What May NN Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 albo ma zmiany neurologiczne :-( Quote
Ajula Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 What May NN napisał(a):albo ma zmiany neurologiczne :-( a to swoją drogą....... Quote
erka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 A może tu by spróbować? http://www.dogomania.pl/threads/192051-hospicjum-dla-psów-starszych-i-niepełnosprawnych-za-2-tyg.-otwarcie-. Quote
snuszak Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 trafiłam przypadkowo do suni, serce się kraje jak można po tylu latach psiaka w taki sposób potraktować :( Quote
jkp Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Nie wiem czy komuś nie "poszła w długą" bo ona trochę chodzi jak nakręcona i płacze jak ją coś zatrzyma w tej drodze . No na razie krąży po moim ogrodzie a moje suki i koty obrażone w domu. Quote
xxxx52 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Te zachowanie psinki moze jest spowodowane zaburzeniem wzroku ,i tesknota za swoim wieloletnim domem. Czy wet zdecydowal sie zrobic porzadek z tymi zepsutymi zebami co dla psa w tym wieku sa mordercze.Czy wet.wypowiedzial sie jaka narkoze dla tego pieska mozna zastosowac ,zeby serduszko wytrzymalo,sa narkozy wziewne i na bazie morfiny. Quote
erka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Sunieczka potrzebuje dt. Czy znacie moze jeszcze jakieś hotele dla staruszków? Quote
Ajula Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 mieszkamy niby w takim cywilizowanym regionie, a nawet z hotelami dla zdrowych młodych psów mamy kłopot :roll: a tej staruszki to już w ogóle nie ma gdzie umieścić, na razie u Asi - co dalej nie wiadomo Quote
jkp Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Bunia bez zmian, dobrze ,ze jest ciepło to na razie krąży po moim ogródku ale co będzie dalej jak przyjdą chłodne dni to nie wiem. Trzymajcie kciuki bo jutro Bunia jedzie " na przechowanie " ,nie wiem jak inne miejsce na nią wpłynie , no i nie ma tam ogródka do tuptania więc nie wiem jak to będzie. Quote
erka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 A jak będzie dobrze, to Bunia bedzie mogła tam dłużej zostać? Quote
jkp Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 No raczej nie, bo to może i DT ale krótkotrwały bo Bunia wymaga opieki lub może raczej nadzoru stałego a to dom młodych ludzi i pracujących = wszyscy w biegu. Quote
supergoga Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Myślę na razie - żal sunieczki bardzo bardzo. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 jkp ja mogę tylko jakimś bazarkiem wspomóc , kasa potrzebna ? Quote
Ajula Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 JKP chyba w tych dniach musiała wyjechać, Bunia miała iść na przechowanie do znajomych, Asia wróci, to pewnie napisze, co się dzieje ze staruszką Quote
kmk Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Filmik z Bunią z włączonym "trybem chodzenia" :) [ubiegły tydzień] [video=youtube;yDT8I-qNyMY]http://www.youtube.com/watch?v=yDT8I-qNyMY[/video] Quote
xxxx52 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Chodzi dziewczyna normalnie,nie widze nic podejrzanego w tym tuptaniu. Quote
Ajula Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 podrzucę Bunię, choć już straciłam nadzieję, że ktoś ją weźmie na DT Quote
What May NN Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 jest ktos od staruszków chyba, co? jedna ciotka bierze staruszki na dozywotni dt, moze trzeba spytac... nie bardzo pamietam tylko kto.. Quote
Ajula Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Renata z Sochaczewa, ale do niej jest kolejka może ktoś jeszcze - ale nie znam Quote
moni12 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Czarodziejka tez chyba bierze starowinki. Najgorsze jest to , ze wszystkie domy zapsione, ale trzeba pytac, moze babulince się poszczęści. Quote
snuszak Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 trzeba mieć nadzieję, bo ostatnio nasz dziadeczek z mosiny znalazł super dom, z ogłoszeń, może warto postarać się ją ogłosić? Quote
jkp Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Dopiero w pn bede wiedziała jak Bunia w warunkach domowych , na razie wiem ,ze nie mam alarmujacych SMSow Quote
erka Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 No to nie jest źle. Może zacząć ogłaszać Bunię z jakimś tekstem wyciskaczem łez, może ktos się zlituje. Quote
Recommended Posts