Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chandra']Mam nawet w domu bo sama sobie robię na moj kręgosłup z koleji ale zawsze z jakimś przeciwzapalnym. Pogadam z moją wetką. Dzięki wielkie...[/QUOTE]

Ja jestem uczulona, ale mój Niuniuś dostawał i piorunem stawał na nogi a przy tym mógł sobie nas pogryźć do woli:p

Posted

[quote name='Chandra']Bary nie skorzysta z takiej opcji nigdy nie warknął nawet przy zastrzyku ani żadnym innym zabiegu u weta. To anioł nie pies :)[/QUOTE]

Był niewidomy, ze schroniska a chorób miał dużo w sobie...

Posted

Jak widzicie, jest dużo lepiej. Pomimo bólu Bary nadal jest pełen życia, radości i wiary w człowieka.

Utykanie moim zdaniem jest teraz typowo biodrowe, wiec stan zapalny kolana najprawdopodobniej mamy na razie z głowy :) Liczę, że w weekend Wetka spojrzy na niego swoim fachowym okiem.

Serce mi pęka kiedy myślę o nadchodzącej zimie:placz:. Zadziwia mnie jego radość życia, nie wiem czy człowiek żyjąc z nieustannym bólem byłby w stanie się tak cieszyć każdą chwilą jak Barry. Kiedy jestem u niego nie odchodzi na krok i domaga się pieszczot. Nie wyobrażam sobie zostawienia go przez kolejną zimę na mrozie.

Posted

[quote name='andegawenka']Alu, wprawdzie to chłopak, ale te wszystkie fotki to jak moja Kara:-([/QUOTE]
Ninuś :calus::-( nie wiem co napisać.... że to przeznaczenie? nie, lepiej nie pisać :shake:

Posted

[quote name='Kapsel']Ninuś :calus::-( nie wiem co napisać.... że to przeznaczenie? nie, lepiej nie pisać :shake:[/QUOTE]

Lepiej nie kusić ;)

Posted

Ja juz powoli zaczynam się zastanawiać, co mogła bym sprzedać, żeby uzbierać jakaś większa kwotę, która wystarczyłaby, żeby uzbierać na kilka miesięcy. Niestety większość rzeczy po prostu już pooddawałam na bazarki. Czy nie udało by się zdobyć czegoś tańszego niż te trzysta zł?

Posted

[quote name='Chandra']Ja juz powoli zaczynam się zastanawiać, co mogła bym sprzedać, żeby uzbierać jakaś większa kwotę, która wystarczyłaby, żeby uzbierać na kilka miesięcy. Niestety większość rzeczy po prostu już pooddawałam na bazarki. Czy nie udało by się zdobyć czegoś tańszego niż te trzysta zł?[/QUOTE]

Niestety takie są ceny,300zł to i tak mało,bo na niektóre psy zbieramy 400-500zł na miesiąc :(

Posted

[quote name='tatankas']Niestety takie są ceny,300zł to i tak mało,bo na niektóre psy zbieramy 400-500zł na miesiąc :([/QUOTE]

...dokładnie, tym bardziej że boksera duzym określają, a przecież to średnie pieszczoszki...

• 2 weeks later...
Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Pomogło to trzymanie !!!!
Mogę napisać to magiczne słowo: REZERWACJA!

Myślę, że już dziś mogła bym napisać, że Bary jest w nowym domu, ale suczka tych państwa ma cieczkę i musimy się wstrzymać jakieś 2 tygodnie. To da nam czas na kastrację i zapoznanie się psiaków, bo mieszkają jakieś 10 km od nas:lol:

Domek sprawdzony, mają MT do tego samego hodowcy co ja moją suczkę i trafili tam po zobaczeniu mojej Chandry. Byli wtedy w żałobie po bokserze.

Posted

[quote name='Chandra']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Pomogło to trzymanie !!!!
Mogę napisać to magiczne słowo: REZERWACJA!

Myślę, że już dziś mogła bym napisać, że Bary jest w nowym domu, ale suczka tych państwa ma cieczkę i musimy się wstrzymać jakieś 2 tygodnie. To da nam czas na kastrację i zapoznanie się psiaków, bo mieszkają jakieś 10 km od nas:lol:

Domek sprawdzony, mają MT do tego samego hodowcy co ja moją suczkę i trafili tam po zobaczeniu mojej Chandry. Byli wtedy w żałobie po bokserze.[/QUOTE]

Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao::cunao::cunao:
Dzięki Chandra za tak cudowne wiadomości!!!!!!!!!!