Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie! U babuni w ogóle dużo cioteczek by się przydało- podejrzewam że te operacje nie są tanie...:sad:
Czy ona ma w ogóle wydarzenie na FB? Tam możnaby zebrać trochę pieniążków... Ja niestety nie umiem zrobić, ale jak już będzie, porozsyłam. Rita na pierwszą!!!

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']Znam tego psiaka - jest z mojej ulicy. Zamieszkałam tam ponad 8 lat temu i ta suczka już miała duże guzy wtedy. Zdaniem właścicieli lepiej bylo tego nie ruszać. Pies należał do starszej pani i mieszkał w domu ze swobodnym dostępem do ogrodu i na uliczkę. Mieszka tam również młodsze pokolenie, ktore chyba od czasu do czasu wyjeżdża na dłużej. Tą starszą panią widziałam jeszcze niedawno jak szła do miasta po zakupy z wózkiem/balkonikiem a suczka szła przy niej.
Gdzie ją znaleziono? Skontaktowac się z nimi?[/QUOTE]

Słuchajcie co tym myslicie.!!!!!!!!!!!!!

Posted

Przekaż Bubu że koniecznie po prostu muszę zobaczyć pysio Ritki :loveu:...
Ciocia bazarek robi- a może taka foteczka z... dedykacją? :diabloti:

OK, a teraz poważnie- czy Rita ma jakieś ogłoszenia? Pomyślałam też o allegro cegiełowym na Ritę- niestety nie potrafię tego zrobić... Trzeba by kogoś prosić o pomoc. Napiszcie co o tym myślicie, to postaram się kogoś poprosić żeby to zorganizował...

Posted

O rety jaka biedna, dzielna sunieczka.

Chętnie umieszczę Ritę w moim kolejnym bazarku, który ruszy chyba dzisiaj. Rita byłaby wskazana tam jako trzeci cel. Dwie bidy już mam.

Wprawdzie bazarek miał być dla innych psiaków, ale w ostatnim tygodniu umarły...

Proszę o odpowiedź.

Posted

Arielko zapraszamy w takim razie na osobiste zapoznanie się z suczką - każda wizyta mile widziana :loveu:
Allegro cegiełkowe to byłby super pomysł! Zawsze trochę więcej grosza na malutką...
Rita chwilowo nie jest nigdzie ogłaszana, myślę, że na razie musimy skupić się na usunięciu guzów i przede wszystkim czekamy na wyniki badań guza.

MALWA pomysł z bazarkiem świetny! W tej chwili trwa tylko jeden, prowadzony przez Arielkę, a wiadomo, że każda złotówka na wagę złota! Bylibyśmy ogromnie wdzięczni!

Posted

Bardzo chętnie odwiedziłabym Ritę- tylko do Bielska troszkę daleko...:roll:
Mam za to dobre wieści z bazarku- uzbieraliśmy już prawie... 100zł!!! :lol: :multi:

Niestety co do allegra cegiełkowego, ja nie umiem tego zrobić... Może Pinczerko i Ty byś popytała, czy ktoś by nam z tym pomógł?

Posted

SUPER :) dziękujemy za bazarki.
Allegro cegiełkowe wystawiamy, jedno się skończyło , wystawimy znowu, grosz do grosza.
O fotki poproszę Kasię , może da radę zrobić zanim ja dotrę.
Rita może mieć drugą operację za 2 tygodnie pod warunkiem , ze nadal będzie się tak świetnie czuła. Także zobaczymy.
Co do szukania domu to Ricie robiłam kilka ogłoszeń , była min. w Wyborczej, ale tak jak pisała Pinczerka teraz najważniejsza operacja.
Dziewczyny co do pieniążków uzbieranych z bazarku, bardzo Was proszę po zakończeniu o pw zanim wpłacicie. Podam moje prywatne konto lub konto hoteliku, z tego względu , że hotel nie wystawia faktur i nie będziemy mogły zapłacic z konta fundacyjnego. Dlatego część pieniążków musi być wpłacone przez prywatne konto. A wpłaty z konta fundacyjnego idą na leczenie.

Posted

Rozumiem. Mój bazarek dla Rity kończy się 20.10., pewnie kilka dni potrwa aż zbiorę pieniążki i od razu piszę do Ciebie. A mamy już... ponad 100zł :lol: :multi: