Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Postanowiłam jej założyć osobny wątek, bo jest w przytulisku chyba od jakiś 3 lat, i za nic nie może znaleźć domu... :-(

Tutaj jest wątek zbiorczy psów z przytuliska w Głownie : http://www.dogomania.pl/threads/184024-Przytulisko-dla-zwierząt-w-Głownie.-ZBIERAMY-NA-BIURO...

Gaja jest bardzo energiczną sunią. Uwielbia biegać, szaleć, a aportowanie wprost kocha. Mogłaby tak do upadłego, po rzucony przedmiot jest w stanie nawet wskoczyć do rzeki. Niestety na spacery w przytulisku chodzi bardzo rzadko, bo po prostu nie ma z kim. Większość czasu spędza w niewielkim boksie. Gaja cieszy się na widok człowieka jak żaden inny pies, trudno opisać to słowami. Po prostu cieszy się całą sobą, uśmiecha, liże po rękach, a jak wychodzi na spacer, to aż trudno utrzymać ją na smyczy, skacze na opiekuna, jest zachwycona. Jest bardzo towarzyska i ufna do wszystkich, nawet do obcych. Ma ok. 4 lata, i większość swojego życia spędziła w przytulisku... A mimo to nie straciła nadziei, i kocha wszystkich.

Gaja toleruje inne psy. Nie wiem za to jak z kotami. Jest średniej wielkości (trochę większa od amstaffa), za to jest dosyć silna.

Gaja jest wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona, posiada też chipa i książeczkę zdrowia. Można ją adoptować od zaraz !

Nie rozumiem dlaczego ona tyle lat jest w schronisku, i jeszcze nikt jej nie pokochał :(

Edited by nika28
  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Trochę dzisiaj Gaję poogłaszałam.

W sobotę bardzo się cieszyła, mam siniaka na nodze :) Jest na prawdę silna, no ale co się dziwić, jak siedzi cały dzień w boksie, to po wyjściu z boksu jest tak zachwycona, biega, szaleje, skacze na człowieka... Dlaczego ona nie ma domu, nie rozumiem.. :(

Posted

nika28 napisał(a):
Zrobię dzisiaj Gajce wydarzenie na FB... Może to pomoże w znalezieniu jej domu...

kurcze tylko dobrze sprawdzcie ich potencjalych przyjaciol zeby to nie byli kanapowcy bo zginie sunka , oby szybko ja domek znalazl

Posted

Witam i ja u Gai. Pokibicuję suni. Śliczna jest. To się chyba rzadko zdarza u psów, żeby na białym pyszczku był czarny nos, oczy w czarnej oprawie i nieskazitelnie czarne "usta" :) w uśmiechu świetnie to wygląda

Posted

Tak sobie pomyślałam, że może Gaja spodobałaby się jakiemuś amatorowi fresbee i zechciałby ją adoptować ktoś kto uprawia z psami ten sport. Czy ona naprawdę gania ten talerzyk ?

Posted

[quote name='Basia Z.']Tak sobie pomyślałam, że może Gaja spodobałaby się jakiemuś amatorowi fresbee i zechciałby ją adoptować ktoś kto uprawia z psami ten sport. Czy ona naprawdę gania ten talerzyk ?

Gania :)
Tylko gdzie znaleźć takiego amatora frisbee ? :(

Gaja coś była dzisiaj smutna :(