Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

hahah jaki bar mleczny :evil_lol: a te kółka na fotkach to podział suczka/pies?

no i mam nadzieję, ze jak będą u Was szczyle to częściej będzie nam je pokazywać :loveu::loveu::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahah jaki bar mleczny :evil_lol: a te kółka na fotkach to podział suczka/pies?

no i mam nadzieję, ze jak będą u Was szczyle to częściej będzie nam je pokazywać :loveu::loveu::loveu:

te kolka to kolorki wstazeczek:loveu: zeby bylo wiadomo kto jest kto

Posted

Poświata napisał(a):
:multi: ale fajnie:multi:, będa nowe, wiosenne klusie :multi:.

tez sie ciesze,pierwszy miot byl zima 2006 ,teraz wiosna idzie,zbudujemy maly plac zabaw dla malcow na dworze ,ciekawa jestem jak to wplynie na psychike -w miocie A wiekszosc szczeniat ma super psychike -poza jedna panna,ale ona rozpuszczona:-( i dlatego ,mam nadzieje ze tu osiagniemy jeszcze lepsze efekty:loveu:,tym bardziej ze tatus pilnie cwiczy obedience ,wiec jest niejako troszku "pracujacy" i bardzo posluszny pies:multi:

Posted

za nasze trzeba pro forma-zeby byly ladne i zdrowe:oops:..usg wykazalo 2:lol:-zamowione jest 6 plus tak sobie mysle sunia dla mnie to robi 7:roll:-wiec ja tak prosze o 7:lol::evil_lol:.Balootowe piesy to wolne tylko 1:lol:

• 2 weeks later...
Posted

tak,wika sie szykuje na prezentera ale watpie cos mocno:roll:.Brak jej cierpliwosci ..zobaczymy jak to bedzie z mloda suczka,moze sie razem jakos podszkola pod moim okiem:roll:

Posted

no jest problem i to dosc duzy -ale jak chcesz sie dowiedziec to sa privy podobno:cool1:ale Dali zyje i ma sie dobrze -o dziwo a to juz nie temat na forum-nie chce sadu z hodowca

Posted

synek z miotu A

iiiiiiiiiiii..jego siostra ktorej zdjecia dostane poczta :oops: mieszka w rosji i byl wydany jakis magazyn o rasach strozujacych -leonbergery prezentuje Aphrodite:multi: