Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patka podziwiam -ja bym poronila z nerwow chyba :-o -pamietam nasza pierwsza wystawe:lol:.
Poswita-no wlasnie nie moge spac po nocach ,nocny marek jestem od dziecka:placz:

Posted

[quote name='Patka']Beatko tak ja żem biegała :evil_lol:To moje najszczersze gratulacje .

[quote name='daga10011']Poswita-no wlasnie nie moge spac po nocach ,nocny marek jestem od dziecka:placz:No ale żeby nawet do 4 rano nie spać :-o . Mój mąż też nocny marek, tylko potem rano do roboty wstać nie może i ja skowronek muszę go dobudzać :mad:

Posted

no niestety -czasem sie juz wogole nie klade spac bo patrze a tu 6 :placz:rano..ale nastepnego wieczoru przysypiam na kanapie przed telewizorem ,budze sie o 24 i znowu to samo:roll:.na szczescie nie musze wstawac rano do pracy ale juz za 2 tygodnie dziecko do szkoly trza prowadzic:-o

Posted

czesć Daga ,stara "ania-k" wita,ostatnio jak tu byłam to sie dzieci u ciebie rodziły a teraz widze,że już super ringi podbijają :multi: :multi: i ze kociamber ci przybył..a Enii boooska :loveu: a możesz przypomnieć jak to było z Baloo?? bo on ze Szwecjii chyba jest no nie?? pozdrawiam i aktualizuj galeryjkę,kiedyś tu było tyle leonków ,Arima,Ada,Ty..a teraz sama jesteś i trzeba cię za język ciągnąć :cool3: oć tu :mad:

Posted

r 2005,Abisi mam cale mnostwo zdjec ,ale wstawilam jedno ...mam nawet filmik jej z ringu nakrecony na dowod jaka to odwazna sunka :loveu:
ania-k.Baloo jest z Belgii,przywiozlam go jak mial 19 miesiecy,pewnie gdybym miala go od szczeniaka to by takich jazd nie bylo:-(

Posted

acha..no tylko jedno bo nie ja robilam,teraz znajomi maja wiecej jej fot z bialegostoku ale musza mi wyslac-niestety nie bardzo co jest pokazywac bo wyliniala i jest baardzo ciemna,co nie przeszkodzilo jej dostac res-CACIBA:evil_lol:.W jej przypadku futro to porazka kompletna ,ale nadrabia budowa:loveu: i ruchem :loveu: no i juz sie nie boi wystaw:diabloti:

Posted

w domu jak widza pancie z paratem to sa nosy w aparacie :lol:..a tak na spacerku sa czyms zajete lub ktos je trzyma to mozna cos pstryknac -ja spokojnie wstac nie moge do lazienki bo stado za mna lezie a co dopiero kucnac i fote zrobic??????????:shake::-o

Posted

Jaka juz duuuża! :)
Daga, masz kontakt ze wszystkimi włascicielami szczeniorów? Kurczę, ja nigdy chyba nie będę hodowcą, zamartwiłabym sie o moje "dzieci" :oops: :oops: :oops:

Posted

Asher-tak mam kontakt z kazdym tylko sie o foty doprosic nie moge z reguly:-(-ale co miesiac zawsze jakies wiadomosci mam -jak nie to sama pytam-naleze do upierdliwych hodowcow chyba :oops:
Cynia-"mala" na fotce ma 8,5 miesiaca i nazywa sie Aura Ginger Heaven -domowo tez Aura :p.Bedzie z niej "kawal" baby bo juz potezniejsza od mamusi jak ta byla w tym wieku:loveu:

• 3 months later...
Posted

czasu minelo sporo :cool3: i nowe foty................
Baloo -pierwszy raz byc moze tatusiem bedzie :oops:

Gala i Eni rozbawione -2 CH.Pl:roll:

Eni na wystawie na ktorej skonczyla championat -8 suk w klasie :roll:

zona Balootka :loveu: