Rotti Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 MSMIMI to zaczyna mi przypominać słynną kłótnie o charty To aż taka słynna była ? :) W sumie w porówniu z innymi to był pryszcz :) Charciarze się nie kłoca - wymieniaja poglądy :lol: pół dogomani już napewno świetnie się bawi zajadając czipsy i czytając relacje z rozgrywek Nie bawimy się, tylko obserwijemy :) A ja chipsów nie jadam, więc jest już o 1% mniej :D nie wiem czy jeszcze sobie życzysz jakichkolwiek postów ode mnie, takie mam wątpliwości po Twoich przykrych dla mnie słowach, że nie chcesz ze mną rozmawiać ale zaryzykuję Znam tufi osobiście i nie jest to osboba zjadliwa :) Jeżeli mówi, że chce rozmawiać, to znaczy, że che uzyskać konsensus :D może faktycznie jestem zbyt nieufna i podejrzliwa Nie jesteś w tym jedyna. Otwórz się dla ludzi. Ja to zrobiłam i jest mi lepiej :D bo nie chciałam z nim jechac w góry po 2 dniach znajomości Ajjjj, ja bym nie pojechała. To jeszcze nie byłby "mój facet" ale życzę samych przyjemnyc chwil :) Poibnformuj kiedy jedziesz, żebyśmy w razie czego wiedzieli kiedy Cię szukać :D jednak warto napisać tą liste lektur, Jasne !!! :D Ja też chaiłabym coś więcej wiedzieć niż tylko o wychowniu :) więc zapraszam wszystkich zainteresowanych do postu założonego przez tufi TU Pokazałaś klasę :lol: Z tym , ze zauważ, że tufi też jest niezłym "przeciwnikiem" :) To jest na oprawdę cool kobitka. I zna się na rzeczy. Może się jednak dogadacie ? :) Quote
MSMIMI Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 rotti napisała: MSMIMI Cytat: to zaczyna mi przypominać słynną kłótnie o charty To aż taka słynna była ? W sumie w porówniu z innymi to był pryszcz Charciarze się nie kłoca - wymieniaja poglądy piszesz o jakiejś kłótni charciarzy na dogomani? :hmmmm: bo ja pisałam o "panu Tadeuszu":hmmmm: Ajjjj, ja bym nie pojechała. To jeszcze nie byłby "mój facet" ale życzę samych przyjemnyc chwil Poibnformuj kiedy jedziesz, żebyśmy w razie czego wiedzieli kiedy Cię szukać to było 3 lata temu- nie pojechałam i nie był jeszcze wtedy moim chopem :lol: Z tym , ze zauważ, że tufi też jest niezłym "przeciwnikiem" To jest na oprawdę cool kobitka. I zna się na rzeczy. nigdy w to nie wątpiłam, zresztą korespondowałysmy jakiś czas i wiele sie dowiedziałam właśnie od niej :happy1: Może się jednak dogadacie ? napewno tak no i zaś zamiast nauki- dogomania :oops: 4:13 jak ja nie cierpie sesji :madgo: Quote
tunio Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Rotti pisala o gr.X na ktora serdecznie zapraszamy 8) A wiec teraz czekamy na Tufi a ona lape na zgode poda bo jak nie..... :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Gotrek Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Oto zdjęcia Gemballi Dziedzictwo Tudora, jakie przesłał jahu11: Quote
Tagir Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Dziękuje Ci mgd_a za pomoc !!!Nie mam jeszcze odpowiedzi co do wcześniejszych jej zdjęć.Jeśli chodzi o zdjęcia mojej suni to przesyłałem je swego czasu do zainteresowanych.Jeżeli ktoś życzyłby sobie jeszcze je obejrzeć to nie widzę problemu.... :D No i oczywiście jak tylko będę miał zdjęcia nowego mojego maleństwa też dołączę :grins: Quote
tunio Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 a nie moglbys ich dac tutaj ? 8) Wtedy wszyscy by zobaczyli zaraz jakby weszli do tematu 8) Quote
Rotti Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Cary Pijana jesteś ? :o :lol: Przecież to są właśnie te zdjęcia. Quote
tunio Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Rotti chodzi mi o ten cytat Jeśli chodzi o zdjęcia mojej suni to przesyłałem je swego czasu do zainteresowanych Ze zdjecia suczki Jahu 8) Quote
Rotti Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Cary Teraz to juz CIe w ogóle nie rozumiem :) Quote
tufi Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Biala suczka na zdjeciach to Gemballa. Zdjecia Szelmy - suni jaha - wyslane byly zainteresowanym na maila. Rotti, Ty chyba jestes pijana ;) Quote
Rotti Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 tufi ale tam jest napisane Oto zdjęcia Gemballi Dziedzictwo Tudora, jakie przesłał jahu11 A ja dzisiaj fiolecik tylko wirtualnie :) Quote
tunio Posted January 18, 2004 Posted January 18, 2004 Rotti moze powiem tak mnie chodzi o foty suczki Jahu zeby dal tutaj ..... Bo to nie jest suczka Jahu...... Rotti to zdrowko za moje pokretne tlumaczenie i porzucmy to :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
word Posted January 20, 2004 Author Posted January 20, 2004 kurcze, nie bylo mnie kilka dni i juz nie moglem poznac topiku! :lol: :lol: jahu - bedzie super jezeli uda Ci sie wkleic zdjecia suni jako szczeniaka! z checia zobacze jak wyglada szczeniak, ktory wyrosl na calkiem ladnego bullka (oczywiscie wg mnie, bo jednak caly czas jestem "niedoswiadczony") to w sumie jest nadal aktualne wiec powtorze, bo chyba gdzies sie to zagubilo w ogolnej dyskusji - jezeli macie jakies zdjecia, lub znacie adresy, gdzie mozna zobaczyc szczeniaki, z ktorych wyrosly ladne psy - poprosze o wklejenie. :D Quote
tufi Posted January 20, 2004 Posted January 20, 2004 A ja wlasnie otrzymalam zdjecia 6-tygodniowych maluchow z Buteo! Slodziachne i przepiekne! Dwa biale - dziewczynka i chlopiec urodzone 6 grudnia 2003 z polaczenia nosferatu buteo x kiladagh beetlejuice. Quote
tufi Posted January 20, 2004 Posted January 20, 2004 A te zdjecia, o ktorych mowil jahu sa kilka postwo wyzej :) Quote
Tagir Posted January 20, 2004 Posted January 20, 2004 Super tufi daj je na forum lub priva !!! co do zdjęć Gemballi (suczki znajomych) tych ze szczenięctwa to jeszcze nie dostałem odpowiedzi.Zobaczymy bo oni zawsze długo odpowiadają..... :lol: a co do mojej sunki to zrobie jej kilka nowych zdjęć bo te które wysyłałem były sprzed kilku miesięcy.Szelma dopiero co skończyła 20 mc więc te kilka to pewnie duża różnica.Tak myślę, choć przebywająć z psem na co dzień przeocza się dorastanie :) .no i poszperam w archiwum i pokaże też te zdjęcia jak miała ok 2 mc i wcześniej.Będzie porównanie dla osób spragnionych wiedzy :D Gwoli tejże moge powiedzieć narazie tylko o jednej wystawie Szelmy w klasie młodzieży.Na 3 w knkurencji była druga, ocena doskonała , dobrze zapowiadająca się , może nieco szeroko osadzone uszy....(taka mniej wiecej była ocena pani Standełło). poproszę tylko o pomoc mgd_e w wstawieniu zdjęć.... No i mam jeszcze info dot. Timaru.jak wiecie starałem się o suczkę po HH i Ch. Lubjan ROCK & STONE.No i udało się !!! Wiem narazie tylko że jest 5 suczek.W tym jedna którą kupie.....nie wiem tylko jescze która bo Pani Ola w tej chwili stara się wyprowadzić wszystko na prostą i wybierać będzie za jakieś 2 tygodnie.Jak tylko dostanę jakieś zdjęcia to opublikuję :wink: Quote
tufi Posted January 20, 2004 Posted January 20, 2004 No nie wiem, czy moge - skoro zdjec nie ma jeszce na stronie... Szczeniaki sa naprawde przesliczne :) ew. na priva wysle ;) Bo tu i tak nie umieszcze, bo dostalam mailem... Quote
Recommended Posts