i nie wiem w co mam ręce włozyc czy w prawdę obiektywna czy w zawieszenie postępowania :D Hehe ...Cała noc jest moja:D

no to nie zazdroszczę...
ja mam za to napisać przemówienie, ale temat przynajmniej ciekawy i interesujący, gdyż mowa op stosunku czlowieka do zwierząt ;)

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Havanka napisał(a):
Bazarek właśnie sie zakończył. Pieniądze zostały przesłane na konto SHA ( bez wpłaty Moni ;) ). Kiedy sie zaksięguję, proszę o potwierdzenie na powyższym wątku.

Zapomniałam wpłacić..Havanko przepraszam :( Wpłace jutro ok?Na konto Twoje?

Posted

Havanka napisał(a):
Bazarek właśnie sie zakończył. Pieniądze zostały przesłane na konto SHA ( bez wpłaty Moni ;) ). Kiedy sie zaksięguję, proszę o potwierdzenie na powyższym wątku.

wpłynęło 100 złotych od Havanki

Posted

[quote name='Marinka']Z tego bazarku uzbierało się w sumie 250 złotych na pięć psiaków.
Z czego 73,50 już wpłynęło na konto SHA, a reszta dziś została wysłana przez ranias
http://www.dogomania.pl/threads/216402-PLISZKA_-CZEKAMY-!-ROZLICZAMY!Kosmetyki-Ciuchy-Lego-dla-psiak%C3%B3w

Proszę o potwierdzenie :)

potwierdzam wpływ kwoty 73,50 na konto SHA

i jeszcze:

wpłatę z PayPala 142,80 - przekazała Marinka na konto SHA

• 4 weeks later...
Posted

Uf, wreszcie znalazłam ten wątek! :-) Obiecalam fanty na bazarek, ale nie miałam jak ich pofocic ;-) Dzis postaram się, a jak mi wyjdzie, to sie okaże :-D. Jak bedę miała te zdjęcia, to przeslę, Ladymonia...