BasiaD Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 A co to za różnica jakiej maści futro...Wszystkie koty są piękne..I szylkrecie najlepiej jakby poszły do domku razem bo są bardzo żżyte..I wiadomo, że wtedy to i właściciel ma lepiej, bo jak zostaną same to mogą sobie "pogadać" jak kot z kotem..Wszyscy kociarze wiedzą, że najlepiej brać po 2 koty z jednego miotu, obojetnie jakiej płci..Rodzeństwo zawsz siefajnie dogaduje jak się je od mamuśki zabiera jednocześnie...Trzyam kciuki za pięknoty Quote
sleepingbyday Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 różnica, bo jak ktos chce czarnego, to nie ogląda białych ;-). Quote
sleepingbyday Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 bazarek dla kociaków przyniósł 30zł. zawsze coś na te długi pójdzie. troche był pechowy, bo pomieszałysmy fanty, ale dało radę. w dalszym ciągu szylkretki szukaja. co jest dla mnie niezrozumiałe - młodziutkie o pieknym nietypowym umaszczeniu! zazwyczaj szukanie domu dla takich to jak pstryknięcie palcem... Quote
Ewa i flatki Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Niedobrze, że nikt tych cudów nie wypatrzył, ale podnoszę chociaż ! Quote
sleepingbyday Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 dzięki :-). nie wiem, jak kurczęb rozliczyć bazarek. print screenem przelewu? Quote
BasiaD Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Podnoszę pięknoty..Niech im się poszczęści... Quote
sleepingbyday Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 wchodzą w wiek dorosły już. śliczne koty a chętnych niet Quote
BasiaD Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ja też jestem przerażona..Ile tych kocich bid na dogo,przybywają w postępie geometrycznym..NA miau to aż boję się zaglądać..Ale mam nadzieję, że nie wszyscy chcą tylko kociaczki..Ja osobiście preferuję adopcje dorosłych kotów..I podnoszę Twoje ślicznoty, niech im Mikołaj domek przyniesie... Quote
sleepingbyday Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 na miau nie bywam, ale znam kilka osób pomagającym - głównie - kotom i nasza osiedlowa karmicielke i wiem, że kotów jest sporo. wiem też, że dzikie radza sobie lepiej, niż psy, ale co z tego? choroby, nadpodaż, głód i zimno też ich dotyczą. Quote
Ewa i flatki Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ogólnie masakra, dlatego chociaż podniose ! Quote
sleepingbyday Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 nie moge, ten watek jest naprawdę smutny! mam dosc nowe fotki szylkretek, ale nie wiem miedy, bo to łańcuszek ludzi jest. Quote
sleepingbyday Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 mam nowe fotki sióstr, proszę, patrzcie i podziwiajcie: dziewczyny razem: To jest Plamka: a to jest Pestka: tutaj Pestka w odsłonie demonicznej ;-) z ogłoszenia: Siostry urodziły się w lipcu 2011. Pestka jest oswojona, Plamka trochę mniej, ale w domu szybko będą słodkimi, rozbrykanymi kociakami. Siostry mogą być adoptowane razem lub oddzielnie. Szukamy dla nich domu nie wychodzącego. Kotki, po osiągnięciu odpowiedniego wieku, zostaną wysterylizowane na koszt Fundacji, z którą zostanie podpisana umowa adopcyjna. Kontakt w sprawie adopcji: Wanda, tel. 605 203 424 Quote
sleepingbyday Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 kotki dalej szukają domów :-(. jakaś klątwa, jak nic. Quote
Ewa i flatki Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nooo - gdzie te domeczki, gdzie ? Quote
Ewa i flatki Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 W pierwszym dniu nowego roku życzę naszym koteczkom, żeby wreszcie ich ludzie odnalezli do nich drogę ! Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Ewa, dzięki za obecność na tym smętnym wątku. mam nadzieję, ze uda im się znaleźć domy, tak noworocznie. Quote
Ewa i flatki Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 No co ? Nic ?- nikt nie adoptuje cudnej szylkretki ???????? Quote
sleepingbyday Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 wiesz, dawno nie pytałam oszykretki, choć pewnie bym miała info, jkaby cos sie zmieniło. ale napisze do gosi z cichą nadzieją.... Quote
Ewa i flatki Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Mamy swój ekskluzywny, dwuosobowy wątek LOL Quote
sleepingbyday Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 dokładnie :-). jako, ze wsumie nikt tu nie zagląda, mogłybysmy obrobic tyłki połowie polski albo zawiązac spisek i nikt by się nie zorientował.... Quote
lunarmermaid Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 No to będę trzecia - gdyby nie warunki mieszkaniowe to już bym obie wzięła! Uwielbiam szylkretki,moja pierwsza kotka była podobna do Plamki. Teraz mam kocura i na razie nie mam miejsca dla drugiego kota.A szkoda... Quote
Recommended Posts