Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']MALWA, cudowna wiadomość! Kolejny raz zasiliłaś skarpetę dla Rity, a na pewno zmniejszyłaś jej dług, dziękujemy!!! :)[/QUOTE]

Tylko pamiętaj, by potwierdzić wpłatę na bazarku!

Pozdrawiam.

Posted

Ja jednak bazarek dla Rity zrobię po Świetach- teraz jest zastój, ten obecny prawie nie schodzi, więc lepiej poczekać...
Buziaki dla Babuni- i proszę, zmień, _Bubu_ tytuł :)...

Posted

[quote name='arielka186']Ja jednak bazarek dla Rity zrobię po Świetach- teraz jest zastój, ten obecny prawie nie schodzi, więc lepiej poczekać...
Buziaki dla Babuni- i proszę, zmień, _Bubu_ tytuł :)...[/QUOTE]

Potwierdzam, na moich obecnych bazarkach - linki w podpisie - straszny zastój, a potrzeby ogromne!

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']MALWA, ja niestety nie mam dostępu do konta Fundacji, dostęp ma tylko _bubu_. Napisałam do niej prywatnie, i w sprawie potwierdzenia wpłaty i w sprawie tytułu.[/QUOTE]

Ok. Ja poczekam, ale tylko wspomniałam o tym, aby nie umknęła moja wpłata, to znaczy, chodzi mi o to, by znalazło się potwierdzenie na moim bazarku, bo tylko po potwierdzeniu mogę prosić moda o usunięcie rozliczonego bazarku.

Posted

Dziękujemy za odwiedziny!
U Rity statecznie, ciągle nie możemy pozbyć się kaszlu, babcia po cichutku przygotowuje się do Bożego Narodzenia w swoim tymczasowym domku... a może ktoś zrobi jej prezent w postaci ukochanego domu?

Posted

Witam w Nowym Roku i wszystkiego najlepszego wszystkim życzę!

Przyglądałam się zdjęciom Rity z postu nr 235, i zastanawiam się czy ona nie ima coś z oczami, takie zamglone...