Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znacie nas raczej,ale sie przypomnimy:lol:
Dali-nasz pierwszy leos,kastracik:evil_lol:

Gala-nasza ukochana suka,co nie znaczy ze reszta jest nie kochana:lol: .Jak likwidowalam galerie to nie bylo jeszcze naszych badan-Galunia ma Hd/A i w swoim dorobku wystawowym ma 3 CWC ,3 razy najlepsza suka w rasie i 2 BOB odkad tu sie pokazywalismy:oops:
http://i46.photobucket.com/albums/f132/Wiktoria/24f6cd2a.jpg
Kajusia-jej zdjecie wkrotce-na razie jest na wegrzech u meza-ma rowniez HD/A :multi: ..tu fota z mezem,dzis dostalam-niestety ten ktos fot nie umial robic:placz:

tu juz sam jej maz-piekne psisko i ogromniaste-ma ponad 80 cm wzrostu:loveu:

Nasza enisia-u niej sie tylko zmienilo to,ze ma tytul ml.CH:lol: i jej nie poznacie-z grubej kluski wyrosl chudy tramwaj:lol: -ale to sie jeszcze zmieni-juz teraz wyglada znowu poteznie,musze tylko fotki pstryknac;)

Balootowi zadnych fot nie robilam od miesiecy:oops:
ale przypomne jak wyglada

i Kiara:lol:

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

huuuraaa jesteście :loveu: :multi: :multi: :multi: fiu fiu no wiesz tak pokazywać Kajunię w intymnej sytuacji :oops: :lol: rzeczywiście gigantus ten mąż Kaji :crazyeye: :mdleje:

ale się za Wami stęskniłam :loveu:

a Kiara :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
huuuraaa jesteście :loveu: :multi: :multi: :multi: fiu fiu no wiesz tak pokazywać Kajunię w intymnej sytuacji :oops: :lol: rzeczywiście gigantus ten mąż Kaji :crazyeye: :mdleje:

ale się za Wami stęskniłam :loveu:

a Kiara :roflt:

tez mi sytuacja:lol: ..mam bardziej intymne zdjecia:oops: :lol: .A maz Kaji to faktycznie gigantus bo jest wiekszy od mojego Baloo i juz niedlugo bedzie u nas-jako gosc na noc przed swiatowka:multi: .a kudly ma nieziemskie podobno-to relacja osoby ktora wziela Kajke na krycie i jezdzi ze mna na wystawy i widziala juz duzo leonow:lol: ,Baloo jest krotkowlosy przy nim:loveu:
Teraz czekam az Kajka wroci ,zeby jej foty porobic-zmienila sie bardzo:loveu: -ma wspanialy kolor:loveu: -blondynka nie jest ale jest ruda,ruda i jeszcze raz ruda:loveu: -a dla ciekawostki Dali jest prawie blond:lol: ,Baloo jest czorny z kolei:lol:

Posted

Cieszę się, że Twoje leonki powróciły do dogomaniackiej galerii, prawdę mówiąc już na to nie liczyłam i byłam zła, że tak nagle musiałam przejść przez przymusowy odwyk od leongergerów:shake:, zwłaszcza, że u Arimy również newsów brak.

Pozdrawiam z Atosem.

Posted

Agabass-no po prostu zlikwidowalam-bo chcialam sie uwolnic od dogo,ale sie nie da:razz:
wiecej fotek-slabe,ale obiecuje nadrobic na spacerkach:oops:
Gala i Eni nad jeziorkiem-susza sie ,wiec trzeba bylo uwiazac,bo z wody nigdy by nie wylazly:roll:
http://i46.photobucket.com/albums/f132/Wiktoria/GalaiEni.jpg
Enisia
http://i46.photobucket.com/albums/f132/Wiktoria/Eni13mies.jpg
Galowa
http://i46.photobucket.com/albums/f132/Wiktoria/Galanadjeziorem.jpg

Posted

zdjecia Kajki z mezem-to psisko wazy prawie 90 kilo:-o ..2 osoby musialy Kajke podtrzymywac z dolu,zeby sie nie zlamala:-o -a to silna dziewczyna:roll:

Kajcia chce zjesc kota;)

Posted

Wika udaje pieska przy Kajce:lol:

Kiarce uszko sie odwinelo

Kiarka pokazala jezyk Gali;) -bardzo sie lubia tylko ja nie zawsze mam aparat pod reka aby uchwycic ich harce:lol:

Posted

:multi: :multi: Daga sie też pokazała :-o chyba mod ci foty na linki pozamienia ,ty już chyba zapomniałaś o wielkości fotek...a wogóle to macie przechlapane..kiedyś leony były pierwsze w galeri a teraz to chyba pół roku was nie było albo i dłużej :-( :mad: macie sie poprawić :loveu: :loveu:

Posted

ja mam za duze foty??????:-o :oops: .Zawsze takie robilam:oops: .
A oto Kajcia w swietle dziennym-tu na reszcie widac jak jej futerko sie zmienilo

pokazuje jezyk:eviltong:

Posted

Faktycznie Kaji futro się zmieniło:crazyeye: przeciez ona byla w niektorcyh mniejscach prawie ze czarna na grzbiecie:crazyeye: Ale bizonek z niej do dzisiaj:loveu:

Posted

Hejka Daga ależ Twoja dzieciarnia sie pozmieniała :crazyeye:

SZOK

pięknisie z tych Leosiów kudłasiorów są a DALI :loveu: :loveu: :loveu: psiękny bezjajkownik nic się nie zmieniło ciągle pierwszy w moim sercu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

• 4 weeks later...
Posted

fotki niedlugo beda:oops: .ale czy ktos mi moze wyjasnic czemu galeria moich misiow zostala polaczona z galeria rosnacych leonkow i niufkow?????????:oops: .Moje leonki juz urosly:crazyeye: :oops:

• 2 weeks later...
Posted

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9442&page=17
tu gdzies na stronie 17 i 16 sa moje psy-nie wiem czemu nasz topic polaczono z innymi psami-ale ok:roll: .Dzis wklejam 4 zdjecia naszej najmlodszej panienki-Enigmy:lol: .wlasnie skonczyla 16 miesiecy:roll: .Za 4-5 dni beda zdjecia Kajci z maluszkami-szykujemy sie do porodu:-o

biorac Eni chcialam skrzyzowanie Kajki z Gala:lol: .I mam-prawie:lol:

Posted

:loveu: :loveu: no i jest moja ulubiona galeryja :cool3: ,w tamtej galeri są chyba tylko Wasze fotki tylko tytuł jakiś taki inny :p maluszki będą :loveu: :loveu: :loveu: ciepłe kluski,ciekawe ile będzie :crazyeye: ale Eni wyrosła..:crazyeye: a ja pamiętam szkraba takiego do kolanka :p :loveu:

Posted

Wiecej fotek poprosze, bo czuje niedosyt ! :evil_lol:

Trzymam kciuki za porod ! Bedzie dobrze ( i duzo :evil_lol: ), juz sie nie moge doczekac, kiedy wkleisz tu fotki maluchow ... :loveu: