pinczerka_i_Gizmo Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 MALWA, cudowna wiadomość! Kolejny raz zasiliłaś skarpetę dla Rity, a na pewno zmniejszyłaś jej dług, dziękujemy!!! :) Quote
MALWA Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']MALWA, cudowna wiadomość! Kolejny raz zasiliłaś skarpetę dla Rity, a na pewno zmniejszyłaś jej dług, dziękujemy!!! :)[/QUOTE] Tylko pamiętaj, by potwierdzić wpłatę na bazarku! Pozdrawiam. Quote
Vesper Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Ja jednak bazarek dla Rity zrobię po Świetach- teraz jest zastój, ten obecny prawie nie schodzi, więc lepiej poczekać... Buziaki dla Babuni- i proszę, zmień, _Bubu_ tytuł :)... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 MALWA, ja niestety nie mam dostępu do konta Fundacji, dostęp ma tylko _bubu_. Napisałam do niej prywatnie, i w sprawie potwierdzenia wpłaty i w sprawie tytułu. Quote
MALWA Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='arielka186']Ja jednak bazarek dla Rity zrobię po Świetach- teraz jest zastój, ten obecny prawie nie schodzi, więc lepiej poczekać... Buziaki dla Babuni- i proszę, zmień, _Bubu_ tytuł :)...[/QUOTE] Potwierdzam, na moich obecnych bazarkach - linki w podpisie - straszny zastój, a potrzeby ogromne! [quote name='pinczerka_i_Gizmo']MALWA, ja niestety nie mam dostępu do konta Fundacji, dostęp ma tylko _bubu_. Napisałam do niej prywatnie, i w sprawie potwierdzenia wpłaty i w sprawie tytułu.[/QUOTE] Ok. Ja poczekam, ale tylko wspomniałam o tym, aby nie umknęła moja wpłata, to znaczy, chodzi mi o to, by znalazło się potwierdzenie na moim bazarku, bo tylko po potwierdzeniu mogę prosić moda o usunięcie rozliczonego bazarku. Quote
azalia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Odwiedzam Ritunię(w domu też mam m.in Ritę ze schronu) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Dziękujemy za odwiedziny! U Rity statecznie, ciągle nie możemy pozbyć się kaszlu, babcia po cichutku przygotowuje się do Bożego Narodzenia w swoim tymczasowym domku... a może ktoś zrobi jej prezent w postaci ukochanego domu? Quote
MALWA Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Witam! 9 grudnia wpłacałam dla Rity pieniązki z mojego bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/217967-Nowe-książki-i-biżu-na-chore-psiaki-!-ROZLICZAM!!! Jeśli już wpłynęły, to poproszę o potwierdzenie na wątku i na bazarku, bo chciałabym go wrzucić do usunięcia. Quote
_bubu_ Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Rita pozdrawia Prosimy o pomoc w ogłaszaniu ! http://allegro.pl/kochana-suczka-babcia-rita-czeka-na-szanse-i2001103146.html Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Cudowne foteczki :) Podniosę Ritusię:) Quote
andegawenka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Cudna foczka, a te pedzelki są niesamowite.... Quote
MALWA Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Rita jest taka ładna, taka przylepa, już wielki czas, aby trafiła do domku, do takiego swojego i tylko swojego wymarzonego domku! Quote
Vesper Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Śliczna Rita! :loveu:... Dziewczyny, czy ona jest ogłaszana? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ritę ogłaszamy regularnie na Allegro, niestety nie ma wykupionych ogłoszeń :( Tutaj Allegro: http://allegro.pl/kochana-suczka-babcia-rita-czeka-na-szanse-i2017546459.html Quote
_bubu_ Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Przed świętami wykupiłam Ricie pakiet ogłoszeń ale nie było ani jednego telefonu :( Quote
andegawenka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Ritka domku ci życzę w Nowym Roku Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Oby ten Nowy Rok przyniósł nowe - cudowne kochające gniazdko dla babci Ritki :) Quote
Vesper Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ja Ricie równiez życzę domku- na resztę jej lat... Głaski dla Babuni. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Rita, oby ten rok był dla Ciebie szczęśliwy! Quote
MALWA Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Witam w Nowym Roku i wszystkiego najlepszego wszystkim życzę! Przyglądałam się zdjęciom Rity z postu nr 235, i zastanawiam się czy ona nie ima coś z oczami, takie zamglone... Quote
Recommended Posts