Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Ostatnie gorące dni sprawiły , że Rita znowu poczuła się gorzej. Narazie sytuacja opanowana , będzie na stałe dostawać steryd. Oby był skuteczny jak najdłużej.. Bardzo prosimy o wsparcie dla Babci..

• 2 months later...
Posted

Rita dzielnie zniosła upały. Sumiennie pilnowała grila. Na szczęście jest teraz chłodniej , mamy nadzieję , że to tez wpłynie na jej lepsze samopoczucie.

Posted

[quote name='_bubu_']Rita dzielnie zniosła upały. Sumiennie pilnowała grila. Na szczęście jest teraz chłodniej , mamy nadzieję , że to tez wpłynie na jej lepsze samopoczucie.[/QUOTE]

Dla takich staruszków jak Rita upały są nie od zniesienia. Oby tych mniej gorących dni było więcej, to i Rita na tym skorzysta.

Posted

Boże, jak ja dawno u Ritki nie byłam... Na usprawiedliwienie- przez pół roku w ogóle nie byłam na dogo...

W tej chwili robię bazarro dla dwóch innych suń, ale mam pomysł na taki bazarek: horoskop indywidualny (mogę zrobić 10 horoskopów, i dodatkowo 10 dla par). Nie wiem tylko jak to wykonać- czy np. zaproponować cenę za horoskop z góry (np 20zł za indywidualny i 7zł dla par) i starać się znaleźć 10 chętnych osób?

Posted

[quote name='Vesper']Boże, jak ja dawno u Ritki nie byłam... Na usprawiedliwienie- przez pół roku w ogóle nie byłam na dogo...

W tej chwili robię bazarro dla dwóch innych suń, ale mam pomysł na taki bazarek: horoskop indywidualny (mogę zrobić 10 horoskopów, i dodatkowo 10 dla par). Nie wiem tylko jak to wykonać- czy np. zaproponować cenę za horoskop z góry (np 20zł za indywidualny i 7zł dla par) i starać się znaleźć 10 chętnych osób?[/QUOTE]

Myślę, ze można, a i Rita na tym skorzysta....

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dziękujemy za bazarek!!!
Już lecę podbijać :)[/QUOTE]
Dziękuję bardzo :). Jakbyś miała chwilkę, może zaprosiłabyś kilka cioteczek na bazarek?
Napisałaś mi, że bazarro jest OK bo oryginalny- a ja pamiętam że kiedyś był podobny- wtedy wpadłam na pomysł żeby na "czarną godzinę" zostawić sobie taki bazarek... ;) Mamy już dwie chętne Cioteczki :multi: !

Posted

[quote name='Vesper']Dziękuję bardzo :). Jakbyś miała chwilkę, może zaprosiłabyś kilka cioteczek na bazarek?
Napisałaś mi, że bazarro jest OK bo oryginalny- a ja pamiętam że kiedyś był podobny- wtedy wpadłam na pomysł żeby na "czarną godzinę" zostawić sobie taki bazarek... ;) Mamy już dwie chętne Cioteczki :multi: ![/QUOTE]

Grosik do grosika a ja tutaj zaproszę też na mój bazarek: :) (między innymi też dla RITY :) )

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229311-Ciuchy-biżu-zegarki-coś-dla-PSA-dla-domu-Ponad-80-fantów!!-Do-26-07-godz-20[/URL]

Posted

_bubu_ napisał(a):
Rita niestety znowu poczuła się gorzej. W niedzielę była konieczna pomoc lekarza. Leki pomogły ale zobaczymy jakie będą najbliższe dni..

:( ... Ritka... Trzymaj się! Cioteczki tutaj myślą o Tobie...

Posted

_bubu_ napisał(a):
Rita jest bardzo dzielna, to naprawdę wyjątkowa sunia.

Wiem że jest wyjątkowa :loveu:... Taka kochana babunia... _bubu_, tak szczerze, myślisz że są jakieś szanse na domek? :( Mogłabym w wolnej chwili porobić kilka ogłoszeń... Tyle że domek musiałby wziąć Ritę z całą odpowiedzialnością za jej stan zdrowia- i zapewnić najlepszą opieką... Co o tym myślisz?

Jakoś mnie Ritka złapała za serce- gdybym nie była zapsiona po uszy...

Posted

Ja myślę , że na domek nie ma szans niestety.. jak już ktoś o nią pytał z ogłoszeń to zawsze rezygnował po usłyszeniu szczegółów na temat jej zdrowie. Stan suni jest niestety już bardzo poważny. Poza tym Ritka bardzo dobrze czuje się w hoteliku, ma domowe warunki i ogródek. Bardzo się cieszy kiedy wraca tam z wizyty w lecznicy. Myśli, że to jej dom. "Jedynym" problemem są finanse. Ciągle pożyczamy i się zadłużamy, ale myślę, że Ritka jest szczęśliwa, to pocieszające.

Posted

Z finansami postaram się chociaż troszkę pomóc, robiąc chociażby bazarki (w tej chwili z horoskopowego mamy już 4 klientki, czyli 80zł :) :multi:..)
Dobrze, że Ritka nie tęskni i dobrze czuje się w hoteliku.
Uściskaj babunię ode mnie :loveu:

Pomyślałam też, że przydałby się nowy banerek- już bez tekstu o operacji listwy, ale ze starą, schorowaną psinką... Popatrzę czy ktoś robi darmowe banerki...

• 2 weeks later...
Posted

Vesper napisał(a):

Pomyślałam też, że przydałby się nowy banerek- już bez tekstu o operacji listwy, ale ze starą, schorowaną psinką... Popatrzę czy ktoś robi darmowe banerki...

Isadora - ciotka od jamników, ale nie tylko.

Posted

Dzisiaj napiszę do Cioteczek robiących banerki- może któraś nam pomoże i zrobi Ricie jakiś fajny banerek? Prosiłabym tylko o Wasze (szczególnie _bubu_ ) zdanie co do zdjęć do banerkla... Ritka dużo tych fotek nie ma, więc łatwo i szybko wybierzemy taką fotkę łapiącą za serducho, z naszą babunią kochaną ;).

_bubu_ już wie, bo pisałam na pw, ale napiszę i w wątku- na bazarku horoskopowym Rita uzbierała dokładnie 167zł :multi: :) :thumbs:
Dziewczyny które licytowały proszę o kilka dni cierpliwości- horoskop indywidualny robi się ładne kilka godzin (nie mając programu komp., a ja nie mam), tak więc horoskopy będą wysyłane zgodnie z kolejnością wpłat. Po otrzymaniu horoskopu proszę o potwierdzenie na wątku bazarku że horoskop dotarł- miło widziane będą opinie- w zależności od nich być może powtórzę taki bazarek za jakiś czas...

I tradycyjnie- głaski i mizianko dla Ritki :loveu:... Jak się babunie teraz czuje? Bez zmian czy troszkę może lepiej?

Posted

Mam jeszcze coś :)... Nowe banerki- podlinkowane, od cioteczki [B]fochu[/B] :Rose:
[COLOR=#000000]oba banerki są podlinkowane [/COLOR]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/215242-Sympatyczna-babcia-Rita-czeka-na-dom-i-zbiera-na-hotelik-!"][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/6777/beznazwy1lc.jpg[/IMG][/URL][COLOR=#000000] [/COLOR]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/215242-Sympatyczna-babcia-Rita-czeka-na-dom-i-zbiera-na-hotelik-!"][IMG]http://img576.imageshack.us/img576/5880/ritajv.jpg[/IMG][/URL]