Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem czy komuś nie "poszła w długą" bo ona trochę chodzi jak nakręcona i płacze jak ją coś zatrzyma w tej drodze . No na razie krąży po moim ogrodzie a moje suki i koty obrażone w domu.

Posted

Te zachowanie psinki moze jest spowodowane zaburzeniem wzroku ,i tesknota za swoim wieloletnim domem.
Czy wet zdecydowal sie zrobic porzadek z tymi zepsutymi zebami co dla psa w tym wieku sa mordercze.Czy wet.wypowiedzial sie jaka narkoze dla tego pieska mozna zastosowac ,zeby serduszko wytrzymalo,sa narkozy wziewne i na bazie morfiny.

Posted

mieszkamy niby w takim cywilizowanym regionie, a nawet z hotelami dla zdrowych młodych psów mamy kłopot :roll:
a tej staruszki to już w ogóle nie ma gdzie umieścić, na razie u Asi - co dalej nie wiadomo

Posted

Bunia bez zmian, dobrze ,ze jest ciepło to na razie krąży po moim ogródku ale co będzie dalej jak przyjdą chłodne dni to nie wiem.
Trzymajcie kciuki bo jutro Bunia jedzie " na przechowanie " ,nie wiem jak inne miejsce na nią wpłynie , no i nie ma tam ogródka do tuptania więc nie wiem jak to będzie.

Posted

No raczej nie, bo to może i DT ale krótkotrwały bo Bunia wymaga opieki lub może raczej nadzoru stałego a to dom młodych ludzi i pracujących = wszyscy w biegu.

Posted

JKP chyba w tych dniach musiała wyjechać, Bunia miała iść na przechowanie do znajomych,
Asia wróci, to pewnie napisze, co się dzieje ze staruszką

Posted

Filmik z Bunią z włączonym "trybem chodzenia" :) [ubiegły tydzień]

[video=youtube;yDT8I-qNyMY]http://www.youtube.com/watch?v=yDT8I-qNyMY[/video]