andegawenka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Chandra']W sensie zastrzyki z wit. B12?[/QUOTE] Dokładnie tak... Quote
Chandra Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Mam nawet w domu bo sama sobie robię na moj kręgosłup z koleji ale zawsze z jakimś przeciwzapalnym. Pogadam z moją wetką. Dzięki wielkie... Quote
andegawenka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Chandra']Mam nawet w domu bo sama sobie robię na moj kręgosłup z koleji ale zawsze z jakimś przeciwzapalnym. Pogadam z moją wetką. Dzięki wielkie...[/QUOTE] Ja jestem uczulona, ale mój Niuniuś dostawał i piorunem stawał na nogi a przy tym mógł sobie nas pogryźć do woli:p Quote
Chandra Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Bary nie skorzysta z takiej opcji nigdy nie warknął nawet przy zastrzyku ani żadnym innym zabiegu u weta. To anioł nie pies :) Quote
andegawenka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Chandra']Bary nie skorzysta z takiej opcji nigdy nie warknął nawet przy zastrzyku ani żadnym innym zabiegu u weta. To anioł nie pies :)[/QUOTE] Był niewidomy, ze schroniska a chorób miał dużo w sobie... Quote
Chandra Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Jak widzicie, jest dużo lepiej. Pomimo bólu Bary nadal jest pełen życia, radości i wiary w człowieka. Utykanie moim zdaniem jest teraz typowo biodrowe, wiec stan zapalny kolana najprawdopodobniej mamy na razie z głowy :) Liczę, że w weekend Wetka spojrzy na niego swoim fachowym okiem. Serce mi pęka kiedy myślę o nadchodzącej zimie:placz:. Zadziwia mnie jego radość życia, nie wiem czy człowiek żyjąc z nieustannym bólem byłby w stanie się tak cieszyć każdą chwilą jak Barry. Kiedy jestem u niego nie odchodzi na krok i domaga się pieszczot. Nie wyobrażam sobie zostawienia go przez kolejną zimę na mrozie. Quote
tatankas Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ale on jest piękny i wystają mu dolne ząbki jak mojej :p Quote
Kapsel Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Nie mam kompletnie pomysłu jak mu pomóc :-( Hotelik chociaż przez zimę, ale skąd kasę??? :shake: Quote
Chandra Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Prawdziwy słodziak i dodam jeszcze, że zyskuje przy bliższym poznaniu:). Quote
andegawenka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Alu, wprawdzie to chłopak, ale te wszystkie fotki to jak moja Kara:-( Quote
Kapsel Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='andegawenka']Alu, wprawdzie to chłopak, ale te wszystkie fotki to jak moja Kara:-([/QUOTE] Ninuś :calus::-( nie wiem co napisać.... że to przeznaczenie? nie, lepiej nie pisać :shake: Quote
tatankas Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Kapsel']Ninuś :calus::-( nie wiem co napisać.... że to przeznaczenie? nie, lepiej nie pisać :shake:[/QUOTE] Lepiej nie kusić ;) Quote
andegawenka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Kapsel']Ninuś :calus::-( nie wiem co napisać.... że to przeznaczenie? nie, lepiej nie pisać :shake:[/QUOTE] Gdybym tylko mogła?:-( Quote
Chandra Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 :oops: Znowu bardzo poproszę o wyjaśnienie... Quote
Chandra Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ja juz powoli zaczynam się zastanawiać, co mogła bym sprzedać, żeby uzbierać jakaś większa kwotę, która wystarczyłaby, żeby uzbierać na kilka miesięcy. Niestety większość rzeczy po prostu już pooddawałam na bazarki. Czy nie udało by się zdobyć czegoś tańszego niż te trzysta zł? Quote
tatankas Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Chandra']Ja juz powoli zaczynam się zastanawiać, co mogła bym sprzedać, żeby uzbierać jakaś większa kwotę, która wystarczyłaby, żeby uzbierać na kilka miesięcy. Niestety większość rzeczy po prostu już pooddawałam na bazarki. Czy nie udało by się zdobyć czegoś tańszego niż te trzysta zł?[/QUOTE] Niestety takie są ceny,300zł to i tak mało,bo na niektóre psy zbieramy 400-500zł na miesiąc :( Quote
andegawenka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='tatankas']Niestety takie są ceny,300zł to i tak mało,bo na niektóre psy zbieramy 400-500zł na miesiąc :([/QUOTE] ...dokładnie, tym bardziej że boksera duzym określają, a przecież to średnie pieszczoszki... Quote
Chandra Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł, co mogła bym zrobić? Wydarzenie na Fb, ogloszenia na portalach ogłoszeniowych? Quote
andegawenka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Chandra']Czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł, co mogła bym zrobić? Wydarzenie na Fb, ogloszenia na portalach ogłoszeniowych?[/QUOTE] daj namiary na FB Quote
Chandra Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Nie chcę zapeszyć,ale bardzo proszę o mocne kciukowanie ;) Quote
tatankas Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Chandra']Nie chcę zapeszyć,ale bardzo proszę o mocne kciukowanie ;)[/QUOTE] Trzymamy baaaaaaaaardzo mocno :) Quote
Chandra Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Pomogło to trzymanie !!!! Mogę napisać to magiczne słowo: REZERWACJA! Myślę, że już dziś mogła bym napisać, że Bary jest w nowym domu, ale suczka tych państwa ma cieczkę i musimy się wstrzymać jakieś 2 tygodnie. To da nam czas na kastrację i zapoznanie się psiaków, bo mieszkają jakieś 10 km od nas:lol: Domek sprawdzony, mają MT do tego samego hodowcy co ja moją suczkę i trafili tam po zobaczeniu mojej Chandry. Byli wtedy w żałobie po bokserze. Quote
Chandra Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Dodam jeszcze, że na trocoxilu przestał utykać i w nowym domu mają spróbować odstawić leki... Quote
Kapsel Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='Chandra']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Pomogło to trzymanie !!!! Mogę napisać to magiczne słowo: REZERWACJA! Myślę, że już dziś mogła bym napisać, że Bary jest w nowym domu, ale suczka tych państwa ma cieczkę i musimy się wstrzymać jakieś 2 tygodnie. To da nam czas na kastrację i zapoznanie się psiaków, bo mieszkają jakieś 10 km od nas:lol: Domek sprawdzony, mają MT do tego samego hodowcy co ja moją suczkę i trafili tam po zobaczeniu mojej Chandry. Byli wtedy w żałobie po bokserze.[/QUOTE] Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao::cunao::cunao: Dzięki Chandra za tak cudowne wiadomości!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts