pinczerka_i_Gizmo Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Pięknie dziękujemy!!! _bubu_ będzie robić zestawienie wpływów i wydatków, jak zawsze początkiem miesiąca, więc zapewne niedługo pojawi się na 1 stronie :) Dzięki dziewczyny za info dot. sterydów, będziemy konsultować się z wetami. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 W zasadzie nie ma za co dziękować, bo pomoc niewielka - mam na głowie 3 mieszkańca i w tym miesiącu marnie... ale grosik do grosika i może się nazbiera;) Quote
Vesper Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 _bubu_, dzisiaj wysłałam kwotę która należała się Ricie za bazarek- przepraszam za te dwa dni opóźnienia...:Rose: Wysłałam dla Rity 168zł- jest to kwota, jaką dziewczyny wylicytowały na bazarku :lol: Bardzo prosiłabym o odnotowanie wpłaty kiedy tylko dojdzie (wysyłałam przekazem) na wątku bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/215763-Rozliczam!-Super-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Babci-Rity-z-wielkimi-guzami-listwy-mlecznej? Serdecznie pozdrawiam Babunię i jeszcze raz przepraszam za tę małą zwłokę. Quote
Vesper Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Bardzo proszę napiszcie czy pieniążki dotarły... I buziaki dla Rity :) Quote
Agnieszka Co. Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Z mojego bazarku tylko 15 zł dla Rity. Przelać na konto fundacyjne czy na jakieś prywatne, żeby było na hotelik? Quote
Agnieszka Co. Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Agnieszka Co. napisał(a):Z mojego bazarku tylko 15 zł dla Rity. Przelać na konto fundacyjne czy na jakieś prywatne, żeby było na hotelik? Bardzo proszę o odpowiedź. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Agnieszko, myślę, że lepiej na konto prywatne, bo tylko tak możemy opłacać hotel. Co do reszty odpowiedzi - czekamy na _bubu_ . Quote
MALWA Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Zaglądam do psiny, jak się czuje Rita, jak zdrówko, i co w ogóle z psiną po operacji ? Poza tym poproszę o potwierdzenie wpływu kwoty 184 zł z mojego bazarku tu na wątku oraz na bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/216137-Nowe-książki-!!!-Bazarek-na-3-bardzo-chore-psiaki-!!!-ROZLICZAM Kwotę 184 zł wpłaciłam 1 listopada, i napisałam to w poście nr 164. Do tej pory nie widzę tej kwoty w rozliczeniu na pierwszej stronie i zastanawiam się czy ta kwota w ogóle dotarła. Wpłacałam na konto fundacji. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 MALWA, zapewne dotarła, ale _bubu_ ze względu pracy, własnych obowiązków i innych naszych podopiecznych rozliczenie uzupełnia początkiem miesiąca, po otrzymaniu faktury za leczenie/hotel Rity. Lada dzień powinno się pojawić. Quote
MALWA Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):MALWA, zapewne dotarła, ale _bubu_ ze względu pracy, własnych obowiązków i innych naszych podopiecznych rozliczenie uzupełnia początkiem miesiąca, po otrzymaniu faktury za leczenie/hotel Rity. Lada dzień powinno się pojawić. Ok. To na potwierdzenie poczekam. A co u Rity ? Quote
Vesper Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 arielka186 napisał(a):_bubu_, dzisiaj wysłałam kwotę która należała się Ricie za bazarek- przepraszam za te dwa dni opóźnienia...:Rose: Wysłałam dla Rity 168zł- jest to kwota, jaką dziewczyny wylicytowały na bazarku :lol: Bardzo prosiłabym o odnotowanie wpłaty kiedy tylko dojdzie (wysyłałam przekazem) na wątku bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/215763-Rozliczam!-Super-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Babci-Rity-z-wielkimi-guzami-listwy-mlecznej? Miałabym taką samą prośbę jak Malwa- tzn chodzi mi o odnotowanie wpłaty na wątku bazarku i na tutejszym :). Ja wpłacałam 3-go listopada. Proszę, nie odczytajcie tego jako jakiegoś poganiania czy tp- doskonale zdają sobie sprawę, że _bubu_ ma od groma obowiązków. Jednak też zaczynam sie martwić czy pieniążki dotarły... Quote
Agnieszka Co. Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Agnieszko, myślę, że lepiej na konto prywatne, bo tylko tak możemy opłacać hotel. . Proszę w takim razie o dane do wpłaty Quote
MALWA Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 andegawenka napisał(a):I co u babuszki.... Ja również przyłączam się do pytania Quote
_bubu_ Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Przepraszam za opóźnienie, rozliczenie jest w pierwszym poście. Zerknijcie czy wszystko się zgadza. Rozdzieliłam rozliczenie hotelu żeby było przejrzyściej. Babcia czuje się wyśmienicie :) Kasia pisała, że odgania koty od misek, porządek musi w domu być :) Quote
MALWA Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 _bubu_ napisał(a):Przepraszam za opóźnienie, rozliczenie jest w pierwszym poście. Zerknijcie czy wszystko się zgadza. Rozdzieliłam rozliczenie hotelu żeby było przejrzyściej. Babcia czuje się wyśmienicie :) Kasia pisała, że odgania koty od misek, porządek musi w domu być :) Super, ze babuleńka w dorej kondycji, ze ochoczo wyjada wszystko z miseczek. Z mojej strony wszystko sie zgadza w rozliczeniu! Ale szkoda, ze nadal Rita jest na minusie.... Chodzi mi po głowie bazarek, jak dam radę, to moze w tym tygodniu coś sklecę, juz nie pytam o zgodę, tylko po prostu wkleję tu link. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Dziękujemy za wyrozumiałość! Ostatnio tyle było na głowie, fundacyjna akcja, wożenie psiaków, załatwianie, cuda niewidy... A ja dodatkowo walczę z internetem od 11.11 bezterminowa awaria, włączają na godzinę, potem przez 2 dni nie ma, katastrofa... Niestety dług nadal się utrzymuje, prawie 1000zł... :( Quote
MALWA Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Zrobiłam bazarek m.in. dla Rity: http://www.dogomania.pl/threads/217967-Nowe-ksi%C4%85%C5%BCki-i-bi%C5%BCu-na-chore-psiaki-!-Do-25.11.2011-r.-Godz.-22.00?p=18031934#post18031934 Zapraszam na zakupy oraz proszę o rozsyłanie dalej! Pozdrawiam. MALWA Quote
MALWA Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 _bubu_ napisał(a):dziękujemy !! :) A czy mogę prosić o porozsyłanie do "swoich". Ja powysyłałam gdzie się da, korzystając ze swojej listy odbiorczej i wysłanych, ale chyba jest jakiś taki zastój w bazarkach. Quote
Vesper Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Zakupy przedswiąteczne, ja też w tym m-cu jakos kiepsko z kasa, chociaż dopiero listopad... Może reklamować bazarek że znajdą sie prezenty pod choinkę? ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Zapraszam na I turę bazarków dla podopiecznych Fundacji Zmieńmy Los, m.in. dla Rity!!! Idealne na prezenty! Idealne dla każdej płci! Warto zalicytować, albo chociaż pomóc w podbijaniu!!! http://www.dogomania.pl/threads/218185-W-%C5%9AWIECIE-ZAPACH%C3%93W-perfumy-myde%C5%82ka-notesy-lusterka-dla-Fundacji-Zmie%C5%84my-Los-do-05.12 http://www.dogomania.pl/threads/218182-SPORT-kosmetyczki-m%C4%99skie-damskie-torebki-FIRMOWE!-dla-Fundacji-Zmie%C5%84my-Los-do-05.12 Quote
MALWA Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 A ja jeszcze raz zaproszę na swój bazarek ! Quote
_bubu_ Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Babcia wszystkich dziś nastraszyła i wylądowała w lecznicy z silnym kaszlem. Na szczęście płuca czyste, serduszko też w porządku. Prawdopodobnie jakieś przeziębienie spowodowało zapalenie krtani. Babcia dostała antybiotyk i czekamy na poprawę. Quote
Recommended Posts