Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bo Dali na spacerze to tylko kite mu widac,zdjecia domowe sa nudne,ale obiecuje ,wezme go za miasto i postaram mu sie porobic foty na otwartym terenie:p .Faktycznie zaniedbuje i jego i Baloo w zdjeciach:oops:

• 2 weeks later...
Posted

zdjec nie ma ale sie pochwale-a co...Galuska odkad weszla w posrednia klase a potem otwarta raz zaliczyla srebro ,potem juz zloto i cwc 6 lub 7-nie wiem sama:oops: ,3 BOBY chyba:oops: ..no dzis zakonczyla championat polski:diabloti: .Enigma wygrala bez cWC w klasie posredniej ,jej konkurentka byla zwyciezczyni swiata w mlodziezy i jej siostra:oops: ,ale mloda Eni tez juz zdazyla 2 BOB zaliczyc:oops: i 2 CWC

Posted

[quote name='daga10011']zdjec nie ma ale sie pochwale-a co...Galuska odkad weszla w posrednia klase a potem otwarta raz zaliczyla srebro ,potem juz zloto i cwc 6 lub 7-nie wiem sama:oops: ,3 BOBY chyba:oops: ..no dzis zakonczyla championat polski:diabloti: .Enigma wygrala bez cWC w klasie posredniej ,jej konkurentka byla zwyciezczyni swiata w mlodziezy i jej siostra:oops: ,ale mloda Eni tez juz zdazyla 2 BOB zaliczyc:oops: i 2 CWC:multi::multi::multi:BRAWO
Daga a teraz foty;)

Posted

no nie mam:shake: .Mam wyslane mi przez znajomych i to wsio..Dalego niet,Balo tyz niet i Kaji niet....
Ale oto nasza najdrobniejsza szczeniorka w wieku 4 miesiecy-dostalam fotki malo aktualne:lol:
Lunka domowo,w rodowodzie Aurora a dla mnie Kasiulka;)

i jej pysiek:loveu:

Madoxio 5 miesiecy-czyli Adonis

Posted

to lecimy dalej-Gala i Eni pod szlauchem u przyjaciol-tez zaleonionych:cool3:

Enigma i jej glowencja

taki pucharek przywiozlysmy z Plocka:lol:

a tu Gala na ringu walczyla o swoje 8 CWC:oops: -wywalczyla:lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:BRAWA DLA GALI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CUDO.......:loveu:

[/FONT]

Gala wygrala tylko klase otwarta-Eni wygrala reszte:oops::loveu:..
a mlody faktycznie slodki-nastepne krycie w Szwecji i Kajkowa corka zasili stadko-juz w nowym domu:evil_lol:.z jeziorkiem:loveu:.Dolaczy tez do stada corka Eni za rok po kryciu psem w norwegii-z najlepszej hodowli norweskiej:loveu:

Posted

Witaj Daga:multi:
Baloo jest ogromny :-o Niedźwiadek :lol:
Maluchy cudowne... aż mi się taki zamarzył :roll: Cóż, może kiedyś.. :cool3:

Posted

Czesc Daga:cool3:
No i gdzie świeże fotki psiaków i Kiary?;) Jak sie cale stadko czuje? ;)
Ja może w wakacje wpadne na jeden/dwa dni do Torunia wiec może wtedy jakiś spacerek?:cool3:Chętnie bym poznała reszte psiego stada, no i zobaczyłą Kiare:loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo ładna strona:p Chyba ładniejsza od poprzedniej.
Będę w wakacje wypoczywała w okolicach Łysomic, to pod Toruniem, może zmówię się z KaRa_TC to razem wpadniemy? O ile nie masz nic przeciwko? Strasznie chciałabym zobaczyć za jednym zamachem pięć leonków, a widzę, że na zdjęcia liczyć nie mogę:shake: