revii Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 XIII Jesienna Krajowa Wystawa Psów Rasowych sędzia: Małgorzata Lorenc ring: 7 PSY Klasa szczeniąt ATSUSHI GO Shiyo-Mokuteki Klasa pośrednia SUKÓRU Shiroiarashi (FCI) SUKI Klasa pośrednia SEIMEI NO MINAMOTO Shiroiarashi FCI Quote
Shiroiarashi Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 No dziewczyny będę trzymać kciuki :-) Quote
Shiroiarashi Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 PSY Klasa szczeniąt ATSUSHI GO Shiyo-Mokuteki oc. w.o. BEST PUPPY Klasa pośrednia SUKÓRU Shiroiarashi (FCI) oc. doskonała, CWC ZWYCIĘZCA SUKI Klasa pośrednia SEIMEI NO MINAMOTO Shiroiarashi FCI oc. doskonała, CWC, ZWYCIĘZCA , BOB GRATULUJĘ KOCHANE :-)))))) Quote
MOKUTEKI Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='Shiroiarashi']PSY Klasa szczeniąt ATSUSHI GO Shiyo-Mokuteki oc. w.o. BEST PUPPY Klasa pośrednia SUKÓRU Shiroiarashi (FCI) oc. doskonała, CWC ZWYCIĘZCA SUKI Klasa pośrednia SEIMEI NO MINAMOTO Shiroiarashi FCI oc. doskonała, CWC, ZWYCIĘZCA , BOB GRATULUJĘ KOCHANE :-)))))) Super! Bardzo mnie to cieszy, że zostaliście na finały! Pierwsze pudło wśród ok.20 szczeniąt to już jakiś wybór i większa radość z wygranej! :loveu::multi: Gratulacje dla wszystkich kitek! Quote
jemi Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Komp zamula nie mogę nic zrobić. Przesyłam na pocztę kochana:) Quote
Recommended Posts