nika28 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 (edited) Postanowiłam jej założyć osobny wątek, bo jest w przytulisku chyba od jakiś 3 lat, i za nic nie może znaleźć domu... :-( Tutaj jest wątek zbiorczy psów z przytuliska w Głownie : http://www.dogomania.pl/threads/184024-Przytulisko-dla-zwierząt-w-Głownie.-ZBIERAMY-NA-BIURO... Gaja jest bardzo energiczną sunią. Uwielbia biegać, szaleć, a aportowanie wprost kocha. Mogłaby tak do upadłego, po rzucony przedmiot jest w stanie nawet wskoczyć do rzeki. Niestety na spacery w przytulisku chodzi bardzo rzadko, bo po prostu nie ma z kim. Większość czasu spędza w niewielkim boksie. Gaja cieszy się na widok człowieka jak żaden inny pies, trudno opisać to słowami. Po prostu cieszy się całą sobą, uśmiecha, liże po rękach, a jak wychodzi na spacer, to aż trudno utrzymać ją na smyczy, skacze na opiekuna, jest zachwycona. Jest bardzo towarzyska i ufna do wszystkich, nawet do obcych. Ma ok. 4 lata, i większość swojego życia spędziła w przytulisku... A mimo to nie straciła nadziei, i kocha wszystkich. Gaja toleruje inne psy. Nie wiem za to jak z kotami. Jest średniej wielkości (trochę większa od amstaffa), za to jest dosyć silna. Gaja jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona, posiada też chipa i książeczkę zdrowia. Można ją adoptować od zaraz ! Nie rozumiem dlaczego ona tyle lat jest w schronisku, i jeszcze nikt jej nie pokochał :( Edited July 25, 2012 by nika28 Quote
Korciaczki Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Jaka uśmiechnięta : )) Gaja - takie ładne imię... Kciuki za domek. Quote
kinia098 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 na początek podniosę malutką jeszcze wyżej :) Quote
nika28 Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Witam wszystkich na wątku :) I proszę o zaglądanie :) Quote
nika28 Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Trochę dzisiaj Gaję poogłaszałam. W sobotę bardzo się cieszyła, mam siniaka na nodze :) Jest na prawdę silna, no ale co się dziwić, jak siedzi cały dzień w boksie, to po wyjściu z boksu jest tak zachwycona, biega, szaleje, skacze na człowieka... Dlaczego ona nie ma domu, nie rozumiem.. :( Quote
siwuniaa84 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Gaja :) moja mordko kochana :) podnoszę Cię na pierwszą :) Oby jak najszybciej znalazł się dla Ciebie cieplutki domek :) Quote
nika28 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Przed chwilą miałam telefon o Gaję, ale Państwo szybko zakończyli rozmowę, więc chyba nic z tego :( Quote
kinia098 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 cichutko tutaj :( podniosę chociaż ślicznotkę. Quote
nika28 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Cichutko, chyba nikomu Gajka się nie podoba :( Quote
nika28 Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Zrobię dzisiaj Gajce wydarzenie na FB... Może to pomoże w znalezieniu jej domu... Quote
yvonne_swiss Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 nika28 napisał(a):Zrobię dzisiaj Gajce wydarzenie na FB... Może to pomoże w znalezieniu jej domu... kurcze tylko dobrze sprawdzcie ich potencjalych przyjaciol zeby to nie byli kanapowcy bo zginie sunka , oby szybko ja domek znalazl Quote
nika28 Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Witam yvonne_swiss u Gaji :) Domek oczywiście będzie sprawdzony, jeśli taki się pojawi... Wydarzenie na FB : http://www.facebook.com/event.php?eid=172643932825217 Quote
Basia Z. Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Witam i ja u Gai. Pokibicuję suni. Śliczna jest. To się chyba rzadko zdarza u psów, żeby na białym pyszczku był czarny nos, oczy w czarnej oprawie i nieskazitelnie czarne "usta" :) w uśmiechu świetnie to wygląda Quote
Basia Z. Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Tak sobie pomyślałam, że może Gaja spodobałaby się jakiemuś amatorowi fresbee i zechciałby ją adoptować ktoś kto uprawia z psami ten sport. Czy ona naprawdę gania ten talerzyk ? Quote
nika28 Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 [quote name='Basia Z.']Tak sobie pomyślałam, że może Gaja spodobałaby się jakiemuś amatorowi fresbee i zechciałby ją adoptować ktoś kto uprawia z psami ten sport. Czy ona naprawdę gania ten talerzyk ? Gania :) Tylko gdzie znaleźć takiego amatora frisbee ? :( Gaja coś była dzisiaj smutna :( Quote
Recommended Posts